IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
    Я колко народ оплю колегата от Родина!

Много бикове, малко мечки - някой може да пострада.

Навремето така омацаха и Краси Атанасов, когато написа "Балониада 2007", но година по-късно на всички им се искаше да го бяха послушали.
    Не бъди чак толкова изненадан! Основната функция на много голям % от хората, пишещи тук е да оплюват някой, без значение кой и по какъв повод
    Абе, къде е батко бе?

Коментар

• Ами ти го послушай. Когато Краси писа нивата бяха много високи и имаше многократно презаписване на IPO. A кризата зад океана тогава беше факт. Сега не е ли обратната ситуация

Коментар

• Я колко народ оплю колегата от Родина!

Много бикове, малко мечки - някой може да пострада.

Навремето така омацаха и Краси Атанасов, когато написа "Балониада 2007", но година по-късно на всички им се искаше да го бяха послушали.

Коментар

• http://paper.standartnews.com/bg/art...article=359213

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
            Човека е описал ситуацията изключително грамотно в статията.
            Още не разбираш че потенциал е едно, печалби са друго. Той и "равновесие" се опитва да търгува потенциали - но пазара не е там.
            И на мен ми хареса, че момчето си е казало проблема директно, дано повече хора се замислят сериозно в/у това. На мен ми е лесно, вкарам на няколко места по 10-20 х. и излизането ми отнема до 1 седмица максимум. При него проблемите са сериозни с назначени мажоритари и без ликвидност.... Лошото е, че кръгът е омагьосан...

Коментар

• Добро утро и успешна седмица !

зелена
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Много е добар, а Пеката има още хляб да яде...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  На мен, когато някой фонд мениждър ми каже, че няма да влиза на пазара - веднага ми светва лампичката " ааа този не е се усетил пролетта на 2009 и сега мърмори за по-ниски нива"

разбира се, че в случая нещата може да са по-различни, но ми е меко казано странно - защо точно в този момент идва подобно изказване ?!?

иначе ако дск тръгнат да излизат... имат няколко позиции, които живо ме интересуват и с удоволствие ще ги им помогна да ги 'махнат'

лека и наздраве
                  О да.... Ама се съмнявам да тръгнат да изсипват. Иначе бих им помогнал и аз с удоволствие..
                  Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• този тип май ще се превърне във варненския Мадофф.. ц ц ц пеката караиваное е като едно джудже в сравнение с този титан на мошеническата мисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                      Няма лошо хубаво си направил,ама гледам подкараха "Реал Финанс",чак тема са отворили.
                      Ама кво да се прави всяко стадо си има мърша нали знаеш.
                      Честно казано щях и аз да я пусна, после се замислих в индивидуализирането на проблема и реших само случая да упомена.

Коментар

• Те са едни антипазарни типове- може ли да имаш претенции при доходност равна или по ниска от банковите депозити. Ами щом е така шефовете им да преведат парите на депозити вместо да им плащат

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Те никога не са се отличавали с познаване на пазара. Това най- добре го знаят тези които им повериха парите си. Продадоха едни от послените или изобщо не го направиха, а сега ще купят и последни. Тяхното поведение не е пазарно , а бюрократично. Дали щяха така да мислят , ако парите им бяха зависими от доходите и процентите на доверителите
                          +1. Някой противоречия в началото и края на интервюто.
                          Има компании много добри с достатъчен свободен обем където дори могат да станат мажоритари ако искат ама акъл...
                          Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• На мен, когато някой фонд мениждър ми каже, че няма да влиза на пазара - веднага ми светва лампичката " ааа този не е се усетил пролетта на 2009 и сега мърмори за по-ниски нива"

разбира се, че в случая нещата може да са по-различни, но ми е меко казано странно - защо точно в този момент идва подобно изказване ?!?

иначе ако дск тръгнат да излизат... имат няколко позиции, които живо ме интересуват и с удоволствие ще ги им помогна да ги 'махнат'

лека и наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                              ДСК Родина декларират че няма да вкарват повече пари на БФБ,
                              Мога да направа същото изказване за цената на тока и свързаните с него дериватите на черните Домбаски въглища, добити по открития метод.
                              Last edited by kosuma; 27.02.2011, 23:22.
                              МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Те никога не са се отличавали с познаване на пазара. Това най- добре го знаят тези които им повериха парите си. Продадоха едни от послените или изобщо не го направиха, а сега ще купят и последни. Тяхното поведение не е пазарно , а бюрократично. Дали щяха така да мислят , ако парите им бяха зависими от доходите и процентите на доверителите

Коментар

Working...
                                X