IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
    проба, проба, 1 2 3, ало чувате ли ме ? :d
    Тук станция Земя, чуваме ви, регистрирахме още един опит на извънземнит да развалят инвестора. :lol:

Коментар

• не 15 години, а само 11. е, какво да се прави, горкият чичо уорън цял живот налива в кацата без дъно, злочестият... :-(
      а аз пък съм сигурен, че процентната доходност, която съм постигал с не един пакет акции са по-високи не само от тия, дето си правил някога, а и от тия дето си сънувал приятно усмихнат даже. пак ти казвам, не се бутай между шамарите на батковците, защото ти нищо не знаеш или почти нищо за бфб, да не говорим за мътните и сгодни врътки около приватизацията - а аз там съм постигал печалби, които като процент биха потресли и някой наркодилър даже... та пак ти казвам, не се излагай.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• импе, не бих се гордял че 15-тина години като теб например съм наливал в каца без дъно
        достатъчно съм голям да разбера що за глупости пишеш постоянно и да ти се присмея. уверен съм и че доходността на моите сделки превъзхожда тази на твоите, не бих се учудил за цялото си време тук да си спечелил по-малко от мен само за последната година. не е до петилетки - до акъл е.... бфб не поощрява използването му.

Първоначално изпратено от императорът Разгледай мнение
        jamiemirror - нали ти казах вече - много си малък, за да даваш акъл. 2001-2003 и посредниците ми се караха, че съм купувал скъпо м+с на 26 кинта и хес на 3.50 - ама то времето показа кой е бил прав.

а за това кое са хартийките без стойност и кое има стойност - твоето мислене е поне сто години назад.

ама явно 1997-а си бил малко детенце, та не помниш някои неща - даже се чудя кой те е пуснал в тоя сайт и в тоя форум?

Коментар

• ако ще го правите такъв сайта, що не направите и мобилна версия. не ми се браузва с часове от телефона по рекламите!
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• чуваме и те виждаме

но половината страница е реклами....

Коментар

• проба, проба, 1 2 3, ало чувате ли ме ? :d

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                Първоначално изпратено от bertram
                днес към края на сесията ми се стори, че ПФ се обадиха.
                Те и в началото се обадиха... И вчера също се обадиха...
                Платената писарушка да не се обажда , като няма инфо.
                Да днес по някои позиции имаше оферти за покупки от ПФ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                  Първоначално изпратено от bertram
                  ц
                  в началото бяха играчи като тебе.
                  изкупиха им ги институционални според мен..може и да бъркам, но едва ли купувачите са дребосъци като теб.
                  лека
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
                    Абе, тука нещо P/E, P/B да сте смятали случайно последната година и нещо? Кво питате защо Sofix ще падне до 80. Много е просто - щото 380 просто са неоправдано много. Мен единствено ме изненадва как Софикса остана толкова много време над 360... Добре, че няма кои да търгува и почти липсва ликвидност та изкуствено стоят нивата.
                    Какъв е смисъла да смятаме P/E на компании, които са за на загуба? Едва ли някой в момента знае точно колко е средното P/E на Софикс, но според мен е някъде около 8-10.
                    Ерго, ти искаш да кажеш, че нормалните нива на P/E са около 1,5-2,0?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• днес към края на сесията ми се стори, че ПФ се обадиха.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ей споменъ здравей.. Единственото хубаво на спада на борсите е че се появяват хора като теб и правят по някое и друго аргументирано и професионално мнение и се оттърваваме поне за малко от аналните ебачи и форумните ракети..... Ще ти е интересно да разбереш какво открих вчера (което и ти явно се заблуждаваш) - та и аз като теб се чудех как някои хора постоянно пълнят, осредняват итн. Гледам си доходите и викам - Бах тия хора големи играчи..... Но един колега от старата Банка ми отвори очите... Ами ние с теб просто мерим покрай кредитите и Банките (вече недвижимите имоти) с други цифри... Та форумния герой ХХХХ просто купува когато "пълни" акции за 40-50 лв. и месечните инвестиции не надхвърлят 200-300 лв. От там се почват форумните писания. Тс. грешката е в обемите - Ти си викаш как някой губи от 2007ма. и още не е фалирал и не откриваш логика... Ами като максималната му експозиция е била 5 000 лева той реално е загубил пари колкото за една пиянска нощ в Слънчев бряг.... и реално всички писания са му само за загрявка и се вживява в разни образи. Та за това постоянно ги ловиш в противоречия......

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                            Първоначално изпратено от forman777
                            И когато се събуди жълто гащите- Стига се хвали, знаем колко струваш
                            Хехехех - ти ли ме знаеш - вчерашното лапе с 14 поста?

Вместо да лаеш, попивай какво говорят хората с опит.

На високите цени пазарувах само една акция - София Комерс - привилегировани.
                            Императоре, защо ли не ти вярвам?
                            та нали точно ти при всеки спад на Софикс-а от две години и половина насам, пишеш, че се радваш на ниските цени, защото ти позволяват да си пълниш от "секси" акциите на промоция . а "ниски" бяха според теб цените и при Софикс 1600 и при 1200 и при 1000 и при 800 и при 500 и при 400. или през това време купува само София Комерс привилегировани? и то без да продаваш нищо, понеже както сам не спираш да казваш: "Аз Император, аз не зайо".
                            просто послъгваш малко ми се струва :lol:

Коментар

• Абе, тука нещо P/E, P/B да сте смятали случайно последната година и нещо? Кво питате защо Sofix ще падне до 80. Много е просто - щото 380 просто са неоправдано много. Мен единствено ме изненадва как Софикса остана толкова много време над 360... Добре, че няма кои да търгува и почти липсва ликвидност та изкуствено стоят нивата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                                Първоначално изпратено от дългосрочен
                                ТОВА БЕШЕ, ДНЕС УДАРИШМЕ ДЪНОТО НА КОРЕКЦИЯТА.
                                Защо ли си мисля,че това ще го напишеш и във вторник....и в сряда и.....така до СОФИКС 80 !
                                Имам 2 въроса към тебе. Ще бъдеш ли така любезен да ми отговориш:
                                1. Защо реши, че Софикс ще падне точно до 80? Какви са ти мотивите за подобни прогнози?
                                2. Колко е бюджетния дефицит на България за първото тримесечие на годината?

Коментар

Working...
                                X