IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
    Работата отива на седем пики без право на грешка.
    Добре, че не са 8

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
      Лалке, лалке, самовлюбена лалалджийке
      Защо си мислиш, че някой го интересува мнението на самодоволна кресла и 300-та лв ръст на нейния портфейл

Корецията е логична, защото ръстовете на цените на повечето акции в индексите вече не са адекватни на измененията в техния фундамент (с изключение на вездесъщия и всемогъщ Тимипорт) Затова в четвъртък и петък продаваха интелигентните спекуланти днес - благоразумните а в следващите дни може би ще видим и паникьосаните
      Мдааа, кочани, кочани, селски кочани. Ако си мислиш, че ще стреснеш рибоците за да ти подарят ако може по нещо на безценица, защото чисто и просто (като къпан милиционер), е ясно че си пропуснал влака... Защо тази мъка, защо тази злоба? Апропо, както казва Батя - плувай, както си знаеш и колкото - толкова. Добре, че след 4 -5 месеца ме чакат 3 бонбонки дивиденти и ме боли ... от селските ти комплекси на величие в пенсия. Вали, гърми, след 4-5 месеца, с или без корекция лалчето добавя 3 бонбонки към портфелчето, а ти продължаваш да лапаш мухите. Нормало стечение на обстоятелствата. Никой не може да предвиди пазара. Генерала знае и адекватно разбира защо. За разлика от вездесъщите комплексирани селтаци, изживяващи се като селските гурута - собственици на казана с катрана в ада. Не е препоръка.

Коментар

• Работата отива на седем пики без право на грешка.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
          Страх и алчност .....много страх в душата на един доносник на КФН .... заслужават ли си сребърниците.....
          цветанке, нагла си както винаги ---- разкажи сега колко пъти си донасяла на инвестора, че съм те бъзикал и колко пъти са ме банвали заради доносите ти

Коментар

• Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнение
            Хахахаха,Мече!Твоя приятел Полки ме развесели,хахаха!Бил продал "малко"ЦКБ и с парите от тях сложил оферта за 150К?!?Представяш ли си ако беше продал "много" от ЦКБ...Сигурно щеше направо да си купи цялата фабрика...
            P.S. Май тези демо акаунти не дейстават добре на нервната система на лабилни спекуланти - започват да бъркат реалното с фантазията...
            Така е ,няма такъв малоумен инвеститор да влезе накуп с целият акауант от 150 К в позиция която е достигнала 70 % връх.....
            само заради това какво ще пишат във форума....
            сигурно е купил 100 акции най много ... и сега се притеснява.... ама много се притеснява ...
            Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
              толкова - 1000 са --------- ако имаш пари ги взимай на цена на която ги купих + разходите от 0.3% на ИП ---------- аз нямам нужда от тях ------------- исках само да те видя какви глупости ще пишеш и как тълпата жадно ще чете АНАЛизите ти
              Твойте само на 20 , като в ССВ и снимките на леФче....
              аз съм спекулант а не Майка Тереза особено като се разбра че и ти си тук няма измъкване......ще приготвя 20 К в ФИБ и ще прежаля мойте колкото трябва време ...

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                Сакън не влизай в София БТ .... ще ти опростя баса за Булгартабак холдинг....но ако е вярно че офертите са твой , си купил поне 1000 .....
                Продавай на всяка цена ,това е губеща позиция ....
                Хахахаха,Мече!Твоя приятел Полки ме развесели,хахаха!Бил продал "малко"ЦКБ и с парите от тях сложил оферта за 150К?!?Представяш ли си ако беше продал "много" от ЦКБ...Сигурно щеше направо да си купи цялата фабрика...
                P.S. Май тези демо акаунти не дейстават добре на нервната система на лабилни спекуланти - започват да бъркат реалното с фантазията...
                препоръки не давам

Коментар

Сакън не влизай в София БТ .... ще ти опростя баса за Булгартабак холдинг....но ако е вярно че офертите са твой , си купил поне 1000 .....
                  толкова - 1000 са --------- ако имаш пари ги взимай на цена на която ги купих + разходите от 0.3% на ИП ---------- аз нямам нужда от тях ------------- исках само да те видя какви глупости ще пишеш и как тълпата жадно ще чете АНАЛизите ти

Коментар

цветанке , твоя нюх към депозитите е всеизвестен както и форумните ти лакърдии, а за анализите ти ще ти кажа, че си пълен въздух под налягане

цветанке, в петък след като разпродадох в ЦКБ-то малко акции влезнах и сложих 6 бр. оферти по 500 акции в любимото ти СофияБТ за да те видя какви "АНАЛизи" ще спретнеш ................. и ти не се изложи скъпа

иди сега и си прочети какви глупости написа ти и останалите дрогирани в темата СофияБТ

Коментар

• А тук човек и години да не влезе, все едно нищо не се променило - p0lki и monti пак семеен скендЪл са заформили

Коментар

имаш нужда да компенсираш липсата на нюх и анализ ...
                        цветанке , твоя нюх към депозитите е всеизвестен както и форумните ти лакърдии, а за анализите ти ще ти кажа, че си пълен въздух под налягане

цветанке, в петък след като разпродадох в ЦКБ-то малко акции влезнах и сложих 6 бр. оферти по 500 акции в любимото ти СофияБТ за да те видя какви "АНАЛизи" ще спретнеш ................. и ти не се изложи скъпа

иди сега и си прочети какви глупости написа ти и останалите дрогирани в темата СофияБТ

Коментар

цветанке, ти винаги ще смяташ какво е било преди 2 или 3 години, и с това доказваш, че си една виртуална много успешна форумна инвеститорка , която всъщност е инвестирала в депозити за тлъсти лихви
                          Аз съм това което съм и пред никого не дължа отчет ,позициите сами показват какви са резултатите ми ....... а ти си инвеститорско недоразумение от първият ден когато се появи.....
                          Продължавай да тролиш ....няма да се издигнеш в очите на никого който те е чел в близките години с нещо....

Пожелавам ти много успехи , ама много защото имаш нужда да компенсираш липсата на нюх и анализ ...

Коментар

За кой хора говориш , за тези който последните две години направиха 50 % загуба......алал да са им тези проценти малко да компенсират....секретарката , себе ли си се смяташ...продължавай в същият дух ,като направиш 100 % ще си на нула.... и остава да сметнеш лихвите който ще догонваш....
                            цветанке, ти винаги ще смяташ какво е било преди 2 или 3 години, и с това доказваш, че си една виртуална много успешна форумна инвеститорка , която всъщност е инвестирала в депозити за тлъсти лихви

Коментар

цветанке, хората направиха по 65% за 1 месец, а ти в това време ходиш по банки за 6,4% годишна лихва

е на туй аз му викам тлъста инвеститорка

и едно поздравче - http://www.vbox7.com/play:fa41ebfb
                              За кой хора говориш , за тези който последните две години направиха 50 % загуба......алал да са им тези проценти малко да компенсират....секретарката , себе ли си се смяташ...продължавай в същият дух ,като направиш 100 % ще си на нула.... и остава да сметнеш лихвите който ще догонваш....

Коментар

тогава секретарко моя ги прехвърли в КТБ....веднага.
                                цветанке, хората направиха по 65% за 1 месец, а ти в това време ходиш по банки за 6,4% годишна лихва

е на туй аз му викам тлъста инвеститорка

и едно поздравче - http://www.vbox7.com/play:fa41ebfb

Коментар

Working...
                                X