Първоначално изпратено от ravnovesie
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Чърчилщо не каза че говориш за хазарт с тия лостовеако хванеш криви 15% с тоя лост и се мяташ от моста...
Което не може да се каже за БФБ.
Хазарт и мятане от моста има за тези като теб които не знаят какво правят. За мен е търговия.
Коментар
-
SOFIX - Long Term Trendline Breakout Confirmed
След 3 седмична консолидация на нивата 360-380 на седмична база СОФИКС има потвърден пробив на Резистънс тренд линията и това поставя 400 като първи таргет на фокус.
Над него следват 428, 469 и върха на 2009 над 500. Рискът е при обръщане и затваряне на индекса под трендлинията. Аз оценявам вероятността за това като много ниска с оглед на увеличаващата се инфлация и възстановяване на световните пазари, което ще помогне парите отново да потекат от центъра към периферията.
Графиката:
http://constellation1976.blogspot.co...confirmed.html
Поздрави!
.................................................. .................................................. ........................................
Първоначално изпратено от sunshine Разгледай мнениеЗдравейте,
СОФИКС отново опитва да набере инерция.
Позитивен знак е пробива на дългосрочната трендлиния и затварянето на 100-дневна средна.
Ако имаме потвърждение от поне 2 поредни позитивни затваряния над тези нива на фокус идва психологическото ниво 400.
Ето графика:
http://constellation1976.blogspot.co...trendline.html
Поздрави и весели празници!
__________________________________________________ _
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеДо 14к естествено.
Отчетите на компаниите са страхотни - кой глупак би се наврял в БФБ при това положение като имаме силен бичи пазар на ликвидните борси?
Да не говорим че има и лост там - печалбите са много по-добри
Това което го чакате тук вече се случва - другаде.математик. много ясно че потенциала е по висок тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеДо 14к естествено.
Отчетите на компаниите са страхотни - кой глупак би се наврял в БФБ при това положение като имаме силен бичи пазар на ликвидните борси?
Това което го чакате тук вече се случва - другаде.Става ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от AtanasSertov Разгледай мнениеИ кво като опира 12000, къде е по-голяма възможноста за печалба?
Това което го чакате тук вече се случва - другаде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеСвивали се били възможностите на другите пазари ли?
Хааахахаха вицове, Дау снощи опря в 12 000 - от много свиване
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеE, тва е
Все пак очакваме засилено търсене на местни акции през следващите 12 месеца заради свиващите се възможности за печалби на други пазари и завръщането на интереса на чуждите инвеститори към по-малки пазари като българския. Това вече се случва под формата да повече интерес и възстановяване на регулярното следене на пазара ни от страна на такива инвеститори. Настъпва и времето местните пенсионни фондове да се завърнат на пазара с по-значими обеми.
Хааахахаха вицове, Дау снощи опря в 12 000 - от много свиване
Коментар
-
Акциите на шест от водещите компании на БФБ с ръст от над 50% за 90 дни
http://www.investor.bg/news/article/111432/361.html
тръгваме да гоним или правим гърчове простоhttp://vbox7.com/play:6b57c30dca
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko Разгледай мнение[/COLOR]уважаеми ,ЖЕРТВИ :
аз съм нормален лаик ,бичуващ професионалните измамници !!!
Айде като си ме зажалвал и заокайвал, направи едно добро дело. Вземи ми подари "космическия кораб" - или той май беше фикция.
Апропо плащаш ли още на двете банки и единия ИП да те съветват как да си изгубиш парите или те отдавна се справиха с "предизвикателството".Не-заслужил инвеститор
Коментар
Коментар