Първоначално изпратено от COBOSCHETO
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеОще два ПАМа за любимия ни застраховател в сайта на комисията.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
ОК
Още два ПАМа за любимия ни застраховател в сайта на комисията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4koЗдрасти полки !!!!
чета те по диагонал !!!
позьорските ти изблици , енигма са за мен !!!
Със здраве да си ползваш никът !!!!!
Благойчо, много си зле моето момче!
ДГД и ЛПЖ !!!!!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеВъзползваш се от дълбокия сън на чиновниците в КФН а, мушморок с мушморок
На вас като не Ви изнася нещо все до КФН стигате.
А като бълвате откровени глупости и лъжи, тогава няма КФН. Аман от мишки като теб...
Единия ти колега лъжец, дори нямаше срам да си признае, че пише във форума, за да манипулира цените и да печели пари...
Що за изпаднали хора сте да се надявате с писане по форуми да изкарвате пари...
За 1 милионен път и на теб да ти кажа, мен цени и акции на Евро-идиотите не ме интересуват !!!
Те са некадърници, които нямат място на пазара, без значение колко още ще ги спонсорирате...Края за мен е ясен и до него остава малко, независимо на кой му харесва и на кой не...
Коментар
-
Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнениеСложи си в понеделник и на 0.75, защото скоро ще се разчуе за фалита на Евроинс и нещата ще си дойдат по местата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеИ аз клъвнах малко под левче ......ама не вярвах и бях сложил малък bid ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеТашунко нема братче май да видим тука стотинки за акция .....беше се запътила ама нещо се опъва ?! Кво ще кажеш ....Заложил ли си капанчета или киризиш само
Коментар
-
Рекордни месечни продажби от началото на 2010 г. отчитат от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България.
През май у нас са реализирани 1699 нови леки автомобила, спрямо 1236 броя за месец по-рано. За март продажбите на нови леки коли достигна 1478, а за февруари и януари съответно 1318 и 1160.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Q10
имам продажба и на 8.60 охоо
в добрите стари времена
Коментар
-
Преди 2 години 5.17лв. !!!
Сега 1.03лв. !!!
Първоначално изпратено от ТРОЛ Разгледай мнениее, и? същото може да се каже за 90% от дружествата на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеСпомен, прав че споровете с хейтъри са безсмислени!
Едно и също дъвчат с години и не им трябват аргументи, едната злоба им стига да лаят с пяна на уста.
А, колкото за Холдинга, резултатите са му са повече от добри предвид секторите в които оперира, ако не ти харесват,
чий го дириш тук ?
Що не се "отегчиш" нанякъде (ако може барабар с троловете),
или те влече да си победител във форумен спор ?!
В твоята ценностна система сигурно има стойност де
ПС доста активи нараснаха със стотици проценти, докато си чешеш пръстите да ни обясняваш какви сме будали
Аиде със здрве.
А ,ти чий го дириш тук ???? ПРОДИГАЛ?????????Last edited by 4i4ko Pari4ko; 08.06.2010, 01:48.
Коментар
Коментар