IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ДНЕС НЯМА НИТО ЕДИН ОПТИМИСТ, ТОВА ВСЕ ПО-ЧЕСТО ЩЕ СЕ СЛУЧВА.
    ОТ УТРЕ ЗАПОЧВАМЕ ДА ТЕСТВАМЕ НОВИ ДЪНА.
    С ДВЕ ДУМИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СТЕ.

Коментар

• Оптимистите са живи, но нещо няма интерес за писане, иначе все още следим форума. Аз лично днес съм пак на + 100 лв, спрямо вчера.

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
        този форум съвсем западна -> вече го няма и хора на оплаквачките ....................... дано са си намерили нормална работа защото и те разбраха, че с писаници във форума пари не се вадят
        Абе нещо смениха и никовете та съвсем им изпуснах края..... Ама какво да правиш.... А днес как ме ядоса една патка инвеститорка....Абе нещо ми става и с времето имам все по малко търпимост към дразнещите индивиди, независимо от ползите които ще извлека от тях. Раздразнили ме някой, прави ли ми се чаршафа на хавлия и 1 млн евро сделка да е, тегля му една майна и два шамара и да се плющи у гъза..... А ебати достойнство с пари не се купува....

Коментар

• този форум съвсем западна -> вече го няма и хора на оплаквачките ....................... дано са си намерили нормална работа защото и те разбраха, че с писаници във форума пари не се вадят

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
            Както очаквах. Гръмки приказки без нищо конкретно. Как няма да му хареса на Гаки, те сродните души се намират . А за депозита - що да не държа известен кеш на депозит , ако некой изтрещял като ония исландци реши да раздава премии?
            Ама дръж го и целия кеш на депозит ако щеш, аз ще ги превъртам същите проценти всеки месец пък после ми обяснявай колко си велик инвеститор - от обещания на мажоритари

Коментар

• Първоначално изпратено от maduhator Разгледай мнение
              Буби, пак ти напомням за рибката и тигана. А изобщо не личи да можеш да ловиш и риба....
              Ако вземеш дивидент - ела се похвали. Може да си припомня кой беше и да видим колко % е изплатен.

Инвестирам в грешките на другите Буквално.
              Мога обаче да ти дам едно примерно определение за посредствен инвеститор - такъв който търси доходност от депозити. Това означава че е негоден да направи доходност над депозит и е неуверен в това което прави. Разпозна ли се Буби?
              Както очаквах. Гръмки приказки без нищо конкретно. Как няма да му хареса на Гаки, те сродните души се намират . А за депозита - що да не държа известен кеш на депозит , ако некой изтрещял като ония исландци реши да раздава премии?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                А да, да пратиш и от мен поздрави на Шан-бан-Талибан.Да е жив и здрав и да не се поболява повече маковата му борса
                Не бе, той инвестира в сектора на услугите:
                http://www.investor.bg/news/article/90711/6.html

Коментар

• Въпреки че често изпада в крайности понякога и Талеб има интересни изказвания. Това определено е spot on

Талеб: Вместо да признае загубите, администрацията на Обама удвоява залозите с парите на бъдещите поколения

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    ..............
                    Мъду ако слуша ще го светна къде има едно помещение с тръби на парното в кв."Толстой".
                    Вярно ще съжителства с няколко монтански роми, но поне няма да умре от студ зимата.
                    Трябва да бъдем милосърдни.
                    Сигурно и туй е един от "имотите" дето припечелваш от наеми

Како Съни, за тебе две чувалчета мандахерцам

Коментар

ти....да не му се бъркаш в женските въпроси )....носи там чувалчето, че зима иде
                      ..............
                      Мъду ако слуша ще го светна къде има едно помещение с тръби на парното в кв."Толстой".
                      Вярно ще съжителства с няколко монтански роми, но поне няма да умре от студ зимата.
                      Трябва да бъдем милосърдни.

Коментар

Аха, ти 99-тата му жена ли беше
                        ти....да не му се бъркаш в женските въпроси )....носи там чувалчето, че зима иде

Коментар

А да, да пратиш и от мен поздрави на Шан-бан-Талибан.Да е жив и здрав и да не се поболява повече маковата му борса
                          Аха, ти 99-тата му жена ли беше

Коментар

Раста още, вярно е.
                            Да видимммм... 25% ми отнема до около 5 месеца. Е, този Октомври направих 30% за месеца, но е по-скоро инцидентно. И не на БФБ, това не е борса в края на краищата

ПП: От 2007-ма насам ли каза? 25%? Блях!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                              смЕх...
                              Типичен израз на един неизрастнал спекулант...
                              Депозитите ми от средата на 2007 година, досега са ми донесли над 25% чиста печалба... Интересно ми е как за същия период инвестирайки "уверено" на БФБ е твоята доходност .
                              Раста още, вярно е.
                              Да видимммм... 25% ми отнема до около 5 месеца. Е, този Октомври направих 30% за месеца, но е по-скоро инцидентно. И не на БФБ, това не е борса в края на краищата

ПП: От 2007-ма насам ли каза? 25%? Блях!

Коментар

Буби, пак ти напомням за рибката и тигана. А изобщо не личи да можеш да ловиш и риба....
                                Ако вземеш дивидент - ела се похвали. Може да си припомня кой беше и да видим колко % е изплатен.

Инвестирам в грешките на другите Буквално.
                                Мога обаче да ти дам едно примерно определение за посредствен инвеститор - такъв който търси доходност от депозити. Това означава че е негоден да направи доходност над депозит и е неуверен в това което прави. Разпозна ли се Буби?
                                смЕх...
                                Типичен израз на един неизрастнал спекулант...
                                Депозитите ми от средата на 2007 година, досега са ми донесли над 25% чиста печалба... Интересно ми е как за същия период инвестирайки "уверено" на БФБ е твоята доходност .
                                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X