IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• миро,

ти не си единственият ненамясто в темата за оптимизма. Просто безумното ти поведение в последните дни ме провокира да го напиша.
    Разбира се, че има и други индивиди като теб, но на тях някак си по-бързо им омръзва и се осъзнават, че колкото и да се перчат и дразнят тук - това няма как да подобри живота им. А някои просто модераторите ги банват. Има си теми за договори за разлика, за валутна търговия - ако беше нормален човек щеше да си пишеш там, а не да се буташ тук и да дразниш колегите.

аз съм те разбрал що за стока си, но явно другите колеги тепърва откриват пълнотата и завършеността на твоята коплесирана натура.

лека и успешно избиване на комплекси
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      мече недей да хулиш поклито, защото напоследък мелите в една мелница..каквото за него такова и за теб...

като изключим чепканията му с спомен и с тебе ... напоследък полки вкарва доста премерени и недребнави коментари.

лека
      С Полки никога не мелим в една мелница....а ти не ми го сочи за пример защото ако си му пристанал сега поради някакви причини ,постовете в миналонто по твой адрес стоят в темите...

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
        А не е ли така....
        Увеличение ,след увеличение на капитала....
        Така е и е доста обезпокоително. Напоследък някои започнаха да си затварят очите и това може да ги насади на пачи яйца.

Коментар

качестената дискусия се пренесе в скай... за съжаление тук няма как да се получи при наличието на такива индивиди като миро.

просто няма как...

въпреки всичко на мен форума на инвестора ми е доста полезен, защото тук намерих готини колеги с които може нормално да се обсъждат дружества и теми.

просто става на ЛС или по скайп, а форума стана място за забавление и отмора за някои и арена за избиване на комплекси за други

хубава вечер
          Гледам все аз съм ти в устата, тц тц!
          Мисля че не си способен да търпиш чужди мнения, както и да се аргументираш. Приятно ти Скайпене - не помня да съм те канил да ме "Миро"-сваш

Коментар

• мече недей да хулиш поклито, защото напоследък мелите в една мелница..каквото за него такова и за теб...

като изключим чепканията му с спомен и с тебе ... напоследък полки вкарва доста премерени и недребнави коментари.

лека

Коментар

• Първоначално изпратено от sultan Разгледай мнение
              Джейми, хубаво е да си намериш някого да ти приглася. Иначе рискуваш да се похабиш бързо.
              Да, положението в България не се подобрява-напротив всичко върви от зле на по-зле, БВП не расте, данните са манипулирани и мажоритарите доят инвеститорите.
              А не е ли така....
              Увеличение ,след увеличение на капитала....

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                Туй ако са опитните - какви ли сте останалите ..... смяяях!

Той Мариян днес откриваше нова математика, сега е зает да смята. Не го мисли ти него, стана за смях и на врабчетата
                Джейми, хубаво е да си намериш някого да ти приглася. Иначе рискуваш да се похабиш бързо.
                Да, положението в България не се подобрява-напротив всичко върви от зле на по-зле, БВП не расте, данните са манипулирани и мажоритарите доят инвеститорите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                  Ок, извън базика........един въпрос, Трейс е лоша кмомпания ли?......
                  Добра е но аз съм спекулант .... и чакам да стане пан ниска ...

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                    Бертрам,
                    преди да почнем Миро ,трябва да почнем един пловдивски бег със 100 ника а хана само да кажеш нещо за продажби и падане на Трасе и почва да бълва простотии...така де .... никой не е безгрешен...стига да не е мания .
                    Ок, извън базика........един въпрос, Трейс е лоша кмомпания ли?......

Коментар

• Боже колко мъка има на този свят, Боже

Коментар

• качестената дискусия се пренесе в скай... за съжаление тук няма как да се получи при наличието на такива индивиди като миро.

просто няма как...

въпреки всичко на мен форума на инвестора ми е доста полезен, защото тук намерих готини колеги с които може нормално да се обсъждат дружества и теми.

просто става на ЛС или по скайп, а форума стана място за забавление и отмора за някои и арена за избиване на комплекси за други

хубава вечер

Коментар

Мариян и компания втренчени в увеличението изпускат юздите и това неиминуемо ще доведе до кофти за форума последици. 1000 импресии днес, но после по 100 импресии по-малко на ден.....

качество и количество трябва да вървят ръка за ръка.

Коментар

Тоя форум съвсем на цирк се превърна щом един дребнав селски бек с неизбиваеми комплекси подлуди стари кучета като хана, бобана и сие. Това даже великия млекар не го беше правил скоро.

Мариян и компания втренчени в увеличението изпускат юздите и това неиминуемо ще доведе до кофти за форума последици. 1000 импресии днес, но после по 100 импресии по-малко на ден.....

И кое е качественото, и има ли въобще нещо на което може да му се сложи такова определение в последните няколко месеца!?
                            П.С. Нямам предвид форума.

Коментар

Тоя форум съвсем на цирк се превърна щом един дребнав селски бек с неизбиваеми комплекси подлуди стари кучета като хана, бобана и сие. Това даже великия млекар не го беше правил скоро.

Джими е забавен Рядко се среща такова парче и как човек да не се позаяжда с него. Японските фирми си слагат чучело в мазето, във форума си има Джими. Още повече че няма как да се взима насериозно и той и това което казва.

Коментар

Туй ако са опитните - какви ли сте останалите ..... смяяях!

Той Мариян днес откриваше нова математика, сега е зает да смята. Не го мисли ти него, стана за смях и на врабчетата

Коментар

Working...
                                X