If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Срещу ОЦК писах най-много в началото на 2008 като беше около 100 лева и това всеки може да ти го каже. Но ти като типичен манипулатор извърташ фактите. Както подлъга и много народ да ти се върже на приказките за Еврохолд. Но хората не могат да бъдат лъгани вечно, затова и цената пада сега. А за езика ти - няма какво да го коментирам. Като не ти стигат аргументи, започваш да се пениш като завършен простак.
Лъжеш, всеки може да провери, ти си си си такъв де
Макар и опонент , казвам :
"prodigal" е всичко друго ,но не и завършен простак !!
Срещу ОЦК писах най-много в началото на 2008 като беше около 100 лева и това всеки може да ти го каже. Но ти като типичен манипулатор извърташ фактите. Както подлъга и много народ да ти се върже на приказките за Еврохолд. Но хората не могат да бъдат лъгани вечно, затова и цената пада сега. А за езика ти - няма какво да го коментирам. Като не ти стигат аргументи, започваш да се пениш като завършен простак.
Лъжеш, всеки може да провери, ти си си си такъв де
Коментар
ОК
Ако говориш за ОЦК, аз я оплювах като беше над 100 лева и твърдях, че ще падне до 25. Е тя падна доста повече. А за некадърността, виж ти от какви нива твърдиш, че Еврохолд е подценена и си помисли кой е некадърен. Също така си виж предишния пост, за да прецениш и кой е злобен.
Лъжеш, мажеш като.. какъвто си де. Не сме от вчера тук и ти знаем потенциала
Точно за некадърната ти прогноза от преди година говоря, и по-конкретно за ОЦК на под 10лева
Насра се да сереш там, а те скочиха най-много
Коментар
ОК
Ако говориш за ОЦК, аз я оплювах като беше над 100 лева и твърдях, че ще падне до 25. Е тя падна доста повече. А за некадърността, виж ти от какви нива твърдиш, че Еврохолд е подценена и си помисли кой е некадърен. Също така си виж предишния пост, за да прецениш и кой е злобен.
Проди, ОЦК е от малкото позиции, които сега се търгуват на 90% под максимума си. Друга такава е Евро инс. А за това дали Еврохолд е подценена - бъдещето ще покаже. Знаем какви са нашите позиции, така че дай да видим след година примерно кой ще познае.
Пич, ти си злобен и некадърен, така че нямаме какво да си кажем.
Факт е, че най-оплюваната от теб позиция изби рибата.
Коментар
ОК
Проди, ОЦК е от малкото позиции, които сега се търгуват на 90% под максимума си. Друга такава е Евро инс. А за това дали Еврохолд е подценена - бъдещето ще покаже. Знаем какви са нашите позиции, така че дай да видим след година примерно кой ще познае.
Ами то каквото си бая лека полека се потвърждава от практиката. Вярващите става все по-малко. Както беше и с ОЦК навремето ако си спомняш.
Стига кудкудяка, има около 10 турбо подценени позиции които са ми интересни и това е една от тях. Преди малко закрих 20% от Сити и вече всичко там ми е без пари, тук пак така го мисля
ПС,ОЦК е най-печелившата позиция за миналата година в индекса, та малко не те ли е срам дето толкова се поти залудо
Коментар
ОК
Ами то каквото си бая лека полека се потвърждава от практиката. Вярващите става все по-малко. Както беше и с ОЦК навремето ако си спомняш.
Коментар