Утре БФБ сигурно няма да работи, нали ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеХакинен ,
мислех те за по широко скроен ,но щом за теб е по важно как е написано а не какво е написано ..... Ще го имам за изпълнение ако имаме контакт във форума .
а това за бъркането ,вече го направи....
Поздрави!
Досега не бях отварял дума за правописа ти, а вероятно нямаше и да го направя, но ти взе да слагаш разни епитети на колегата, който ти посочи някои грешки, и това ме подразни.
Толкова по темата!
Поздрави!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеmeche, правя ти забележка, за да не напишеш нещо подобно някъде на по-официално място, защото ширещата се неграмотност е огромна. А това използване на "и" и "й" е като зараза.
Вместо да благодариш за забележката и да се опиташ да си поправиш правописа, за да не се излагаш на по-официално място, ти почваш да се ядеш с мен.
Хубаво, отсега нататък няма да се обаждам, пиши както искаш. То си е за тебе.
Поздрави!
Коментар
-
мислех те за по широко скроен ,но щом за теб е по важно как е написано а не какво е написано ..... Ще го имам за изпълнение ако имаме контакт във форума .
Поздрави!
Обаче понякога нищо не ти се разбира.
Пиши по-бавно защото ние четем трудно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПо въпроса с ограмотяването не мога да помогна, защото си зависи от теб и очевидно си изпуснал влака навремето. Говорете си за митология, няма да ви се бъркам повече.
Поздрави!
Коментар
-
meche, правя ти забележка, за да не напишеш нещо подобно някъде на по-официално място, защото ширещата се неграмотност е огромна. А това използване на "и" и "й" е като зараза.
Вместо да благодариш за забележката и да се опиташ да си поправиш правописа, за да не се излагаш на по-официално място, ти почваш да се ядеш с мен.
Хубаво, отсега нататък няма да се обаждам, пиши както искаш. То си е за тебе.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
да не си решил да ме ограмотяваш ....
ако някой реши ,че е по добре да се се казваш Биченен ...
Говорим си за никове , древногръцка митология ,за живота а не за правопис .... Нещо за уйкипедия ли искаш да кажеш..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеmeche_cveti, не ти ли е малко неудобно да нареждаш другите участници, че са прости, ограничени и "подходящи за секретарка в офис" и същевременно да пишеш с правописни грешки
да не си решил да ме ограмотяваш ....
ако някой реши ,че е по добре да се се казваш Биченен ...
Говорим си за никове , древногръцка митология ,за живота а не за правопис .... Нещо за уйкипедия ли искаш да кажеш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение"пубертет"
Опитът за ирония пак е неуспешен:
Eon означава голям период от време, в този смисъл го използвам и аз. А в царството на Хадес сама си се набута.
Айде поне там е топло, не е зима, пък и ще имаш време да си оправиш граматиката и правописа.
Пубертет е възрастово ниво... едно от най ниските .... човек който и на 100 г. да стане щом и знания и анализи ползва от труда на другите/уикипедия/, никога няма да има собствено мнение и развитие и ще се подчинява на съветите на знаещите повече....
Един секретар на можещите защото ако си чел записките на Айщайн или Едисон в оригинал и до първи клас няма да ги пуснеш ....там да си стоят в гетото ...
Ставаш за секретарка в офис....
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеОпитът за ирония не е неудачен...
Е,ОН е немска борсова компания която е материално и е листната на немският борсов индекс ДАХ .... и имам акции от нея.
А ЕОН е сюжет от гръцката митология за божество свързано с вятъра и времето .... изобщо нематериално и одухотворено...
Така че на борсата може и с четвърти клас да участваш само да имаш кеш .... а да знаеш за древногръцката митология не знам дали може да ти донесе някаква материална полза от това ....може би ако имаш внуци да им четеш приказки.
П.П. И за последно чел съм хиляди книги за от древногръцката митология за да може един пубертет да ме насочва към уикипедия която е обощено развитие на тези на едни манипулатори към други неграмотници четящи за СВЕДЕНИЕ ...
Поздрави от царството на Хадес където ще ме пратиш сега....
Опитът за ирония пак е неуспешен:
Eon означава голям период от време, в този смисъл го използвам и аз. А в царството на Хадес сама си се набута.
Айде поне там е топло, не е зима, пък и ще имаш време да си оправиш граматиката и правописа.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеПишещите в инвестиционен форум се предполага, че имат някаква култура (български език, основно училище), затова ми направи впечатление поста ти. Иначе по тематиката няма какъв въпрос да задам.
Е,ОН е доставчик на електроенергия, опитът ти за ирония е неуспешен.
Прочети малко в уикипедия какво значи eon.
Поздрави и успешно писане.
Е,ОН е немска борсова компания която е материално и е листната на немският борсов индекс ДАХ .... и имам акции от нея.
А ЕОН е сюжет от гръцката митология за божество свързано с вятъра и времето .... изобщо нематериално и одухотворено...
Така че на борсата може и с четвърти клас да участваш само да имаш кеш .... а да знаеш за древногръцката митология не знам дали може да ти донесе някаква материална полза от това ....може би ако имаш внуци да им четеш приказки.
П.П. И за последно чел съм хиляди книги за от древногръцката митология за да може един пубертет да ме насочва към уикипедия която е обощено развитие на тези на едни манипулатори към други неграмотници четящи за СВЕДЕНИЕ ...
Поздрави от царството на Хадес където ще ме пратиш сега....
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЕОН или Е,ОН , аз съм борсов играч и пиша във форум в който участниците последното нещо което ги интересува е граматиката....но ако нещо не си разбрал задай пак конкретен въпрос по тематиката ...
Е,ОН е доставчик на електроенергия, опитът ти за ирония е неуспешен.
Прочети малко в уикипедия какво значи eon.
Поздрави и успешно писане.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
Коментар