IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/06...zastrahovkite/
    "Правителството одобри 2% данък върху застраховките От Весела Николаева ......

Първоначалният вариант беше 10% данък върху всички премии, който да смени облагането на печалбата, но след протест от страна на бранша той беше смекчен. "

Не може да не съм радостен като притежател на акции в БСТР и като клиент на сумати застрахователи от действията на правителството само 2 % какво му плащаш...

Коментар

• Много вярно казано груев...... Много дразнещо в държавата ни е че наистина всяка една институция фирма или организация се ръководи от комплексари, гъзолизци, малоумници и тунеядци......И те издигат себеподобни и всико читаво напуска, емигрира итн... И когато си различен (като хилядите патки дето си мислели че лебеда е грозен) си обречен цял живот да водиш разни битки от типа Дон Кихот...... Имам и други познати като ПОлки - честни, доблестни, някои от тях също така склонни на крайности (от Локо по добър отбор нема) и въпреки че фактите им говорят, само за да не си наранят достойностовто не си признават.... Но това е много по добрият вариянт от разни п..тки дето си сменят мнението на всеки пет дни и се кланят на по 10 господа.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        Полки изпълни и един друг бас за бутилка уиски преди около година... споменавам го, защото аз бях нещо като посредник там
        като сте тръгнали да споменавате полки и аз да се включа - изпълни точно ролята си на ковчежник във фентъзито, дето го разиграхме за Премиършипа, много точно и коректно.
        Въобще полки е точен, но понякога много обича да влиза в спорове (повечето безсмислени) с някои никове (особено), които поне на мен ми идват в повече, но той си знае. Според мен много трудно приема загубите (то кой ли ги приема лесно), но пък за сметка на това не се крие като мишка и си носи последствията, били те положителни или отрицателни, което, поне според мен, е доста мъжко поведение, но с него трудно ще прогресира в държава, която е издигнала слугинажа, п.ткинското поведение (ще ме прощават дамите) и гъзоблизството в култ и един начин (хайде да не е единствен, но основен) за просперитет.
        В заключение: дано да има повече хора, които да си държат на думата, че ми писна от "мъже" с поведение на женски полов орган, защото както е казал Рачко Пръдлето:
        Человек заради едното красно име живей
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Полки изпълни и един друг бас за бутилка уиски преди около година... споменавам го, защото аз бях нещо като посредник там
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
            Тука Полки е скромен ама той плати.
            Което показва че е голям мъж и човек с достойнство. За съжаление тези качества все по малко се срещат в обществото ни. Навсякъде се напълни с хитреци на дребно, смърфове и чикиджии....

ПС. Преди час разбрах че шофьорите в офиса си пълнели личните си коли със служебните карти и пускали фалшиви фактури за автомивки и прибирали парите. Пак ме вкараха в ебати филма със собствениците да обяснявам, що е то "българин" Е такива са хората сега - мухи дето ще те завлекат 50 лв. Ама ако ги слушаш Васил Левси ряпа да яде - всеки ден свалят правителството и разстрелват циганите и мутрите.......... Та идва да рече че един на хиляда би платил две средни месечни заплати просто за да си запази достойноството. Другите 999 просто или са дебелокожи и не им пука или ще се изнижат и пак с нови никове ще се вихрят из форума итн.....

Коментар

• Тука Полки е скромен ама той плати.
              Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
              няма никакво значение кой ги е платил - сега гледаме напред....

сега АНАЛизатора трябва да купи уиски за греъм и за него, а след десетина дни ще видим какво ще се случи и с борда....

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                Да май така беше ПК спечели баса, ама кой му плати парите...
                няма никакво значение кой ги е платил - сега гледаме напред....

сега АНАЛизатора трябва да купи уиски за греъм и за него, а след десетина дни ще видим какво ще се случи и с борда....
                Last edited by p0lki; 23.06.2010, 13:54.

Коментар

• Да май така беше ПК спечели баса, ама кой му плати парите...

Коментар

• А а Верно-грешката е моя.
                    Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                    Басът беше спечелен от ПК и имаше нощна сесия на борсата с тия пари...

Коментар

Е Полки ще каже.
                      Басът беше спечелен от ПК и имаше нощна сесия на борсата с тия пари...

Коментар

• Ехе, той П.К. трябва да работи само за да погасява задълженията по сключени басове

Коментар

• Е Полки ще каже.
                          Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                          Не беше Караиванов....

Коментар

Е Пешката плати-трябва да му се признае.
                            Не беше Караиванов....

Коментар

• Е Пешката плати-трябва да му се признае.
                              Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                              Между другото си спомням преди време точно в този форум някой беше платил наистина един сериозен бас.....и после май бяха ходили да се черпят. Евала. Иска се да си голям мъж за да дадеш примерно 1 000 лева на непознат човек от името на един форумен ник.... Но пък бутилката уиски, макар че вие все рани бутикови модели избирате, не би трябвало да е проблем...това си е повод да се напиете...

Коментар

• Между другото си спомням преди време точно в този форум някой беше платил наистина един сериозен бас.....и после май бяха ходили да се черпят. Евала. Иска се да си голям мъж за да дадеш примерно 1 000 лева на непознат човек от името на един форумен ник.... Но пък бутилката уиски, макар че вие все рани бутикови модели избирате, не би трябвало да е проблем...това си е повод да се напиете...

Коментар

Working...
                                X