Първоначално изпратено от bate Goiko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
не 15 години, а само 11. е, какво да се прави, горкият чичо уорън цял живот налива в кацата без дъно, злочестият... :-(
а аз пък съм сигурен, че процентната доходност, която съм постигал с не един пакет акции са по-високи не само от тия, дето си правил някога, а и от тия дето си сънувал приятно усмихнат даже. пак ти казвам, не се бутай между шамарите на батковците, защото ти нищо не знаеш или почти нищо за бфб, да не говорим за мътните и сгодни врътки около приватизацията - а аз там съм постигал печалби, които като процент биха потресли и някой наркодилър даже... та пак ти казвам, не се излагай.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
импе, не бих се гордял че 15-тина години като теб например съм наливал в каца без дъно
достатъчно съм голям да разбера що за глупости пишеш постоянно и да ти се присмея. уверен съм и че доходността на моите сделки превъзхожда тази на твоите, не бих се учудил за цялото си време тук да си спечелил по-малко от мен само за последната година. не е до петилетки - до акъл е.... бфб не поощрява използването му.
Първоначално изпратено от императорът Разгледай мнениеjamiemirror - нали ти казах вече - много си малък, за да даваш акъл. 2001-2003 и посредниците ми се караха, че съм купувал скъпо м+с на 26 кинта и хес на 3.50 - ама то времето показа кой е бил прав.
а за това кое са хартийките без стойност и кое има стойност - твоето мислене е поне сто години назад.
ама явно 1997-а си бил малко детенце, та не помниш някои неща - даже се чудя кой те е пуснал в тоя сайт и в тоя форум?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от bertramднес към края на сесията ми се стори, че ПФ се обадиха.
Да днес по някои позиции имаше оферти за покупки от ПФ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от bertramднес към края на сесията ми се стори, че ПФ се обадиха.
в началото бяха играчи като тебе.
изкупиха им ги институционални според мен..може и да бъркам, но едва ли купувачите са дребосъци като теб.
лекатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушкаАбе, тука нещо P/E, P/B да сте смятали случайно последната година и нещо? Кво питате защо Sofix ще падне до 80. Много е просто - щото 380 просто са неоправдано много. Мен единствено ме изненадва как Софикса остана толкова много време над 360... Добре, че няма кои да търгува и почти липсва ликвидност та изкуствено стоят нивата.
Ерго, ти искаш да кажеш, че нормалните нива на P/E са около 1,5-2,0?
Коментар
-
Ей споменъ здравей.. Единственото хубаво на спада на борсите е че се появяват хора като теб и правят по някое и друго аргументирано и професионално мнение и се оттърваваме поне за малко от аналните ебачи и форумните ракети..... Ще ти е интересно да разбереш какво открих вчера (което и ти явно се заблуждаваш) - та и аз като теб се чудех как някои хора постоянно пълнят, осредняват итн. Гледам си доходите и викам - Бах тия хора големи играчи..... Но един колега от старата Банка ми отвори очите... Ами ние с теб просто мерим покрай кредитите и Банките (вече недвижимите имоти) с други цифри... Та форумния герой ХХХХ просто купува когато "пълни" акции за 40-50 лв. и месечните инвестиции не надхвърлят 200-300 лв. От там се почват форумните писания. Тс. грешката е в обемите - Ти си викаш как някой губи от 2007ма. и още не е фалирал и не откриваш логика... Ами като максималната му експозиция е била 5 000 лева той реално е загубил пари колкото за една пиянска нощ в Слънчев бряг.... и реално всички писания са му само за загрявка и се вживява в разни образи. Та за това постоянно ги ловиш в противоречия......
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от forman777И когато се събуди жълто гащите- Стига се хвали, знаем колко струваш
Вместо да лаеш, попивай какво говорят хората с опит.
На високите цени пазарувах само една акция - София Комерс - привилегировани.
та нали точно ти при всеки спад на Софикс-а от две години и половина насам, пишеш, че се радваш на ниските цени, защото ти позволяват да си пълниш от "секси" акциите на промоция. а "ниски" бяха според теб цените и при Софикс 1600 и при 1200 и при 1000 и при 800 и при 500 и при 400. или през това време купува само София Комерс привилегировани? и то без да продаваш нищо, понеже както сам не спираш да казваш: "Аз Император, аз не зайо".
просто послъгваш малко ми се струва :lol:
Коментар
-
Абе, тука нещо P/E, P/B да сте смятали случайно последната година и нещо? Кво питате защо Sofix ще падне до 80. Много е просто - щото 380 просто са неоправдано много. Мен единствено ме изненадва как Софикса остана толкова много време над 360... Добре, че няма кои да търгува и почти липсва ликвидност та изкуствено стоят нивата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от дългосроченТОВА БЕШЕ, ДНЕС УДАРИШМЕ ДЪНОТО НА КОРЕКЦИЯТА.
1. Защо реши, че Софикс ще падне точно до 80? Какви са ти мотивите за подобни прогнози?
2. Колко е бюджетния дефицит на България за първото тримесечие на годината?
Коментар
Коментар