IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• на мирон му давам още макс 2-3 месеца перене и веселба докато се 'наиграе' после ще дойде фазата на реализма, но в неговия случай ще е доста болезнено поради факта, че работи със заемен капитал.

който се мисли за по-голям от пазара и от всички рано или късно яде дървото, а както разбрахме миро е дъ биест оф дъ биест

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
      Тъй както взимаха - те са без стопове, а аз с профити.
      Така и с тебе, мезе мезе докато после ти остане само писането по форуми - а парите ти - у мен
      О ама ти и стопове слагаш Ами че ти така съвсем си съкращаваш срока до фалит. Но какво ли разбирам аз, все пак хазарта не ме влече. Не мога да разбера красотата на тръпката да губиш пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Като гледам и в nyse темата яко те взимат за мезе, ама явно поне носиш.
        Тъй както взимаха - те са без стопове, а аз с профити.
        Така и с тебе, мезе мезе докато после ти остане само писането по форуми - а парите ти - у мен

Коментар

И тоя кат рече "Миро" та сякаш златна рибка ще му изпълни желания
          Не съм виновен аз че колегите ти са СПАЛИ с години и че съм ги подминал като малка селска гара. Били напреде, сега са назаде - естествен отбор.

Пазарите си ги следя, има 2 келемета у NYSE-темата дето се убедиха на свой гръб в това И те пророци като тебе...
          Като гледам и в nyse темата яко те взимат за мезе, ама явно поне носиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            миро,
            като гледам си рефинансирал кредита за цъкане на марджин ...

седи мирен и си следи пазарите, а не се заяждай с колеги, които са с години пред теб.

успех

И тоя кат рече "Миро" та сякаш златна рибка ще му изпълни желания
            Не съм виновен аз че колегите ти са СПАЛИ с години и че съм ги подминал като малка селска гара. Били напреде, сега са назаде - естествен отбор.

Пазарите си ги следя, има 2 келемета у NYSE-темата дето се убедиха на свой гръб в това И те пророци като тебе...

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
              Не всички са форумни герои и самохвалковци
              Генооо, гено....тая работа с борсата не е като оная

И няма нужда от хвалби, то и за малките деца положението е ясно

Само още на Гената не му е ясно

Знам, знам, че ще излезе, че всъщност ти е ясно

Но аз и ти знаем истината, нали

Между другото, продължавам да се впечатлявам от уникално грешните ти прогнози и разбира се, от учудващата липса на усет за това, какво всъщност се случва на пазарите

Хайде успех с късите позиции на дау от 10 К, че и преди това
              Дано удържаш още фронта там, което не ми е ясно как е възможно въобще да стане, но ако си демо играч може и да е възможно

"Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• миро,
                като гледам си рефинансирал кредита за цъкане на марджин ...

седи мирен и си следи пазарите, а не се заяждай с колеги, които са с години пред теб.

успех
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Утре ще е истината )

Коментар

Гроздето е горчиво нали
                    Винцето само

Пак си ял от погрешния сорт, не става само с гледане

Коментар

• Гроздето е горчиво нали

Коментар

То отрицателното движение свърши преди 2 години. От тогава много вода изтече

та пак да питам какво става на западните пазари като се движат от фундамент пък ти бъкел не разбираш от фундамент.
                        Не разбирам бре - аз и по-долу съм го написал.
                        Фокусниците дето разбирате сте на път да измисляте нова аритметика сега

http://www.investor.bg/indexes/index/235/17.html
                        Еееей-на тоя линк се вижда при МАХ графика (па може и на 1г, и на 3г.) и отрицателно движение - и изтичането на парите ... опа, уж вода беше

Когато проумеете че БФБ не е пазар/борса, тогава и ще гледате фундаменти вместо моабети. Засега обаче е обявен кастинга за нови донори - насам народе, Равновесие - ти можеш да ги поведеш

Коментар

• входа тесен се оказва --- така е ---- като спахте до нова година сега ще купувате с 50% по-скъпо, а може и с повече за тези които чакат да прочетат, че кризата е свършила

Коментар

О да бе, как можах да забравя - ти беше оня дето печелеше при отрицателно движение на родната ни борса
                            То отрицателното движение свърши преди 2 години. От тогава много вода изтече

та пак да питам какво става на западните пазари като се движат от фундамент пък ти бъкел не разбираш от фундамент.

Коментар

Ако махнеш минуса и на софикс 450 ще си прав
                              О да бе, как можах да забравя - ти беше оня дето печелеше при отрицателно движение на родната ни борса

Коментар

Чуждите пазари си следват фундамента (както и БФБ де). Затуй те са на нивата от върха на 2008-ма, а БФБ - нивата от ниското

ПП: От много разбиране така става, господин "-80%"
                                Ако махнеш минуса и на софикс 450 ще си прав

Коментар

Working...
                                X