IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Утре БФБ сигурно няма да работи, нали ?

Коментар

• Айде, стига сте го яли Мечето....
      той ви писа - "нали затова са секретарките"....
      да го оправят !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
        Хакинен ,
        мислех те за по широко скроен ,но щом за теб е по важно как е написано а не какво е написано .... . Ще го имам за изпълнение ако имаме контакт във форума .
        а това за бъркането ,вече го направи....
        Поздрави!
        Не си разбрал смисъла на забележката ми
        Досега не бях отварял дума за правописа ти, а вероятно нямаше и да го направя, но ти взе да слагаш разни епитети на колегата, който ти посочи някои грешки, и това ме подразни.

Толкова по темата!
        Поздрави!
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
          meche, правя ти забележка, за да не напишеш нещо подобно някъде на по-официално място, защото ширещата се неграмотност е огромна. А това използване на "и" и "й" е като зараза.

Вместо да благодариш за забележката и да се опиташ да си поправиш правописа, за да не се излагаш на по-официално място, ти почваш да се ядеш с мен.

Хубаво, отсега нататък няма да се обаждам, пиши както искаш. То си е за тебе.
          Преди 30 години думата " вкъщи" се пишеше отделно " в къщи" и ако напишеше както сега щеше да получиш най много тройка по български....как ще се пише след 10 години е божа работа. /който или които или само които / . В този форум се пише на всякакви клавиатури някой не са кирилизирани ,други на латински ,трети на арабски. Така че борбата ти за правопис в икономически международен форум или в какъвто и да е форум е обречена на неуспех....
          Поздрави!

Коментар

Хакинен ,
            мислех те за по широко скроен ,но щом за теб е по важно как е написано а не какво е написано .... . Ще го имам за изпълнение ако имаме контакт във форума .
            Поздрави!
            Правописът ти с мед да го намажеш.
            Обаче понякога нищо не ти се разбира.
            Пиши по-бавно защото ние четем трудно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              По въпроса с ограмотяването не мога да помогна, защото си зависи от теб и очевидно си изпуснал влака навремето. Говорете си за митология, няма да ви се бъркам повече.
              Хакинен ,
              Поздрави!

Коментар

• meche, правя ти забележка, за да не напишеш нещо подобно някъде на по-официално място, защото ширещата се неграмотност е огромна. А това използване на "и" и "й" е като зараза.

Вместо да благодариш за забележката и да се опиташ да си поправиш правописа, за да не се излагаш на по-официално място, ти почваш да се ядеш с мен.

Хубаво, отсега нататък няма да се обаждам, пиши както искаш. То си е за тебе.
                Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Хакинен ,
                  да не си решил да ме ограмотяваш ....
                  ако някой реши ,че е по добре да се се казваш Биченен ...
                  Говорим си за никове , древногръцка митология ,за живота а не за правопис .... Нещо за уйкипедия ли искаш да кажеш...
                  По въпроса с ограмотяването не мога да помогна, защото си зависи от теб и очевидно си изпуснал влака навремето. Говорете си за митология, няма да ви се бъркам повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    meche_cveti, не ти ли е малко неудобно да нареждаш другите участници, че са прости, ограничени и "подходящи за секретарка в офис" и същевременно да пишеш с правописни грешки
                    Хакинен ,
                    да не си решил да ме ограмотяваш ....
                    ако някой реши ,че е по добре да се се казваш Биченен ...
                    Говорим си за никове , древногръцка митология ,за живота а не за правопис .... Нещо за уйкипедия ли искаш да кажеш...

Коментар

• meche_cveti, не ти ли е малко неудобно да нареждаш другите участници, че са прости, ограничени и "подходящи за секретарка в офис" и същевременно да пишеш с правописни грешки

Коментар

"пубертет"

Опитът за ирония пак е неуспешен:

Eon означава голям период от време, в този смисъл го използвам и аз. А в царството на Хадес сама си се набута.

Айде поне там е топло, не е зима, пък и ще имаш време да си оправиш граматиката и правописа.
                        Не е ирония а твоят начин на мислене....
                        Пубертет е възрастово ниво... едно от най ниските .... човек който и на 100 г. да стане щом и знания и анализи ползва от труда на другите/уикипедия/, никога няма да има собствено мнение и развитие и ще се подчинява на съветите на знаещите повече....
                        Един секретар на можещите защото ако си чел записките на Айщайн или Едисон в оригинал и до първи клас няма да ги пуснеш ....там да си стоят в гетото ...
                        Ставаш за секретарка в офис....

Коментар

• Нали знаете Януари кое събитие е:

Нали знаете Януари кое събитие е:

Регистрацията на участниците започна!

Коментар

Опитът за ирония не е неудачен...
                            Е,ОН е немска борсова компания която е материално и е листната на немският борсов индекс ДАХ .... и имам акции от нея.
                            А ЕОН е сюжет от гръцката митология за божество свързано с вятъра и времето .... изобщо нематериално и одухотворено...
                            Така че на борсата може и с четвърти клас да участваш само да имаш кеш .... а да знаеш за древногръцката митология не знам дали може да ти донесе някаква материална полза от това ....може би ако имаш внуци да им четеш приказки.
                            П.П. И за последно чел съм хиляди книги за от древногръцката митология за да може един пубертет да ме насочва към уикипедия която е обощено развитие на тези на едни манипулатори към други неграмотници четящи за СВЕДЕНИЕ ...
                            Поздрави от царството на Хадес където ще ме пратиш сега....
                            "пубертет"

Опитът за ирония пак е неуспешен:

Eon означава голям период от време, в този смисъл го използвам и аз. А в царството на Хадес сама си се набута.

Айде поне там е топло, не е зима, пък и ще имаш време да си оправиш граматиката и правописа.
                            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Пишещите в инвестиционен форум се предполага, че имат някаква култура (български език, основно училище), затова ми направи впечатление поста ти. Иначе по тематиката няма какъв въпрос да задам.

Е,ОН е доставчик на електроенергия, опитът ти за ирония е неуспешен.

Прочети малко в уикипедия какво значи eon.

Поздрави и успешно писане.
                              Опитът за ирония не е неудачен...
                              Е,ОН е немска борсова компания която е материално и е листната на немският борсов индекс ДАХ .... и имам акции от нея.
                              А ЕОН е сюжет от гръцката митология за божество свързано с вятъра и времето .... изобщо нематериално и одухотворено...
                              Така че на борсата може и с четвърти клас да участваш само да имаш кеш .... а да знаеш за древногръцката митология не знам дали може да ти донесе някаква материална полза от това ....може би ако имаш внуци да им четеш приказки.
                              П.П. И за последно чел съм хиляди книги за от древногръцката митология за да може един пубертет да ме насочва към уикипедия която е обощено развитие на тези на едни манипулатори към други неграмотници четящи за СВЕДЕНИЕ ...
                              Поздрави от царството на Хадес където ще ме пратиш сега....

Коментар

ЕОН или Е,ОН , аз съм борсов играч и пиша във форум в който участниците последното нещо което ги интересува е граматиката....но ако нещо не си разбрал задай пак конкретен въпрос по тематиката ...
                                Пишещите в инвестиционен форум се предполага, че имат някаква култура (български език, основно училище), затова ми направи впечатление поста ти. Иначе по тематиката няма какъв въпрос да задам.

Е,ОН е доставчик на електроенергия, опитът ти за ирония е неуспешен.

Прочети малко в уикипедия какво значи eon.

Поздрави и успешно писане.

Коментар

Working...
                                X