IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
    Брех тоз един лев се оказа Шипка б.х м..а му Май туканка ми се види ще е дънцето ..
    Абсолютно същото разправяше като беше 5 лева!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
      Още два ПАМа за любимия ни застраховател в сайта на комисията.
      Е, и - явно пазарът те чу.
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Още два ПАМа за любимия ни застраховател в сайта на комисията.

Коментар

• Брех тоз един лев се оказа Шипка б.х м..а му Май туканка ми се види ще е дънцето ..
          Не е препоръка особенно за чичката без паричка ....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko
            Здрасти полки !!!!

чета те по диагонал !!!

позьорските ти изблици , енигма са за мен !!!

Със здраве да си ползваш никът !!!!!
            Ама това недоразумение ДеНиро и Полки (Благойчо) едно и също лице ли са? Брех мааму стара не го знаех това.....

Благойчо, много си зле моето момче!

ДГД и ЛПЖ !!!!!
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Възползваш се от дълбокия сън на чиновниците в КФН а, мушморок с мушморок
              Какъв КФН бре, пиян ли си?
              На вас като не Ви изнася нещо все до КФН стигате.
              А като бълвате откровени глупости и лъжи, тогава няма КФН. Аман от мишки като теб...

Единия ти колега лъжец, дори нямаше срам да си признае, че пише във форума, за да манипулира цените и да печели пари...

Що за изпаднали хора сте да се надявате с писане по форуми да изкарвате пари...

За 1 милионен път и на теб да ти кажа, мен цени и акции на Евро-идиотите не ме интересуват !!!

Те са некадърници, които нямат място на пазара, без значение колко още ще ги спонсорирате...Края за мен е ясен и до него остава малко, независимо на кой му харесва и на кой не...

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнение
                Сложи си в понеделник и на 0.75, защото скоро ще се разчуе за фалита на Евроинс и нещата ще си дойдат по местата...
                Възползваш се от дълбокия сън на чиновниците в КФН а, мушморок с мушморок

Коментар

• Чакайте си на 0,75 ....ама надали уви ...

Коментар

И аз клъвнах малко под левче ......ама не вярвах и бях сложил малък bid ....
                    Сложи си в понеделник и на 0.75, защото скоро ще се разчуе за фалита на Евроинс и нещата ще си дойдат по местата...

Коментар

• И аз клъвнах малко под левче ......ама не вярвах и бях сложил малък bid ....

Коментар

Ташунко нема братче май да видим тука стотинки за акция .....беше се запътила ама нещо се опъва ?! Кво ще кажеш ....
                        А аз видях бе под лев Заложил ли си капанчета или киризиш само

Коментар

• Рекордни месечни продажби от началото на 2010 г. отчитат от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България.

През май у нас са реализирани 1699 нови леки автомобила, спрямо 1236 броя за месец по-рано. За март продажбите на нови леки коли достигна 1478, а за февруари и януари съответно 1318 и 1160.
                          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• имам продажба и на 8.60 охоо в добрите стари времена

Коментар

• Преди 2 години 5.17лв. !!!
                              Сега 1.03лв. !!!

Първоначално изпратено от ТРОЛ Разгледай мнение
                              е, и? същото може да се каже за 90% от дружествата на БФБ
                              Напълно съм съгласен. Това наистина не може да се счита за показател в последно време. И наистина дружеството се представя много добре и по-специално продажбата на автомобили и лииза. Още повече на фона на цялостната картинка за сектора... Верно застраховането малко е дръпнало надолу. Но именно агресивната политика която водят, имам предвид приобщаването на още компании,ще доведе до по-голям общ обем приходи и още приходи за застраховането. Наистина е рискована политика, но за сега дава индикации, че се движат в правилна посока. Времето ще покаже .Желая им успех. Нямам акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                                Спомен, прав че споровете с хейтъри са безсмислени!
                                Едно и също дъвчат с години и не им трябват аргументи, едната злоба им стига да лаят с пяна на уста.

А, колкото за Холдинга, резултатите са му са повече от добри предвид секторите в които оперира, ако не ти харесват,

чий го дириш тук ?

Що не се "отегчиш" нанякъде (ако може барабар с троловете),
                                или те влече да си победител във форумен спор ?!
                                В твоята ценностна система сигурно има стойност де

ПС доста активи нараснаха със стотици проценти, докато си чешеш пръстите да ни обясняваш какви сме будали

Аиде със здрве.

А ,ти чий го дириш тук ???? ПРОДИГАЛ?????????
                                Last edited by 4i4ko Pari4ko; 08.06.2010, 01:48.

Коментар

Working...
                                X