Първоначално изпратено от Gaki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеАко искаш моето мнение и трябва да правя портфеил в никакъв случай не бих се метнал в най много растящите в момента....
Продължавам BSO ,BACB ,БСТР , ИХБГ , Капитал холдинг , Доверие , Софарма , ЕУБГ,ако няма големи проблеми,Петрол от по ниски цени и се разплати с облигационерите ,ЗХБГ ако не излезеот Софикса... ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеСписък на Big Bear ...... Списък на брокерите
/Обхваща периода 03.01.2011 - 11.02.2011/
01.TRACE.... + 72.2%...01.SFARM.... + 06.0%
02.CCB........ + 68.4%...02.TRACE..... + 72.2%
03.FIB.......... + 49.3%...03.MONBAT.. + 11.1%
04.SOFBT.... + 18.2%...04.KAO......... + 00.0%
05.HDPAT.... + 33,1%...05.CENHL..... + 31.3%
06.CHIM....... + 42.2%...06.CHIM........ + 42.2%
07.CENHL.... + 31.3%...07.FIB........... + 49.3%
08.BIOV....... + 25.0%...08...............................
09.EUBG...... - 00.8%....09.BTH.......... + 08.1%
10.EURINS... - 05.8%....10,CCB.......... + 68.4%
11.ZHBG...... + 78.6%...11.EUBG........ - 00.8%
.................................................. ....................
16.SFARM... + 06.0%...18.ZHBG.........+ 78.6%
:
Забележка:Всеки може сам да си направи изводи или да си изведе поука.
Когато е трябвало си направил верен избор оттук нататък избора е друг.....
Продължавам BSO ,BACB ,БСТР , ИХБГ , Капитал холдинг , Доверие , Софарма , ЕУБГ,ако няма големи проблеми,Петрол от по ниски цени и се разплати с облигационерите ,ЗХБГ ако не излезеот Софикса... тютюните не ги цитирам защото бяха акции на 2010 г а сега само правят последните си скокове преди крайната цена на приватизацията........
Не е препоръка....
Коментар
-
Фаворити 2011 г.
Списък на Big Bear ...... Списък на брокерите
/Обхваща периода 03.01.2011 - 11.02.2011/
01.TRACE.... + 72.2%...01.SFARM.... + 06.0%
02.CCB........ + 68.4%...02.TRACE..... + 72.2%
03.FIB.......... + 49.3%...03.MONBAT.. + 11.1%
04.SOFBT.... + 18.2%...04.KAO......... + 00.0%
05.HDPAT.... + 33,1%...05.CENHL..... + 31.3%
06.CHIM....... + 42.2%...06.CHIM........ + 42.2%
07.CENHL.... + 31.3%...07.FIB........... + 49.3%
08.BIOV....... + 25.0%...08...............................
09.EUBG...... - 00.8%....09.BTH.......... + 08.1%
10.EURINS... - 05.8%....10,CCB.......... + 68.4%
11.ZHBG...... + 78.6%...11.EUBG........ - 00.8%
.................................................. ....................
16.SFARM... + 06.0%...18.ZHBG.........+ 78.6%
:
Забележка:Всеки може сам да си направи изводи или да си изведе поука.Last edited by Gaki; 13.02.2011, 13:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеС няколко приятели смятаме да посетим и инвестираме в Куба. Ако някой е бил на острова на свободата или разполага с информация, моля, да пише на лични. Благодаря
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнението за голям шаран (балък) се ходи на крака до язовира
Коментар
-
Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнениеа за акциите на останалите 400-500 дружества листнати на БФБ, какво ще кажеш? и те ли са по-защитени? и друго: включваш ли любимите ти Еврохолд и Евроинс сред голямата десятка
"Слуховете за моята смърт са силно преувеличени"това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнениеЯвно и ти си в групата на Рапанеско
Знам че няма да ти се вярва - но при мен идва на място агент за кредити, внасяне на документи и предоговаряне на условия и не вися в офисите на Райфа. Внасяне и теглене се правят НА КАСА директно само с лична карта (ако се тегли де), туй което описваш е в миналото.
Както вече казах - според клиента и отношението хехехехехетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Asere Разгледай мнениеРайфайзен намалиха лихвата по кредитчето ми...Ще се гътна!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеЛично за мене проблема е лошото обслужване там. Нищо не може да се свърши за по-малко от половин час там. Ако се присетя нещо да платя в последния момент, ме карат да попълвам платежно лично НА РЪКА.Отпред има запазено от охраната паркомясто, където паркира директора на съответния клон, но клиенти не могат
. Още от преди години основно работя с една българска банка, много по-доволен съм от Райфата. Освен това лихвените им нива са много добри и условията им са много по-гъвкави. От Райфата по зле са само ДСК и СЖ.
Знам че няма да ти се вярва - но при мен идва на място агент за кредити, внасяне на документи и предоговаряне на условия и не вися в офисите на Райфа. Внасяне и теглене се правят НА КАСА директно само с лична карта (ако се тегли де), туй което описваш е в миналото.
Както вече казах - според клиента и отношението хехехехехе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова за лихвите по доло, на ден ли е- защото аз от ГАГБТ днес направих 6.71%
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетогава с какво са гарантирани депозитите ти....замислял ли си се , че примерно акции на софарма или стара планина холд или още поне 10 компании за много по-защитени от гарантиран от правителсвтото депозит...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеЛично за мене проблема е лошото обслужване там. Нищо не може да се свърши за по-малко от половин час там. Ако се присетя нещо да платя в последния момент, ме карат да попълвам платежно лично НА РЪКА.Отпред има запазено от охраната паркомясто, където паркира директора на съответния клон, но клиенти не могат
. Още от преди години основно работя с една българска банка, много по-доволен съм от Райфата. Освен това лихвените им нива са много добри и условията им са много по-гъвкави. От Райфата по зле са само ДСК и СЖ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнениеТе имат отвратителна стратегия - Взимат кадри от други банки и ги карат да си водят големите клиенти, като предлагат ниски цени. В момента който клиента клъвне намират начин да си избият парите от кръстосани продажби - разбирай кредита на дружевството на 5% но всички служители са задължени да получават заплатите си там (тс няма как да ползват преференциални кредити в други банки) и овърдрафтите по картите на 12%.... На мен ми спукваха телефона преди години, чак ми предлагаха да ми рефинансират всички кредити в БГ направо от централата им във Виена, като българската банка и тя даде съответният дял (някаква форма на синдикиран кредит), но аз винаги съм търсел гъвкава Банка партньор а не евтина банка без индивидуален подход.... И сега разбирам колко съм бил прав (тогава може да съм изгубил 100 тина х евро от разликите в цените), защото в момента всички банки с които работя ми правят всякави отстъпки и почти нямам натиск да продавам и да гася кредити, което е жизненоважно за компаниите в областта на недвижимите имоти......Отпред има запазено от охраната паркомясто, където паркира директора на съответния клон, но клиенти не могат
Коментар
Коментар