Много бързате - така ви се иска. Няма нищо по-добро от мечтите, те крепят човека. Според мен неприятните изненади тук ще продължат с години - лично мнение. Все пак ви желая успех.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
За мен пък компанията е добра!!! Стабилизираха се в кризата, вече излизат на печалба, не се ограничават с малкия български пазар, както някои други, а стъпиха и на други пазари! Имат пръст и в частното здравно осигуряване, където тепърва ще стават големи неща! Абе откакто са излезли на БФБ на цена около 3лв станаха мнооого по-големи и смятам че пазара до година-две ще им определи поне двойна цена!Last edited by tony1975; 19.06.2010, 21:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнениеНищо, може да го пратите в онзи хубавия им сервиз до околовръстното, където който си е оставил колата, след това не иска и да чуе за Евроидиотите...
Точно за 4-5 месеца ще му сменят маслото...
Ако има и нещичко за ремонт, може направо като си вземе Мазератито, то да е станало антика...
Хахаха, седем минути за отговор в събота следобед, маслото ти е в кръвта
Хабиш се с тези полици дето така и не ти вървят
Я ги питай да се върнеш, сега сервизи имат бол, все ще си паднеш на мястото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеМай да, сигурно на Форекса, нали се замогна от депозити
Жалко че Звездата се преквалифицира на брокер при конкуренцията, щеше да му го поддържа в новите сервизи.
Точно за 4-5 месеца ще му сменят маслото...
Ако има и нещичко за ремонт, може направо като си вземе Мазератито, то да е станало антика...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнениеДа няма някое продадено Мазерати?
Жалко че Звездата се преквалифицира на брокер при конкуренцията, щеше да му го поддържа в новите сервизи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениена първо четене е ДОБРЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеНе съм ....намери го и го постни тука ако си сигурен ! Дори и да съм си купил на 5 ...важното е че средната ми цена в момента е 1.25 ......но ти си стискай депозита де .....това дан та плуаши
На другите спонсори също им е 1.25лв. средната цена.
Кой купуваше от 10 до 3лв. нямам идея.
Вие всички сте със средна цена под 1.50лв.
Смешници...
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеНе съм ....намери го и го постни тука ако си сигурен ! Дори и да съм си купил на 5 ...важното е че средната ми цена в момента е 1.25 ......но ти си стискай депозита де .....това дан та плуаши
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАбсолютно същото разправяше като беше 5 лева!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka Разгледай мнениеКъде е чичото, обикновено по това време пише, разконцпирирайки измамниците ?
Коментар
Коментар