IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Когато нещо е тръгнало към нула при къси позиции правиш все една и съща печалба все едно дали я отваряш на 100 лева или на 1 лев.
    Идеята на късите е да се печели при двете посоки ако има временни проблеми с растежа а не да откриват фалирали предприятия и фирми....
    Въпросът е какво правят тези в индекса...примерно.
    В момента има много къси при Комерсбанк ....ама много и никой не я препоръчва за фалит....защото ще връща държавната помощ от преди две години и разводнява капитала като Еубг и Ихбг...ама ти би ли излезнал срещу мажоритара на ЕУБГ примерно с неговите крепения на цената с 20 К всеки ден....
    Не е препоръка.........

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      Къси ...твърдо за ,но преди две,три години. Сега при тези цени и броят на участниците на борсата ще се даде още един инструмент на мажоритарите да прекарат малките при тази ликвидност.....
      Ще дава репо акции за левче а ще ги докара с 15 милиона на 20 лв примерно....ако усети много къси.
      Когато нещо е тръгнало към нула при къси позиции правиш все една и съща печалба все едно дали я отваряш на 100 лева или на 1 лев.

Коментар

В ОЦК никога не съм имал акции и нямам никакво намерение да имам

А това че някой троши пари за да брани от срутване скапване позиции като при това явно продава такива които имат голям потенциал за растеж е просто знак че много хора на нашата борса си нямат идея какво правят. Както ще да го мисля ако бяхме нормален пазар бих продавал на късо ОЦК и още пет шест устремени към земята дървета и с парите да купувам компании с приличен ръст на печалбата

И пак да кажа ако има някой от комисията да чете този форум - разрешете къси позиции на всички позиции. парите на вески са си негови ако не знае какво прави и ги загуби това е негов проблем не ваш.
        Къси ...твърдо за ,но преди две,три години. Сега при тези цени и броят на участниците на борсата ще се даде още един инструмент на мажоритарите да прекарат малките при тази ликвидност.....
        Ще дава репо акции за левче а ще ги докара с 15 милиона на 20 лв примерно....ако усети много къси.

Коментар

• И аз искам къси ...вече 11 години минаха от как писах за първи път да се разрешат късите. Смениха се няколко комисии, но всичките им членове са от социалното министерство...пазят участниците от загуби, но реално пазят пазара от сключване на сделки
          Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

А това че някой троши пари за да брани от срутване скапване позиции като при това явно продава такива които имат голям потенциал за растеж е просто знак че много хора на нашата борса си нямат идея какво правят. Както ще да го мисля ако бяхме нормален пазар бих продавал на късо ОЦК и още пет шест устремени към земята дървета и с парите да купувам компании с приличен ръст на печалбата

И пак да кажа ако има някой от комисията да чете този форум - разрешете къси позиции на всички позиции. парите на вески са си негови ако не знае какво прави и ги загуби това е негов проблем не ваш.
            +1.. Искаме къси... за дърветата..
            Не се бъзи-кай !!!

Коментар

Позволи ми само да допълня, че някой троши пари , Но не негови пари а пари на клиенти и ПФ.

Коментар

Предполагам имаш акции в Неохим и оловото....това е шега разбира се...
                Но се насажда мнение ,че повечето свободни парички на спекулантите отидоха в Неохим а Стандарт си го знаеме....като Матросов ,но това не е лошо...

Ще има разпродажби по други.....

Коментар

Все повече ми се струва че 2011 ще е една прекрасна година за пазара ни. Няма да се учудя ако това е годината с най-висока доходност за последните 5 години, а и за следващите 5 години. И който е извън пазара сега много има да съжалява
                  Предполагам имаш акции в Неохим и оловото....това е шега разбира се...
                  Но се насажда мнение ,че повечето свободни парички на спекулантите отидоха в Неохим а Стандарт си го знаеме....като Матросов ,но това не е лошо...

Ще има разпродажби по други.....

Коментар

• Все повече ми се струва че 2011 ще е една прекрасна година за пазара ни. Няма да се учудя ако това е годината с най-висока доходност за последните 5 години, а и за следващите 5 години. И който е извън пазара сега много има да съжалява

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Абе ти доста си се разкрачил (диферсифицирал). Бъфет беше казал, че който не знае какво да прави - диферсифицира...
                      ами има позиции който още не си купил образно казано и си ги продал с голяма печалба....

Коментар

И едни загубени избори и след това ще си купиш малко повече за същите пари....
                        за мен оттук нататък периода за вярване на акции който нямат подкрепа ......е на привършване.... Алианц ,Събев ,табаците и малко Донев ....
                        Не е препоръка.....
                        Абе ти доста си се разкрачил (диферсифицирал). Бъфет беше казал, че който не знае какво да прави - диферсифицира...
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          Хехе... ама каквото такова, ако паднат акциите тъкмо ще си купим малко акции .
                          И едни загубени избори и след това ще си купиш малко повече за същите пари....
                          за мен оттук нататък периода за вярване на акции който нямат подкрепа ......е на привършване.... Алианц ,Събев ,табаците и малко Донев ....
                          Не е препоръка.....

Коментар

• Хехе... ама каквото такова, ако паднат акциите тъкмо ще си купим малко акции .

Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                            Да бе, ама от два дни целият свят е тъмнозелен, а ние падаме... Май повече на корекция ми мирише
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                              Дай Боже!
                              Да бе, ама от два дни целият свят е тъмнозелен, а ние падаме... Май повече на корекция ми мирише

Коментар

• Дай Боже!

Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                                Дай боже вашият задълбочен анализ да се окаже верен...
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X