IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    пека, инфлацията е една и съща за всички... Или смяташ, че ъпърите набълбукали се с боклуци на бфб-то пазаруват храни и облекла от магазини на други планети?!
    Прав си, че за всички е еднакво. Според мен всяка инвестиция трябва да се мери първо с инфлацията и след това с всичко останала. Факт е обаче, че алтернативни инвестиции / акции, вф и други / направиха по 100 - 150% за период от 2-2,5 години.
    Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

пека, инфлацията е една и съща за всички... Или смяташ, че ъпърите набълбукали се с боклуци на бфб-то пазаруват храни и облекла от магазини на други планети?!
      Доста непремерено обиждаш наред "Мастъре"...
      Въобще толерирането на подобно поведение е доста учудващо за сайт с претенции...
      Аз не бих търпял да ми изкарват клиентите тъпаци под всякаква форма, там из сайтовете за реклами на депозити няма ли свободни потребителски имена че сговняваш ефира тук???
      Като нямаш акции и не подкрепяш идеята за търговия - БАИРА И ТОЛКОЗ!!!Никой не е длъжен да търпи определяния и окачествявания от пипъл лайк ю!

Коментар

• Първоначално изпратено от bigpetka Разгледай мнение
        предлагам като си ги мерите между тях да сложите и инфлацията в България / официална или неофициална / оставам на вас да изберете.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

полков, от три години всяка година поне по 30 човека ми го предлагат това нещо и накрая на годината си сменят псевдонимите...
          предлагам като си ги мерите между тях да сложите и инфлацията в България / официална или неофициална / оставам на вас да изберете.

Коментар

• Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнение
            Това ми се струва по-верен индикатор.

http://www.investor.bg/news/article/112271/332.html

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
              предлагам да направим едно сравнение след 1 година например като вземем за базови числа ---
              полков, от три години всяка година поне по 30 човека ми го предлагат това нещо и накрая на годината си сменят псевдонимите...
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

На депозити ще съм чак до Януари 2012 г. Тогава ще правя нова оценка на ситуацията.

Казал съм го и преди. Докато % на лошите кредити в БГ се увеличава, най-печелившата инвестиция ще е банковия депозит!

А на цвилещите ъпърчета само ще им кажа, че сега се зарибява вирчето. След като дойдат всички рибета се хвърля мрежата. Ако сте от рибетата които ще дойдат, ще хапнат на две на три, и ще избягат когато масовката пристигне, ще спечелите. Само че такива ще са единици... Повечето ще идат у тигана...
                Това ми се струва по-верен индикатор.

http://www.investor.bg/news/article/112271/332.html

Коментар

• Колеги, абе байгън ми стана от тая дума "тлъсти". Направо си представям нещо много тлъсто и мазно, чак капе от него и се стича по брадата ми ..... Уф гнус.....много картинно си го представям

Та, в тоя смисъл, не може да са някакви други лихвите, а не тлъсти? Поне докато успея да махна мазнината от брадата си, а?
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Казал съм го и преди. Докато % на лошите кредити в БГ се увеличава, най-печелившата инвестиция ще е банковия депозит!

може би е време да си смениш индикатора...

Коментар

На депозити ще съм чак до Януари 2012 г. Тогава ще правя нова оценка на ситуацията.

Казал съм го и преди. Докато % на лошите кредити в БГ се увеличава, най-печелившата инвестиция ще е банковия депозит!

А на цвилещите ъпърчета само ще им кажа, че сега се зарибява вирчето. След като дойдат всички рибета се хвърля мрежата. Ако сте от рибетата които ще дойдат, ще хапнат на две на три, и ще избягат когато масовката пристигне, ще спечелите. Само че такива ще са единици... Повечето ще идат у тигана...
                      браво, депозитчо

тя и цветанка изтегли миналия месец пари от БФБ и ги вкара за една година на депозит при тлъста лихва от 6.4%

предлагам да направим едно сравнение след 1 година например като вземем за базови числа --- 7% лихва по депозитите и отправна точка за софикс 400 на БФБ

депозитчо, ако си съгласен с така представените от мен числа, за теб ще остане само да определиш на коя дата ще сравняваме 7%-ната лихва с евентуалната доходност на софикс

................... ако имаш топки може и да вържем по нещо

Коментар

• Пак ли Бълбукбанк ?
                        Прави впечатление ,че това с изсипването по SOFIX в последните 2-3 минути го оттиграват за 4 ти пореден ден .
                        Някой знаещ да драсне два три реда относно сертификатите .
                        Last edited by unseen; 09.02.2011, 14:06.

Коментар

• Днес доста слабичко покачване-утре повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                            Той мастъра е по......."тлъстите"лихви.......ама вече мога да се обзаложа,че е развалил депозита.

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                              това е когато накрая ти вземат всичко ............. дори и долните чаршафи
                              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
                                Какво е чаршаф-контра?

Благодаря
                                това е когато накрая ти вземат всичко ............. дори и долните чаршафи

Коментар

Working...
                                X