If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
явно си занулил поредния демо акаунт, а сега очаквам да занулиш и този си ник и в скоро време да си с нов ................ нещо от рода на "джейми и вълшебното фенерче"
Кръгъл нултак си е, то е очевидно. Лузър нещастен, болен от комплекс за малоценност. Сигурно е натряскал късите, и понеже не ползва стопове, пазара го е издухал....
Я Джафчо! Та как казваш "играя"? Не помня да имам партньор, още по-малко проскубан въшлив помияр
явно си занулил поредния демо акаунт, а сега очаквам да занулиш и този си ник и в скоро време да си с нов ................ нещо от рода на "джейми и вълшебното фенерче"
на мирон му давам още макс 2-3 месеца перене и веселба докато се 'наиграе' после ще дойде фазата на реализма, но в неговия случай ще е доста болезнено поради факта, че работи със заемен капитал.
който се мисли за по-голям от пазара и от всички рано или късно яде дървото, а както разбрахме миро е дъ биест оф дъ биест
Бърти, ти ми даваше 2 месеца и миналата година.
Лош пророк си, шТа черпя бира че грешиш нон-стоп
Изглежда не си схванал че се движа с пазара... има време, като спреш да буташ депозити за 6% ще разбереш чии са стоповете дето ти святкат отпреде
О ама ти и стопове слагаш Ами че ти така съвсем си съкращаваш срока до фалит. Но какво ли разбирам аз, все пак хазарта не ме влече. Не мога да разбера красотата на тръпката да губиш пари.
Чукча писател - чукча не читател. Де прочете че слагам?
Дреми си тука и си чакай Годо.
Тъй както взимаха - те са без стопове, а аз с профити.
Така и с тебе, мезе мезе докато после ти остане само писането по форуми - а парите ти - у мен
Ката гледам основно ти пишеш.Да не го казваш от собствен опит?Спри се малко,върни назад,помисли-ако си в състояние след днешния бой,виж колко ........ си написал и утре отново ама умната - да си сложиш каска.
на мирон му давам още макс 2-3 месеца перене и веселба докато се 'наиграе' после ще дойде фазата на реализма, но в неговия случай ще е доста болезнено поради факта, че работи със заемен капитал.
който се мисли за по-голям от пазара и от всички рано или късно яде дървото, а както разбрахме миро е дъ биест оф дъ биест
И аз тъй мисля..... Наду ни главите с "лостове" 1:10 и т.н.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
О ама ти и стопове слагаш Ами че ти така съвсем си съкращаваш срока до фалит. Но какво ли разбирам аз, все пак хазарта не ме влече. Не мога да разбера красотата на тръпката да губиш пари.
Напротив, той едва ли ползва стопове.
Човека няма грешна сделка от години, за какво му е стоп.
Той си играе с целия акаунт на 1:10 или 1:100 марджин.
Коментар