Ама на края как изригнахме... Много сме могъщи.... Ебати тъпия ден.... До като отворят щатите пак влизаме във два часа и половина безвремие (имам чувството че стрелката на часовника се движи назад). Май е време да си ходим от работа. Е тук идва въпрос не по темата - Защо всички шефове търтеи дето иначе работят по макс 2 часа на ден в дните преди празник и петъците се разработват? Няма логика и без това никой не ги гледа или следи........
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от forman777Щом си толкова велик защо мизерстваш с даскалската заплатка, а не си милионер и да въртиш синджира
Каква даскалска заплатка бе, льольо - ти първо не ме знаеш къде работя !!!! :-) Ох, такива като тебе ще ме уморят... от смях.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от forman777И когато се събуди жълто гащите- Стига се хвали, знаем колко струваш
Вместо да лаеш, попивай какво говорят хората с опит.
На високите цени пазарувах само една акция - София Комерс - привилегировани.
разбрахте ли сега!
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777И когато се събуди жълто гащите- Стига се хвали, знаем колко струваш
Вместо да лаеш, попивай какво говорят хората с опит.
На високите цени пазарувах само една акция - София Комерс - привилегировани.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от RepomanПървоначално изпратено от kefalaПървоначално изпратено от RepomanПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от дългосроченТОВА БЕШЕ, ДНЕС УДАРИШМЕ ДЪНОТО НА КОРЕКЦИЯТА.
Няма нужда от мислене, а от пълнене.
Коментар
Коментар