IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DD Разгледай мнение
    Този смешник никога няма да ти изпълни обещанието по облога Ви, защото е малък дребен човечец !!!!!!!!!
    след десетина дни ще се види кой е спечелил баса и дали загубилия ще го изпълни

до тогава прибързани изводи няма да правя

нищо чудно и аз да загубя - в България всичко е възможно....

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
      с АНАЛизатора имаме още един бас :

най-тържествено обявявам, че ако спечеля и караиванов изпълни баса да плати кинтите, след това до десет дни ще организирам едно незабравимо парти за всички съфорумци
      Този смешник никога няма да ти изпълни обещанието по облога Ви, защото е малък дребен човечец !!!!!!!!!

Коментар

• с АНАЛизатора имаме още един бас :

Първоначално изпратено от polki
        Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Първоначално изпратено от polki
        Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Борда след 6 месеца ще е паднал.
        Пешка, застани с една хилка зад тези си думи ........................ ако ти стиска, де
        Срещу теб - винаги :-)

Условие на облога - на 02ри ЮЛИ 2010г. валутния борд в БГ ще е само спомен !

устройва ли те ?
        това не са 6 месеца, а цели 7

ще ти отпусна толкова време , колкото си пожела

.......... имаме сделка

най-тържествено обявявам, че ако спечеля и караиванов изпълни баса да плати кинтите, след това до десет дни ще организирам едно незабравимо парти за всички съфорумци

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          С настоящия пост се обръщам към г-н Петър Караиванов
          Уважаеми Петре, вчера свърши пролетта на 2010 г. а Софикс е много под 2000.Така че ми дължиш бутилка "Джони Уокър" зелен етикет
          Поздрави и успехи с EBF.
          С него имахме бас за златото във форекса на "Златно Джони".......познай дали ми я даде.....тъй че не търси от него нищо.....той е по плямпането, аз и затова не му се сърдя, да е жив и здрав.....

Коментар

• Осамотил се е с неговия светия и не Ви обръща внимание

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              С настоящия пост се обръщам към г-н Петър Караиванов
              Уважаеми Петре, вчера свърши пролетта на 2010 г. а Софикс е много под 2000.Така че ми дължиш бутилка "Джони Уокър" зелен етикет
              Поздрави и успехи с EBF.
              АНАЛизатора беше казал "до пролетта на 2010 година софикса ще е 2300" , а не до края на пролетта

бях се хванал с него на бутилка джони черен етикет ----- сега го чакам да ми докаже, че е купил бутилката .................. след което да я изпие с който си поиска ---- още преди година и половина като се хванахме на бас му бях казал, че като спечеля облога не искам да ми я дава, а да се почерпи...

Коментар

• С настоящия пост се обръщам към г-н Петър Караиванов
                Поздрави и успехи с EBF.
                Life won't wait for you.

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/101594/339.html
                  Предлагам да се подобри рекорда ......двойно!

П.П. замислил съм се ако не сключим за деня сделка или повече от една ,дали ще влезем в Гинес... там давали награда поне да получим някой долар за това безсмислено взиране пред мониторите....
                  Last edited by meche_cveti93; 23.06.2010, 11:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от CADAVER Разгледай мнение
                    Всяко чудо за три години, нали?
                    не се знае може и за повече

Коментар

• Всяко чудо за три години, нали?
                      скоро по-скъпо ще е

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                        за какво,няма време Таш........
                        Капана на ниска ликвидност ощетява и двете групи,и все пак повече мечките.

не е препоръка......
                        Не знам бе не ме питай.Просто ми е позната много подобна ситуация.Наблюдвахме я няколко пъти през последние 3 г почти.

Коментар

• за какво,няма време Таш........
                          Капана на ниска ликвидност ощетява и двете групи,и все пак повече мечките.

не е препоръка......
                          Last edited by SoKoLoV; 23.06.2010, 09:48.

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/101570/337.html

Ами сега ..............Няма време

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнение
                              Ха ха ха ха ха,
                              Всъщност е важно отношението към парите. Цялата Природа е една икономика. Няма какво толко да се връзваме на една част от икономиката.

Не си стоя на левовете, а на гърненцето със злато и на едни валутни влогове. Е, не че много тече, но капе горе-долу добре за това време.

Ама и аз дебна де. Шефа е безпристрастен, така че все някога ще тръгне нагоре.
                              абе ти да не си оня женкар боби 75 ?? на оня охлюв ми приличаш, че и на поп да се правиш... ама то е разбираемо с оглед на масонството. , нека цвилят ... и лапат ... злато, не те ли съмнява, че има нещо объркано в материално-духовното си естестество...
                              Last edited by precakanoto; 23.06.2010, 00:05.
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• SOFIX

Понеже никой нищо не пише,ще се опитам да онагледя прогнозата си за утре.По тази причина се надявам картинката да не се възприема като спам.Благодаря и на модератора за проявата от негова страна на чувство за хумор.

Коментар

Working...
                                X