If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
този форум съвсем западна -> вече го няма и хора на оплаквачките ....................... дано са си намерили нормална работа защото и те разбраха, че с писаници във форума пари не се вадят
Абе нещо смениха и никовете та съвсем им изпуснах края..... Ама какво да правиш.... А днес как ме ядоса една патка инвеститорка....Абе нещо ми става и с времето имам все по малко търпимост към дразнещите индивиди, независимо от ползите които ще извлека от тях. Раздразнили ме някой, прави ли ми се чаршафа на хавлия и 1 млн евро сделка да е, тегля му една майна и два шамара и да се плющи у гъза..... А ебати достойнство с пари не се купува....
този форум съвсем западна -> вече го няма и хора на оплаквачките ....................... дано са си намерили нормална работа защото и те разбраха, че с писаници във форума пари не се вадят
Както очаквах. Гръмки приказки без нищо конкретно. Как няма да му хареса на Гаки, те сродните души се намират . А за депозита - що да не държа известен кеш на депозит , ако некой изтрещял като ония исландци реши да раздава премии?
Ама дръж го и целия кеш на депозит ако щеш, аз ще ги превъртам същите проценти всеки месец пък после ми обяснявай колко си велик инвеститор - от обещания на мажоритари
Буби, пак ти напомням за рибката и тигана. А изобщо не личи да можеш да ловиш и риба....
Ако вземеш дивидент - ела се похвали. Може да си припомня кой беше и да видим колко % е изплатен.
Инвестирам в грешките на другите Буквално.
Мога обаче да ти дам едно примерно определение за посредствен инвеститор - такъв който търси доходност от депозити. Това означава че е негоден да направи доходност над депозит и е неуверен в това което прави. Разпозна ли се Буби?
Както очаквах. Гръмки приказки без нищо конкретно. Как няма да му хареса на Гаки, те сродните души се намират . А за депозита - що да не държа известен кеш на депозит , ако некой изтрещял като ония исландци реши да раздава премии?
..............
Мъду ако слуша ще го светна къде има едно помещение с тръби на парното в кв."Толстой".
Вярно ще съжителства с няколко монтански роми, но поне няма да умре от студ зимата.
Трябва да бъдем милосърдни.
Сигурно и туй е един от "имотите" дето припечелваш от наеми
ти....да не му се бъркаш в женските въпроси )....носи там чувалчето, че зима иде
..............
Мъду ако слуша ще го светна къде има едно помещение с тръби на парното в кв."Толстой".
Вярно ще съжителства с няколко монтански роми, но поне няма да умре от студ зимата.
Трябва да бъдем милосърдни.
Раста още, вярно е.
Да видимммм... 25% ми отнема до около 5 месеца. Е, този Октомври направих 30% за месеца, но е по-скоро инцидентно. И не на БФБ, това не е борса в края на краищата
ПП: От 2007-ма насам ли каза? 25%? Блях!
А да, да пратиш и от мен поздрави на Шан-бан-Талибан.Да е жив и здрав и да не се поболява повече маковата му борса
смЕх...
Типичен израз на един неизрастнал спекулант...
Депозитите ми от средата на 2007 година, досега са ми донесли над 25% чиста печалба... Интересно ми е как за същия период инвестирайки "уверено" на БФБ е твоята доходност .
Раста още, вярно е.
Да видимммм... 25% ми отнема до около 5 месеца. Е, този Октомври направих 30% за месеца, но е по-скоро инцидентно. И не на БФБ, това не е борса в края на краищата
Буби, пак ти напомням за рибката и тигана. А изобщо не личи да можеш да ловиш и риба....
Ако вземеш дивидент - ела се похвали. Може да си припомня кой беше и да видим колко % е изплатен.
Инвестирам в грешките на другите Буквално.
Мога обаче да ти дам едно примерно определение за посредствен инвеститор - такъв който търси доходност от депозити. Това означава че е негоден да направи доходност над депозит и е неуверен в това което прави. Разпозна ли се Буби?
смЕх...
Типичен израз на един неизрастнал спекулант...
Депозитите ми от средата на 2007 година, досега са ми донесли над 25% чиста печалба... Интересно ми е как за същия период инвестирайки "уверено" на БФБ е твоята доходност .
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар