IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• да продадох и ще ти кажа от кое даже:еврохолд-1500 на 1.06;химимпорт-2000 на 2.04;цкб-3000 на 1.15.няма да се крия и като доиде момента да вляза пак ще те информирам.нищо тук не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
      през паника трябва да се мине поне още веднъж и яко разпродаване иначе нагоре няма да има.така е винаги трябва да сме от е...... страна
      Имаш право

Коментар

през паника трябва да се мине поне още веднъж и яко разпродаване иначе нагоре няма да има.така е винаги трябва да сме от е...... страна
        Продаде викаш......бухахахаха............................. .................................................. .............................................

Коментар

• през паника трябва да се мине поне още веднъж и яко разпродаване иначе нагоре няма да има.така е винаги трябва да сме от е...... страна

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
            Вожде,
            не знам колко добре е направил ,но до преди няколко седмици защищаваше точно обратната позиция и чакаше борсата във висините....Така ,че ако е купувал във високите нива, тези продажби са под въпрос... сега.
            Мисля ,че сега не е наложително да се разтоваря на всяка цена . Идва лято ,туризъм ,земеделие и успокоение ,че сме прескочили кризата и малко качване.
            имам 50 % кеш и западни акции на близки нива , така че не водя пропаганда за UPP..
            Не е препоръка....

Предполагам че е направил спекулка затова му казвам че е добре.Зависи какво количество е разпродал.За мен ситуацията още не е добра така че внимателно дето се казва.Европа пак ще гони Америка колкото и да се пънеше с това евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов Разгледай мнение
              Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
              мислиш ли че това е дъното.за мен дъното ще бъде около и под 300.то ще видите какви ли не глупости ще се използват като например задлъжнялостта на страните от еврозоната или пък конфликта във кореиския полуостров и т.н.нищо тук не е препоръка за нищо
              Явно не долови иронията ми. Дъното на Софикс ще е на 80 пункта някъде. вЕрвай ми !
              Това за Софикс 80 е с нищожна вероятност да се случи, според мене. И то не, защото сме цъфнали и вързали или пък съм голям оптимист. Точно заради обратното. Та нали дори и сега, на около 380, сме в тежка ситуация и спекулациите около борда зачестиха. Как ли ще стоим финансово при движение на лакмуса Софикс в посока 300 - 250 - 200 и т.н. Ами най-вероятно борда няма да издържи и ако левът се обезцени (мое допускане), Софикс ще подскочи (заради методиката на изчисляването му). Ще се купува заради останалите Кеш в безтегловност левове. Не казвам, че купуващите ще реализират печалба, а само това, че Софикс най-вероятно ще спре да пада. Двете неща са различни

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Добре си направил според мен
                Вожде,
                не знам колко добре е направил ,но до преди няколко седмици защищаваше точно обратната позиция и чакаше борсата във висините....Така ,че ако е купувал във високите нива, тези продажби са под въпрос... сега.
                Мисля ,че сега не е наложително да се разтоваря на всяка цена . Идва лято ,туризъм ,земеделие и успокоение ,че сме прескочили кризата и малко качване.
                имам 50 % кеш и западни акции на близки нива , така че не водя пропаганда за UPP..
                Не е препоръка....

Коментар

аз си разпродадох за днес и успехи на всички
                  Добре си направил според мен

Коментар

мислиш ли че това е дъното.за мен дъното ще бъде около и под 300.то ще видите какви ли не глупости ще се използват като например задлъжнялостта на страните от еврозоната или пък конфликта във кореиския полуостров и т.н.нищо тук не е препоръка за нищо
                    Тези неща се раздуват само докато се постигне корекция от 10-15%.

Коментар

Явно не долови иронията ми. Дъното на Софикс ще е на 80 пункта някъде. вЕрвай ми !

Коментар

• прогноза за днес +0.30 до+0.50

Коментар

• мислиш ли че това е дъното.за мен дъното ще бъде около и под 300.то ще видите какви ли не глупости ще се използват като например задлъжнялостта на страните от еврозоната или пък конфликта във кореиския полуостров и т.н.нищо тук не е препоръка за нищо

Коментар

аз си разпродадох за днес и успехи на всички
                            Що така бе човек? Сега ще започнат да ти се смеят как си нацелил баш "дъното" за да продадеш ?

Ейййй.....не борса.......ракета е това БФБ !

Коментар

• аз си разпродадох за днес и успехи на всички

Коментар

• даа,кога по точно....?????

Коментар

Working...
                                X