IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Спекулантите вече нямат акции. Разпродали са се и искат пазара да пада. Обаче вече видимо няма продавачи. Дори и събитие от мащаба на разпродажба на активите на Ландсбанки не можа да натисне пазара сериозно. Просто няма на къде да пада. Това имах предвид.
    Защо се заблуждаваш?! Обем от 9 мил. акции по 6 емисии как се чистят на нашия пазар ?! Пазара НЕпадна защото така трябваше ...иначе как пазара НИ щеше ли да поеме цемия обем на market order ? И какво щеше да последва след това ...!?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Двойното дъно е начертано, сега да видим за колко време ще мине 400 ???
      Миии, на 11.11 в 11ч11м11сек е добре ...
      Ако някой иска да се басираме !!!
      съгласен за баса.... ако искаш на една бозЪ с малка баничка ......

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Двойното дъно е начертано, сега да видим за колко време ще мине 400 ???
        само да не е през 2011 година

Коментар

• Двойното дъно е начертано, сега да видим за колко време ще мине 400 ???

Коментар

Спекулантите вече нямат акции. Разпродали са се и искат пазара да пада. Обаче вече видимо няма продавачи. Дори и събитие от мащаба на разпродажба на активите на Ландсбанки не можа да натисне пазара сериозно. Просто няма на къде да пада. Това имах предвид.
            Това за LB не съм го чул.. Моля те дай някакъв линк, че имам някои заигравки с West LB...

Коментар

• Много голям обем днес...

Коментар

• Интересно, как в рамките на няколко дни настроенията започнаха да се обръщат.
                Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...lieto/?ref=rss

"Сега": ГЕРБ рециклира кадри на ДПС в земеделието и т.н и т.н. И софиксът само нагоре ли нагоре. Давай Софикс.

Коментар

• Спекулантите вече нямат акции. Разпродали са се и искат пазара да пада. Обаче вече видимо няма продавачи. Дори и събитие от мащаба на разпродажба на активите на Ландсбанки не можа да натисне пазара сериозно. Просто няма на къде да пада. Това имах предвид.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                      За мен ситуацията на БФБ за момента изглежда така :

Пусна се малко кръв, но тепърва предстои голямото кръвотечение........

ГАКИ може да качи някоя снимка за по-голяма пригледност.
                      Неграмотният журналист го чакам да постне някое мнение за Монбат .Моля .

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                        Не е вярно .... настроен съм песимистично за една ,две позиции .В останалите осем ги чакам купувачите в еубг да ми пуснат нещо по еФтино .....
                        напълно съгласен съм с мечето
                        последен опит на шашковците да забогатеят с няколко стотинки

Коментар

Пазарът няма сили за спад. Всички във форума го чакат, всички го искат, но няма сила.
                          Не е вярно .... настроен съм песимистично за една ,две позиции .В останалите осем ги чакам купувачите в еубг да ми пуснат нещо по еФтино .....

Коментар

• Пазарът няма сили за спад. Всички във форума го чакат, всички го искат, но няма сила.

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                              За мен ситуацията на БФБ за момента изглежда така :

.
                              Спадът в последните 2 месеца е значителен.Нещата ще се успокоят към средата на декември.Така е било,така и ще бъде.Който не чете,да си бере последствията.

Коментар

• За мен ситуацията на БФБ за момента изглежда така :

ГАКИ може да качи някоя снимка за по-голяма пригледност.

Коментар

Working...
                                X