IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
    Списък на Big Bear ...... Списък на брокерите
    /Обхваща периода 03.01.2011 - 11.02.2011/
    01.TRACE.... + 72.2%...01.SFARM.... + 06.0%
    02.CCB........ + 68.4%...02.TRACE..... + 72.2%
    03.FIB.......... + 49.3%...03.MONBAT.. + 11.1%
    04.SOFBT.... + 18.2%...04.KAO......... + 00.0%
    05.HDPAT.... + 33,1%...05.CENHL..... + 31.3%
    06.CHIM....... + 42.2%...06.CHIM........ + 42.2%
    07.CENHL.... + 31.3%...07.FIB........... + 49.3%
    08.BIOV....... + 25.0%...08...............................
    09.EUBG...... - 00.8%....09.BTH.......... + 08.1%
    10.EURINS... - 05.8%....10,CCB.......... + 68.4%
    11.ZHBG...... + 78.6%...11.EUBG........ - 00.8%
    .................................................. ....................
    16.SFARM... + 06.0%...18.ZHBG.........+ 78.6%
    :
    Забележка:Всеки може сам да си направи изводи или да си изведе поука.
    При Зрънчо нещо си объркал процентите.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      Ако искаш моето мнение и трябва да правя портфеил в никакъв случай не бих се метнал в най много растящите в момента....
      Продължавам BSO ,BACB ,БСТР , ИХБГ , Капитал холдинг , Доверие , Софарма , ЕУБГ,ако няма големи проблеми,Петрол от по ниски цени и се разплати с облигационерите ,ЗХБГ ако не излезеот Софикса... ....
      Мече,не ми се рови назад,но това си мнение вече го написа неотдавна.Не оспорвам нищо и не споря с никого.Не подлагам и на обсъждане моите решения.Но образно казано, някъде има добра реколта и всеки сам решава дали е време за жътва или посев.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
        :
        Ако искаш моето мнение и трябва да правя портфеил в никакъв случай не бих се метнал в най много растящите в момента....
        Когато е трябвало си направил верен избор оттук нататък избора е друг.....
        Продължавам BSO ,BACB ,БСТР , ИХБГ , Капитал холдинг , Доверие , Софарма , ЕУБГ,ако няма големи проблеми,Петрол от по ниски цени и се разплати с облигационерите ,ЗХБГ ако не излезеот Софикса... тютюните не ги цитирам защото бяха акции на 2010 г а сега само правят последните си скокове преди крайната цена на приватизацията........
        Не е препоръка....

Коментар

• Фаворити 2011 г.

:
          Last edited by Gaki; 13.02.2011, 13:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            С няколко приятели смятаме да посетим и инвестираме в Куба. Ако някой е бил на острова на свободата или разполага с информация, моля, да пише на лични. Благодаря
            Коя част на Куба смятате да посетите и в какво смятате да инвестирате?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              то за голям шаран (балък) се ходи на крака до язовира
              Тъй тъй, цаците (точно балъци - щото и туй не знаеш какво значи като дума) самички отивате да ви препържат в банковия тиган

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнение
                а за акциите на останалите 400-500 дружества листнати на БФБ, какво ще кажеш? и те ли са по-защитени? и друго: включваш ли любимите ти Еврохолд и Евроинс сред голямата десятка
                за еврохолд и евроинс мога само да цитирам М. Твен
                "Слуховете за моята смърт са силно преувеличени"
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                  Явно и ти си в групата на Рапанеско
                  Знам че няма да ти се вярва - но при мен идва на място агент за кредити, внасяне на документи и предоговаряне на условия и не вися в офисите на Райфа. Внасяне и теглене се правят НА КАСА директно само с лична карта (ако се тегли де), туй което описваш е в миналото.

Както вече казах - според клиента и отношението хехехехехе
                  то за голям шаран (балък) се ходи на крака до язовира
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Asere Разгледай мнение
                    Райфайзен намалиха лихвата по кредитчето ми... Ще се гътна!
                    Сакън недей, двама колеги се оправиха от шока само след седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                      Лично за мене проблема е лошото обслужване там. Нищо не може да се свърши за по-малко от половин час там. Ако се присетя нещо да платя в последния момент, ме карат да попълвам платежно лично НА РЪКА .Отпред има запазено от охраната паркомясто, където паркира директора на съответния клон, но клиенти не могат. Още от преди години основно работя с една българска банка, много по-доволен съм от Райфата. Освен това лихвените им нива са много добри и условията им са много по-гъвкави. От Райфата по зле са само ДСК и СЖ.
                      Явно и ти си в групата на Рапанеско
                      Знам че няма да ти се вярва - но при мен идва на място агент за кредити, внасяне на документи и предоговаряне на условия и не вися в офисите на Райфа. Внасяне и теглене се правят НА КАСА директно само с лична карта (ако се тегли де), туй което описваш е в миналото.

Както вече казах - според клиента и отношението хехехехехе

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Това за лихвите по доло, на ден ли е- защото аз от ГАГБТ днес направих 6.71%
                        Кирчо, я кажи за последните 3 години колко направи от гагарина? де не случайно да е към то минус 60%

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          тогава с какво са гарантирани депозитите ти....замислял ли си се , че примерно акции на софарма или стара планина холд или още поне 10 компании за много по-защитени от гарантиран от правителсвтото депозит...
                          а за акциите на останалите 400-500 дружества листнати на БФБ, какво ще кажеш? и те ли са по-защитени? и друго: включваш ли любимите ти Еврохолд и Евроинс сред голямата десятка

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                            Лично за мене проблема е лошото обслужване там. Нищо не може да се свърши за по-малко от половин час там. Ако се присетя нещо да платя в последния момент, ме карат да попълвам платежно лично НА РЪКА .Отпред има запазено от охраната паркомясто, където паркира директора на съответния клон, но клиенти не могат. Още от преди години основно работя с една българска банка, много по-доволен съм от Райфата. Освен това лихвените им нива са много добри и условията им са много по-гъвкави. От Райфата по зле са само ДСК и СЖ.
                            Споделям мнението ти. И за СЖ и ДСК си прав - едните са прекалено консервативни и с много неквалифициран персонал. другите - абе банката на народа - бавни, нямащи въобще представа за какво иде реч в държавата и тотално неспособни да се променят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                              Те имат отвратителна стратегия - Взимат кадри от други банки и ги карат да си водят големите клиенти, като предлагат ниски цени. В момента който клиента клъвне намират начин да си избият парите от кръстосани продажби - разбирай кредита на дружевството на 5% но всички служители са задължени да получават заплатите си там (тс няма как да ползват преференциални кредити в други банки) и овърдрафтите по картите на 12%.... На мен ми спукваха телефона преди години, чак ми предлагаха да ми рефинансират всички кредити в БГ направо от централата им във Виена, като българската банка и тя даде съответният дял (някаква форма на синдикиран кредит), но аз винаги съм търсел гъвкава Банка партньор а не евтина банка без индивидуален подход.... И сега разбирам колко съм бил прав (тогава може да съм изгубил 100 тина х евро от разликите в цените), защото в момента всички банки с които работя ми правят всякави отстъпки и почти нямам натиск да продавам и да гася кредити, което е жизненоважно за компаниите в областта на недвижимите имоти.....

Коментар

Working...
                              X