IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ОК
    Първоначално изпратено от polki
    Първоначално изпратено от ОК
    Проди, трудно разбрах каква ти е тезата, освен че не носиш на критика. Иначе тя топлата вода е открита, затова и акцията се търгува на тези нива.
    коя акция не се търгува на "тези нива"
    Ами сметни колко са паднали от върха си Еврохолд (85%) и Евроинс - 92% от една страна, Софикс - 78%, и качествените компании като Монбат, Софарма и някои други - 50 процента. Разлика има.
    различни компании, в различни сектори на икономиката работят, различни очаквания за следващите 6 или 12 месеца има и т.н. - нормално е да паднат с различни проценти

как ще обясниш резултатите на софарма ?

...................... увеличава печалбата, а цената на хартийката пада с 50%

аз лично когато сравнявам се стремя да сравнявам круши с круши и ябълки с ябълки, а не круши и ябълки - казвам ти го по-просто за да ме разбереш, че има една фашкийка която все не може да разбере какво се пише във форума
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Проди, трудно разбрах каква ти е тезата, освен че не носиш на критика. Иначе тя топлата вода е открита, затова и акцията се търгува на тези нива.
      Каква критика бе пич, ти не си много по разбирането и хич те няма по анализирането, но в случая сигурно си ме разбрал, надявам се че поне дотам вдяваш.

Лека от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
        Ами сметни колко са паднали от върха си Еврохолд (85%) и Евроинс - 92% от една страна, Софикс - 78%, и качествените компании като Монбат, Софарма и някои други - 50 процента. Разлика има.

Коментар

Коментар

• Проди, трудно разбрах каква ти е тезата, освен че не носиш на критика. Иначе тя топлата вода е открита, затова и акцията се търгува на тези нива.

Коментар

• ОК, не питам теб, ти с нищо не можеш да си полезен и по-лошо, дори и вреден не си, само досаден, ама поне много.

Не съм пуснал статията да ми правиш преразказ както ти уйдисва, вече съм я чел очевидно, а и от откриватели на топлата вода няма много нужда тези дни. Ако все пак можеш да сглобиш нещо като собствено разсъждение вече да сме го видели, но не спирам да се надявам.

Навремето Лакоста беше писал, че може да разбере поведението на Форекса ако целта му е така да оспамва всичко, че на нормален човек да не му се пише. Ти добре се справяш, но не виждам с какво помагаш на дружеството в което си акционер.

Не сме много ненормалните, все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new
                И мениджъра там не е много оптимист. Автомобилния пазар се е върнал 10 години назад, щетимостта се увеличава, пак ще трябва да увеличават капитала... Задължителната застраховака жилище може и да увеличи премиите, обаче едва ли ще окаже значително влияние върху печалбата. Справка задължителните застраховки в България - те са повече със социален ефект и на ниски цени. Иначе съм убеден, че според Продигал новините са изцяло положителни
                иначе е ясно че имаш интерес към акцията.
                аз лично не бих си хабил пръстите да пиша за
                акции които не ме интересуват.
                да бе, и аз имам интерес.

Коментар

И мениджъра там не е много оптимист. Автомобилния пазар се е върнал 10 години назад, щетимостта се увеличава, пак ще трябва да увеличават капитала... Задължителната застраховака жилище може и да увеличи премиите, обаче едва ли ще окаже значително влияние върху печалбата. Справка задължителните застраховки в България - те са повече със социален ефект и на ниски цени. Иначе съм убеден, че според Продигал новините са изцяло положителни
                  иначе е ясно че имаш интерес към акцията.
                  аз лично не бих си хабил пръстите да пиша за
                  акции които не ме интересуват.

Коментар

• И мениджъра там не е много оптимист. Автомобилния пазар се е върнал 10 години назад, щетимостта се увеличава, пак ще трябва да увеличават капитала... Задължителната застраховака жилище може и да увеличи премиите, обаче едва ли ще окаже значително влияние върху печалбата. Справка задължителните застраховки в България - те са повече със социален ефект и на ниски цени. Иначе съм убеден, че според Продигал новините са изцяло положителни

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                      Евроинс Румъния миналата година брутни премии от около 280 милиона леи, до 96% през 2008 г., според предварителни данни на дружеството, както и намали загубите от 40% до около 10 млн. леи, каза NewsIn генерален мениджър на компанията, Алин Месинг.
                      Нямаш празно. Иначе, каквото казаха това са постигнали. Ако купят сервиза, ще свалят прилично щетимостта, дано стане де. Покрай задължителната жилищна ще продават и други рискове, макар и половин година за 2010, ако не бъркам. Така че може и да стане работата с печалбата. Хубаво е че пазара се движи добре в Румъния и трябва да се види какви резерви са заделили. Те май имаха 5% катострофични допълнително.

http://translate.google.ro/translate...%3Dbg%26sa%3DG

Тяхното кафене кога изкарва данните за полугодието?

