Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДвойното дъно е начертано, сега да видим за колко време ще мине 400 ???
Миии, на 11.11 в 11ч11м11сек е добре...
Ако някой иска да се басираме !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДвойното дъно е начертано, сега да видим за колко време ще мине 400 ???
Миии, на 11.11 в 11ч11м11сек е добре...
Ако някой иска да се басираме !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеСпекулантите вече нямат акции. Разпродали са се и искат пазара да пада. Обаче вече видимо няма продавачи. Дори и събитие от мащаба на разпродажба на активите на Ландсбанки не можа да натисне пазара сериозно. Просто няма на къде да пада. Това имах предвид.
Коментар
-
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...lieto/?ref=rss
"Сега": ГЕРБ рециклира кадри на ДПС в земеделието и т.н и т.н. И софиксът само нагоре ли нагоре. Давай Софикс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеЗа мен ситуацията на БФБ за момента изглежда така :
Пусна се малко кръв, но тепърва предстои голямото кръвотечение........
ГАКИ може да качи някоя снимка за по-голяма пригледност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеНе е вярно .... настроен съм песимистично за една ,две позиции .В останалите осем ги чакам купувачите в еубг да ми пуснат нещо по еФтино .....
последен опит на шашковците да забогатеят с няколко стотинки
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПазарът няма сили за спад. Всички във форума го чакат, всички го искат, но няма сила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеЗа мен ситуацията на БФБ за момента изглежда така :
Пусна се малко кръв, но тепърва предстои голямото кръвотечение........
.
Коментар
Коментар