да продадох и ще ти кажа от кое даже:еврохолд-1500 на 1.06;химимпорт-2000 на 2.04;цкб-3000 на 1.15.няма да се крия и като доиде момента да вляза пак ще те информирам.нищо тук не е препоръка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениепрез паника трябва да се мине поне още веднъж и яко разпродаване иначе нагоре няма да има.така е винаги трябва да сме от е...... страна
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениепрез паника трябва да се мине поне още веднъж и яко разпродаване иначе нагоре няма да има.така е винаги трябва да сме от е...... страна
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеВожде,
не знам колко добре е направил ,но до преди няколко седмици защищаваше точно обратната позиция и чакаше борсата във висините....Така ,че ако е купувал във високите нива, тези продажби са под въпрос... сега.
Мисля ,че сега не е наложително да се разтоваря на всяка цена . Идва лято ,туризъм ,земеделие и успокоение ,че сме прескочили кризата и малко качване.
имам 50 % кеш и западни акции на близки нива , така че не водя пропаганда за UPP..
Не е препоръка....
Предполагам че е направил спекулка затова му казвам че е добре.Зависи какво количество е разпродал.За мен ситуацията още не е добра така че внимателно дето се казва.Европа пак ще гони Америка колкото и да се пънеше с това евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнениеПървоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениемислиш ли че това е дъното.за мен дъното ще бъде около и под 300.то ще видите какви ли не глупости ще се използват като например задлъжнялостта на страните от еврозоната или пък конфликта във кореиския полуостров и т.н.нищо тук не е препоръка за нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДобре си направил според мен
не знам колко добре е направил ,но до преди няколко седмици защищаваше точно обратната позиция и чакаше борсата във висините....Така ,че ако е купувал във високите нива, тези продажби са под въпрос... сега.
Мисля ,че сега не е наложително да се разтоваря на всяка цена . Идва лято ,туризъм ,земеделие и успокоение ,че сме прескочили кризата и малко качване.
имам 50 % кеш и западни акции на близки нива , така че не водя пропаганда за UPP..
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеаз си разпродадох за днес и успехи на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениемислиш ли че това е дъното.за мен дъното ще бъде около и под 300.то ще видите какви ли не глупости ще се използват като например задлъжнялостта на страните от еврозоната или пък конфликта във кореиския полуостров и т.н.нищо тук не е препоръка за нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениемислиш ли че това е дъното.за мен дъното ще бъде около и под 300.то ще видите какви ли не глупости ще се използват като например задлъжнялостта на страните от еврозоната или пък конфликта във кореиския полуостров и т.н.нищо тук не е препоръка за нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеаз си разпродадох за днес и успехи на всички
Ейййй.....не борса.......ракета е това БФБ !
Коментар
-
SoKoLoV
даа,кога по точно....?????
Коментар
Коментар