Коментар

Много сериозен фундамент наистина - загуба от близо 5 млн лева на Евроинс Румъния.
                        Какво са 5млн. лева загуба за Румъния, на фона на десетките милиони загуби в България.
                        Идиотите тук много отдавна се радват, когато загубите са под 10млн. И дори го приемат за положителна новина.

Някой да знае за колко е застрахован завода в горни лом???

Коментар

• Много сериозен фундамент наистина - загуба от близо 5 млн лева на Евроинс Румъния.

Коментар

• натрупва се сериозен фундамент - кога ли ще избичи...

не е препоръка - имам акции

Коментар

• Евроинс Румъния миналата година брутни премии от около 280 милиона леи, до 96% през 2008 г., според предварителни данни на дружеството, както и намали загубите от 40% до около 10 млн. леи, каза NewsIn генерален мениджър на компанията, Алин Месинг.
                              http://www.bloombiz.ro/business/afac...0-milioane-lei

Евроинс Румъния иска да вземе печалбата през 2010 г. и да увеличи бизнеса със 7%

Евроинс Румъния очаква печалба ще дойде през 2010 г. и ще запише стойност на брутните премии от около 300 милиона леи, до 7% от 2009 г., след повече бизнес ориентация към не-сегменти автомобилни застраховки, каза NewsIn генерален мениджър на компанията.

През 2009 г. Евроинс Румъния записват оборот от около 280 милиона леи, според предварителните резултати, както и намаляване на загубите от 40%, около 10 милиона леи.

http://www.gds.ro/Ultima%20ora/2010-...cerile+cu+7%25

"По наша оценка брутни премии обем от около 300 милиона леи през тази година. Също така, ние планираме да въведете печалба през 2010 г., дори ако това ще бъде грандиозно", каза генералният директор на Евроинс Румъния, Алин Bucşa .
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

Варна. Мъжкият баскетболен отбор на Евроинс Черно море се намира в невероятна криза. Това заяви вицепрезидентът на клуба Симеон Варчев по време на среща с феновете на тима, предаде репортер на радио „Фокус” – Варна. Варчев допълни, че при всички случаи отборът има слаби страни. Целите на клуба през тази година са да бъдат налагани младите състезатели. „Когато налагаш млади играчи в отбора, трябва да имаш търпение, психика и философия, за да ги изчакаш тези хора да се развият. Аз смятам, че поколението 1990 и 1991 година е много талантливо”, каза специалистът. Той подчерта, че в последните 28 години клубът има 15 отличия от първо до трето място в Държавното първенство. По неговите думи няма друг клуб в България, който за този период да е постигнал такива успехи. „През август месец не знаехме дали ще има мъжки представителен отбор. Започнахме селекцията с основната философия да дадем път на юношите. Тихомир Желев е един от най-талантливите плеймейкъри в България. Заради него освободихме Пламен Алексиев, за да може Желев да се развива”, коментира още Варчев. Той призна, че през тази година селекцията на Евроинс Черно море, състояща се от чужди играчи, е пълен провал. Дългогодишният специалист бе категоричен, че варненци не могат да се мерят с отбори като Левски и Лукойл Академик. В последните 10 години бюджетът на Евроинс Черно море е между 500 000 и 960 000 лева. От тези пари са заделени около 270 000 лева за подрастващи. Варчев направи сравнение с бюджета на Лукойл, който за една година е около 4 млн. лева. „Не бях способен да намеря спонсор, като този на Лукойл. В момента такива са нашите финансови възможности”, завърши треньор №1 на Варна за XX век.
                                това трябваше да е негативна новина , така ли ?
                                ами не си купувай акции на баскетболния отбор

Коментар

Working...
                                X