IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
    Отново шест без коз.
    Всичко коз...

Коментар

• Играта е Всичко без коз!
      Обаче въпроса е докога!
      Иначе аз съм си Ол ин!
      Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
        Колко без коз ??
        Отново шест без коз.

Коментар

Джейми, много си далече от истината.
          Стига си подскачал като топче за пинг-понг.
          Колко без коз ??

Коментар

• Първоначално изпратено от AtanasSertov Разгледай мнение
            Какво стана, върза ли електронното запалване на стария Патрул? Ти си най-великия ивеститор, но връзваш електронно запалване на талиги по на 20+ години. Вземи си купи нещо по-хубаво, стига си лежал под развалини. Или поне сложи една газ. Тая ламя ще те разори Ех, че си сладур
            Сертов, изоставаш момче
            Патрула беше с газ, но вече си свърши работата и бе продаден още миналата година. Мен цената на бензина не ме притеснява, от година вече карам V8 на бензин - ти му мисли че с тая БФБ и "струга" цял живот ще избиваш "великите печалби" и ще си "дългосрочен"

ПП: Не се срамувам че имам и технически умения - защо да не връзвам електронно на джип?

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror
              Каквото диреше - намери.
              Кат те засърби, пак ела.
              Какво стана, върза ли електронното запалване на стария Патрул? Ти си най-великия ивеститор, но връзваш електронно запалване на талиги по на 20+ години. Вземи си купи нещо по-хубаво, стига си лежал под развалини. Или поне сложи една газ. Тая ламя ще те разори Ех, че си сладур
              Last edited by AtanasSertov; 16.02.2011, 00:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                И индексите +15% при отварянето утре - ама с обеми 1000 лв
                Класика!
                Брат, не се търпиш вече. Взе ми се скрии някъде и не се показвай. Писна ми (ни) от теб. Където и да влезна гледам теб. Смешен си, всички ти се смеят на глупостите които пишеш. Вземи се стегни, поне смени юзър нейма си, не че няма да се познаеш след 1вия пост

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                  Класика!
                  Джейми, много си далече от истината.
                  Стига си подскачал като топче за пинг-понг.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                    Бан за Мечето, а Полки - модератор....
                    Класика!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      берти, не ти правиш чест да ме сравняваш с цветана - неграмотна е както по финансови теми, така и чисто филологически

иди я виж в темата на БАКБ как се е взела на сериозно --- посреща и изпраща ................. пълно куку е

цветана е срам за този форум
                      Бан за Мечето, а Полки - модератор....

Коментар

• Боже, колко мъка има по този свят...
                        А бе, сигурен съм, че голяма част от вас вече се бръснат, но... някак не им личи?!
                        Може ли такива лични препирни, такова заяждане и буквоядство да са в основата на споровете в един икономически (не ми се ще да го наричам "инвестиционен") форум?!
                        Видно е от бакграунда, че всеки от вас има много, което да каже по същество! Същевременно се дърлите за глупости, скапвате темите и просто си чешете езиците!
                        Ами има тема "Кръчма ...", направете си и "Дъра - Бъра", "Сексуални фантазии и претенции", "Мерене на пишки / п**ки" и т. н.
                        Но стига сте се разтоварвали в нормалните теми!
                        Дайте да запазим форума жив!

Коментар

За утре обявявам отново шест без коз.
                          Желаещи за контра?
                          каква контра бе човек?

до края на месеца софикс е на кота 500

майсторите на депозити по банки като пеньо и цветана ще стават все по-заядливи и злобливи --- трябва да им се свиква

Коментар

• За утре обявявам отново шест без коз.
                            Желаещи за контра?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              миро,

ти не си единственият ненамясто в темата за оптимизма. Просто безумното ти поведение в последните дни ме провокира да го напиша.
                              Разбира се, че има и други индивиди като теб, но на тях някак си по-бързо им омръзва и се осъзнават, че колкото и да се перчат и дразнят тук - това няма как да подобри живота им. А някои просто модераторите ги банват. Има си теми за договори за разлика, за валутна търговия - ако беше нормален човек щеше да си пишеш там, а не да се буташ тук и да дразниш колегите.

аз съм те разбрал що за стока си, но явно другите колеги тепърва откриват пълнотата и завършеността на твоята коплесирана натура.

лека и успешно избиване на комплекси
                              Бърта, виждам че нещо те подтиска и тормози. Утре иди на лекар

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                мече недей да хулиш поклито, защото напоследък мелите в една мелница..каквото за него такова и за теб...

като изключим чепканията му с спомен и с тебе ... напоследък полки вкарва доста премерени и недребнави коментари.

лека
                                берти, не ти правиш чест да ме сравняваш с цветана - неграмотна е както по финансови теми, така и чисто филологически

иди я виж в темата на БАКБ как се е взела на сериозно --- посреща и изпраща ................. пълно куку е

цветана е срам за този форум

Коментар

Working...
                                X