IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• BG40 е по-добър индикатор за фондовата борса в България, отколкото СОФИКС.

Така, че по-скоро според мен трябва да гледаме този индекс отколкото Софикс. Друга причина е, че Софикс е по-лесен за манипулиране.
    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      Ами според мен ....не.
      първо ДФ и ПФ похарчиха немалко кеш по отчитането на доходността...
      второ чакаме следващите лоши отчети...
      трето ДФ са под натиск ....
      четвърто .. спазват правилата ,че зимата е лош сезон за сериозно инвестиране....
      пето ..кеша е цар и днес ако купувача не е съгласен на тази ,утре по ниска и така докато му писне...банка да си и да даваш лихви..
      шесто ще чакаме налъмите ,пардон дърветата да цъфнат... като се приватизират ,БТН ,БФБ и енергото....

П.П. Днес гледайки борсата ми направи впечатление ,че Стандарт също вече нее толкова активен в Биовет и Оловото....то кой е активен освен дребните ...

Мисля, че изброените от теб неща не са верни, но времето ще покаже.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
        Дали котировките няма да хукнат бързо нагоре.
        Работата май отива на голям шлем.
        Ами според мен ....не.
        първо ДФ и ПФ похарчиха немалко кеш по отчитането на доходността...
        второ чакаме следващите лоши отчети...
        трето ДФ са под натиск ....
        четвърто .. спазват правилата ,че зимата е лош сезон за сериозно инвестиране....
        пето ..кеша е цар и днес ако купувача не е съгласен на тази ,утре по ниска и така докато му писне...банка да си и да даваш лихви..
        шесто ще чакаме налъмите ,пардон дърветата да цъфнат... като се приватизират ,БТН ,БФБ и енергото....

П.П. Днес гледайки борсата ми направи впечатление ,че Стандарт също вече нее толкова активен в Биовет и Оловото....то кой е активен освен дребните ...

Коментар

• Дали котировките няма да хукнат бързо нагоре.
          Работата май отива на голям шлем.

Коментар

• очаквам 370 утре да бъде подминато като бърз влак покрай надупен песимист

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              Абе къде отидоха тия продавачи по някои позиции
              Продават в последната минута да натиснат цените надоле. Като АТЕРА със сто лева...
              На това му се вика пикаене срещу вятъра

Коментар

• Абе къде отидоха тия продавачи по някои позиции

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Преди време имаше една статия, където се показваше с числа и проценти, че при инфлация и хиперинфлация инвестициите в ценни книжа е най-печелившо....
                  Особено в облигации е много печелившо, ма за този, който ги продава
                  "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Преди време имаше една статия, където се показваше с числа и проценти, че при инфлация и хиперинфлация инвестициите в ценни книжа е най-печелившо....
                    Има логика. Но мен ме е страх, да не се влоши осезателно общата икономическа ситуация и предвид специфичният статут (нисък фрий флоут и силен понякога неофициален мажоритар) на българските публични дружества да не се повторят събитията със Моста и Холдинг П. Никой не знае на къде ще избие една сериозна инфлация..... Аз мислех да се насоча към злато и сребро но и там се наду голям балон... Гледах и чужди борси но те много бързо генерираха бъдещи очаквания и вече не са ми интересни.... Та за сега продължавам да гледам към имот в чужбина.... или другото е да инвестирам във активите които притежавам (или да си накупя нови от типа - лек автомобил, обзавеждане, бяла и черна техника, където старите нямат повече живот) - така ще съм на чисто, но поне ще си спестя инвестиционните разходи по време на инфлация.... Абе едно е сигурно - до пролетта трябва да приключим с депозитите...

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                      ...изядат един голям.......... Че инфлацията иде....

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                        днес май ще има +2% мин
                        Да видиш плюс две на родната ни борса е като да видиш слънчево затъмнение...... Нямат мотивация хората и може и да са прави. Е на Запад си напомпаха борсите с "бъдещи" очаквания ама и те нищо чудно да изядат един голям.......... Че инфлацията иде....

Коментар

• днес май ще има +2% мин

Коментар

• http://borsite.net/archives/263

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                              Има сектори които ще просперират през 2011 г., но липсват в неговия анализ, за тях съм оптимист
                              и кои са тези сектори на бфб ?

Коментар

• Изперкаха някои еи

Коментар

Working...
                                X