IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Поизпари се отново оптимизма Знаете какво следва.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
      Roubini: `Worst Time' :
      знаем те, че си на депозит, но защо не пейстнеш цялото изречение казано от рубини за япония преди два месеца по време на кризата с ядрената централа???

Roubini: Earthquake Is `Worst Thing' at Worst Time for Japan Economy

ще го преведа за цветанка - "земетресението е най-лошото нещо в най-неподходящото време за японската икономика"
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Roubini: `Worst Time' :
        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Лошо развалих си 0 оборота с CENHL продадоха ми 300бр. пак няма рекорд.
          Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
            Щото аз си чеша езика докато се развличам...
            И аз така...
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Вица е малко по-различен, ситизън от селски тип!... "При социализма всеки имаше работа и получаваше пари, но нямаше нищо по магазините, а сега всичко има по магазините но пари няма!"...

Интересно щом по времето на социализма нищо е нямало по магазините, защо сега въвеждат стандарти за храните от времето на социализма - за киселото мляко, за кашкавала, за сиренето... сега и за хляба... Па на всичкото отгоре се оказва че сега в България нямаме достатъчно качествено брашно за да с произвежда хляба по БДС!? А? Защо бе, сладур?
              Е-ее ти пък се засегна, че и от майтап не разбираш! Исках само да разбера, какво правиш, че седиш в този сайт. Щото аз си чеша езика докато се развличам на борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                Само че до, къде ще я докараме така, 2 фаза на кризата много продължава и положението е в киреча (гледаме да не мърдаме да не затъваме).
                Има специална техника за оцеляване при попадане в тресавище.Още не сме я докарали до там,макар че и ATILA се появи.Налягайте си парцалите до края на юни и ще живеете здравословно.Весели празници.

Коментар

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
                  Нали знаеш вица:"При социализма, нямаше нищо по магазините но се радвахме, когато купехме нещо, а сега всичко има ама радост няма!".
                  Вица е малко по-различен, ситизън от селски тип!... "При социализма всеки имаше работа и получаваше пари, но нямаше нищо по магазините, а сега всичко има по магазините но пари няма!"...

Интересно щом по времето на социализма нищо е нямало по магазините, защо сега въвеждат стандарти за храните от времето на социализма - за киселото мляко, за кашкавала, за сиренето... сега и за хляба... Па на всичкото отгоре се оказва че сега в България нямаме достатъчно качествено брашно за да с произвежда хляба по БДС!? А? Защо бе, сладур?
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• За тебе знаем, ти си велик пък ние не ги рабираме нещата. Те за това разните му бизнесмени продават бизнеса и на влог няма да се мъчат я.
                    Само че до, къде ще я докараме така, 2 фаза на кризата много продължава и положението е в киреча (гледаме да не мърдаме да не затъваме).
                    Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      При мен празно няма. Всеки ден, и делник и празник, ми носи тлъсти лихви от банковия депозит... А вие стойте и лапайте мухите на бфб-то!
                      Нали знаеш вица:"При социализма, нямаше нищо по магазините но се радвахме, когато купехме нещо, а сега всичко има ама радост няма!". Че и при тебе, лихви има ама радост няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                        Когато се опитам да направя движение изядам дървото, така че и аз като повечето си седим в киреча.
                        При мен празно няма. Всеки ден, и делник и празник, ми носи тлъсти лихви от банковия депозит... А вие стойте и лапайте мухите на бфб-то!

Коментар

• Да затваряме кепенците на жалката ни борсичка!

Приятна почивка на всички!

Коментар

• Tая седмица както е тръгнало ще направя рекорд с 0лв. оборот, и това не е от това че нямам оферти а от това че няма движение.
                            Когато се опитам да направя движение изядам дървото, така че и аз като повечето си седим в киреча.
                            От тук оборота на борсата мижав, а повечето сделки са уговорени по телефона.
                            Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Явно всички са настроени за " ягне" та от понеделник ше гледаме сеир.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                                Това е вярното решение, за мен
                                Око я продадат може би борсата ще се изправи..... Но и други обещания имаше Цъфнаха дърветата, ние не Дянков/Флик продължава да обезкървява бизнеса, интересно че има още от пицата след 21 годишно хапване

Коментар

Working...
                                X