Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеСлед като чужденците отново почнаха да купуват ,то аз съм оптимист за следващите 500 сесии и няма да се изненадам ако скоро и факухите почнат да купуват, ако вече не са почнали-това само един господ знае.Ако не виждате какво става не се сърдете само на кривото огледало.и къде по-точно ги видЕ тия чужденци да купуват
'щото аз като гледам обемите явно са бедни тия чужденци
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеАбе дбеска точно няма как да ме е обхванал оптимизма, но за 25 - 30 сесии напред съм малко по оптимизиран:.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеТри без коз.
Желаещи за контра?препоръки не давам
Коментар
-
Първоначално изпратено от iv_cho Разгледай мнениеНяма ли оптимисти за утре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнениеАбе тоя същия "експерт" очакваше още в началото на януари корекция и спадане на обемите.препоръки не давам
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderast Разгледай мнениеЕ, мен поне не можеш да ме обвиниш в непоследователност
http://www.investor.bg/news/article/112691/339.html
Ей го бе, той е бил виновен видиш ли?
Следващия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеЛузърите започнахте да се подкрепяте.
Дано болката ви намалее.
Можете да извикате за подкрепа и лапачът на тлъсти работи.
Защото след това отиваме на Черен петър...
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеДа, всеки път едно и също .....при всяко качване и виждайки ,че пазара се задъхва те обяват за глупак защото си продал и си пропуснал милиони ползи......А човек вземели да взима финансовите решения на база емоция във форум не е на добре.
Коментар
Коментар