IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
    Генерале, как ми се прииска, да седнем на кафенце с изобразените персони, да си поговорим малко. Бихте ли ме придружили, ако се наложи !?
    Дадено,Мече.Симпатяги са.

Коментар

• в тази тема може да пишат само психолози , които да утешават нас инвестиралите тука глупаци...
      това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
        Генерале, как ми се прииска, да седнем на кафенце с изобразените персони, да си поговорим малко. Бихте ли ме придружили, ако се наложи !?
        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
          Спокойната слънчева сутрин на БФБ на часовата разлика с Исландия ли се дължи?
          Това е добро !

Коментар

Явно са си изпили кафето...
            Това ме подсети за едновремешните обеди, май на нетуеър бяха?

Коментар

• Явно са си изпили кафето...

Коментар

Спокойната слънчева сутрин на БФБ на часовата разлика с Исландия ли се дължи?
                Не . Дължи се на настроението на малоумника от Райфата .

Коментар

• Спокойната слънчева сутрин на БФБ на часовата разлика с Исландия ли се дължи?

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                    Дадох го като пример, а много ясно че с паяците само няма да оправят нищо, но не го пълнят само с тях.
                    Иначе и дълга расте - с близо 4 милиарда лева.
                    Трябваше да наблегнат на читавия бизнес -на реалното производство, на селското стопанство(примерно да няма необработваема земя), на туризма, да не вдигат осигуровките и разни други нещица да сторят, за да има ръст на икономиката и на потреблението.
                    Дрън-дрън, под 45 паралел всичко е трудно, еле пък в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      И на 5 смени да зароботят икономиката ще пада и в крайна сметка и бюджета няма да могат да го пълнят. Ако ставаше с паяци ..да сме чули някъде по света да са се измъкнали от икономическа криза с паяци ? При нас трябва булдозери , да стъпчат и да заровят това което пречи да излезем..но сме в трета глуха. Сега хубавичко ще изчакаме разпада на ЕС , който ще стартира с излизането на Германия от съюза..после ще сме като циганчета на улицата и който ни прибере..прибере. Сами не можем и от нас нищо не става.
                      Дадох го като пример, а много ясно че с паяците само няма да оправят нищо, но не го пълнят само с тях.
                      Иначе и дълга расте - с близо 4 милиарда лева.
                      Трябваше да наблегнат на читавия бизнес -на реалното производство, на селското стопанство(примерно да няма необработваема земя), на туризма, да не вдигат осигуровките и разни други нещица да сторят, за да има ръст на икономиката и на потреблението.
                      Last edited by dessi_georgieva; 05.11.2010, 08:30.

Коментар

• чиче, ако ти изобщо си гледал клипчето и си го разбрал, в което се съмянвам, нямаше да ми задаваш подобен въпрос. най-малкото, понеже ми знаеш наезуст постовете (особено от 2008) и по този начин си вкарваш автогол и ме караш сам да се самоизтъквам.
                        много от изводите и оценките в този клип са направени постфактум, а аз чиче ви ги говорих в самото начало на кризата .
                        за повече порке, трябва или да си платиш или да имаш по-нормално поведение. както знаем, ти пари нямаш, а за съжаление простотията ти идва в повече, за да си коригираш поведенето. така, че най-вероятно ще си останеш само с този коментар. но все пак имаш някакъв шанс и от теб зависи всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнение
                          чиче, а има ли някой който може да те диша? ти си баси асоциалния тип, братче. целия свят ти е крив, че си се родил Карък Каръков Каръков и по твои думи (цитирам по памет): всичко до което се докоснеш се проваля до 6 тия месец.

потърси вината у себе си. имам чувството, че и вълничките на морето са ти криви и те дразнят
                          пеньо, съвсем скоро до няколко месеца ще разбереш, че имам и друго име ................. Калитко Калитков Калитков --- като дойде това време ще има специален пост

пеньо, уважаван ник от форума преди повече от месец те попита тука нещо, но ти явно не си прочел поста му

Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                          С това слагам стоп на спора..

Та по същество - Споменъ ти видя ли това http://www.youtube.com/watch?v=4ECi6...ayer_embedded#!

Това филмче е новият хит в научните среди в САЩ. Бях го пуснал преди седмици ама не съм влизал та не съм чел отзиви (ако ако има такива).... Погледни го. Сигурен съм че ще ти допадне като качество и логика., Дава интересна гледна точка за бъдещето равитеие на световната икономика, базирано на икономически факти от началото на кризата.... После ще коментираме...
                          пеньо, какъв ти е коментара за цитирания клип ?

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                            джавчо, не съм изчезвал никъде, но имам прикрепен модератор който не може да ме диша и с голямата гума ме трие наред
                            чиче, а има ли някой който може да те диша? ти си баси асоциалния тип, братче. целия свят ти е крив, че си се родил Карък Каръков Каръков и по твои думи (цитирам по памет): всичко до което се докоснеш се проваля до 6 тия месец.

потърси вината у себе си. имам чувството, че и вълничките на морето са ти криви и те дразнят

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                              За тези, които имат акции - вижда се края на спада.

Люк, Пепи и Polki изчезнаха, а ATILA капитулира.

Имайте предвид, че няма сериозна база за голям ръст след това.

Възможно е 3-5 години flat с малък наклон нагоре.
                              джавчо, не съм изчезвал никъде, но имам прикрепен модератор който не може да ме диша и с голямата гума ме трие наред

джавчо, щом мислиш, че "няма сериозна база за голям ръст след това" -> няма проблем - насочи се към други пазари и други инвестиции ............ какво са ти виновни другите изброени от теб никове ?

джавчо, продължавай да си джавкаш --- на мен не ми пречиш

успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                                Аз пък съм 100% сигурен в това, че трябва още много да четеш. И не само да четеш много, а първо да забравиш всичко което си мислиш че си научил. И едва след това да започнеш от начало.

Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                                Аз пък съм 100% сигурен в това, че трябва още много да четеш. И не само да четеш много, а първо да забравиш всичко което си мислиш че си научил. И едва след това да започнеш от начало.
                                А чуден пост за Бисери...Апокалиптика,до оня ден набива канчето на кандидат пишман апокалиптик.И двамата поради невежеството си причиняват манипулации и подпомагат заблуди и ходят на свобода.
                                Ако борсата,не беше държавна( тоест всичко свързано с налагането на среда за развитие на капитала е широбаджинащина).Сега щяхте да имате искове в съда.И то не малки и не от кои да е.

Коментар

Working...
                                X