IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ама на края как изригнахме... Много сме могъщи.... Ебати тъпия ден.... До като отворят щатите пак влизаме във два часа и половина безвремие (имам чувството че стрелката на часовника се движи назад). Май е време да си ходим от работа. Е тук идва въпрос не по темата - Защо всички шефове търтеи дето иначе работят по макс 2 часа на ден в дните преди празник и петъците се разработват? Няма логика и без това никой не ги гледа или следи........

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
      Първоначално изпратено от forman777
      Да не си министер от кабинета Борисов- ти сам си казвал че си даскал
      Льоло, ако искаш да си чатиш с Императора, моля на лични ..... Не сме длъжни да ви следим лафчето!
      що бе, поне има няква активност
      иначе мъртвило..

Коментар

• Много сте възпитани- неграмотници, когато нямате аргументи обиди ли ръсите. Те мангалите са най- добри в обидите. Те не спорят а се обиждат се

Коментар

• Първоначално изпратено от forman777
          Да не си министер от кабинета Борисов- ти сам си казвал че си даскал
          Льоло, ако искаш да си чатиш с Императора, моля на лични ..... Не сме длъжни да ви следим лафчето!
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Да не си министер от кабинета Борисов- ти сам си казвал че си даскал

Коментар

Щом си толкова велик защо мизерстваш с даскалската заплатка, а не си милионер и да въртиш синджира

Каква даскалска заплатка бе, льольо - ти първо не ме знаеш къде работя !!!! :-) Ох, такива като тебе ще ме уморят... от смях.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Много особен ден е днес.... Прав е червенокожия, че има нещо гнило ..... Нещо ненормално има в повеението и на купувачите и на продавачите ....

Дали не е, защото е петък?
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Голям на думи- за тези години дето си на пазара ,ако си добър да си станал богат

Коментар

• Щом си толкова велик защо мизерстваш с даскалската заплатка, а не си милионер и да въртиш синджира

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                      Първоначално изпратено от forman777
                      И когато се събуди жълто гащите- Стига се хвали, знаем колко струваш
                      Хехехех - ти ли ме знаеш - вчерашното лапе с 14 поста?

Вместо да лаеш, попивай какво говорят хората с опит.

На високите цени пазарувах само една акция - София Комерс - привилегировани.
                      един вид, колкото повече постове имаш, толкова повече опит
                      разбрахте ли сега!

Коментар

И когато се събуди жълто гащите- Стига се хвали, знаем колко струваш
                        Хехехех - ти ли ме знаеш - вчерашното лапе с 14 поста?

Вместо да лаеш, попивай какво говорят хората с опит.

На високите цени пазарувах само една акция - София Комерс - привилегировани.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• И когато се събуди жълто гащите- Стига се хвали, знаем колко струваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman
                            Първоначално изпратено от kefala
                            Първоначално изпратено от Repoman
                            Първоначално изпратено от Forex Master
                            Първоначално изпратено от дългосрочен
                            ТОВА БЕШЕ, ДНЕС УДАРИШМЕ ДЪНОТО НА КОРЕКЦИЯТА.
                            Защо когато сме в корекция обемът нараства, а когато сме по тренд обемът намалява?... Питам аз и отговор не искам.
                            Трай там бе, много мислиш.
                            Няма нужда от мислене, а от пълнене.
                            А Пари..ж!!!
                            NАми ще работим, и на 2-3 места ако трябва за да набавяме пари и да пълним. Може и нови репа да се правят и пак да пълним. Въпрос на избор, нали?
                            Колко по-лесно беше да да напишеш само - ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ на Мажоритарите !

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              [

Искаш ли да се видим на по бира и да ти покажа документите кога какво съм продавал и купувал?
                              Менгяните правят такива предложения.Импе,ти да не си мангал?

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
                                ТОВА БЕШЕ, ДНЕС УДАРИШМЕ ДЪНОТО НА КОРЕКЦИЯТА.
                                Защо ли си мисля,че това ще го напишеш и във вторник....и в сряда и.....така до СОФИКС 80 !

Коментар

Working...
                                X