Първоначално изпратено от desperado
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеКъФ е тоа пиклив оборот, да не е станало август и да съм забравил да отида на почивка?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнениеТака като гледам бакалията БФБ ме обхваща един оптимизъм.
за 77 минути ,77 сделки за 77 хиляди лева........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеДали ще се случат следните събития:
- влизане в Шенген
- обединяване на БФБ с друга голяма от Европа
- приватизация на атрактивни пакети през БФБ
- влизане в EPM2
- приемането на Еврото за разплащане в България
Въпрос на време е да се случат...
Всяко едно от изброените събития ще повиши индексите на БФБ с 20-50% - справка Естония. Ако ни се чака ще се получи добро натрупване.
....отчетите не ги смятам - те винаги ще се редуват, добри с лоши....пък и кой ли ги чете
Някои не разбраха, че не може вечно да вали. Но това си е техен проблем - да си ходят с дъждобраните през лятото
http://www.investor.bg/news/article/117773/335.htmlЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеForex Master трябва да черпи
цяла година се криеш, че дори и ника си смени
знаеш ми номера на телефона --- обади се или драсни един ред -> може и на лични
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЩе споделиш ли кои са те ? За какво са приятелите ако не си помагатМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеПроблема не е в борсата, ами в това че качествените компании са кът... Аз лично компаниите в които бих иневстиралк ги събирам на пръстите на едната ръка и дори не на всичките....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар