IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много бързате - така ви се иска. Няма нищо по-добро от мечтите, те крепят човека. Според мен неприятните изненади тук ще продължат с години - лично мнение. Все пак ви желая успех.

Коментар

• За мен пък компанията е добра!!! Стабилизираха се в кризата, вече излизат на печалба, не се ограничават с малкия български пазар, както някои други, а стъпиха и на други пазари! Имат пръст и в частното здравно осигуряване, където тепърва ще стават големи неща! Абе откакто са излезли на БФБ на цена около 3лв станаха мнооого по-големи и смятам че пазара до година-две ще им определи поне двойна цена!
      Last edited by tony1975; 19.06.2010, 21:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro Разгледай мнение
        Нищо, може да го пратите в онзи хубавия им сервиз до околовръстното, където който си е оставил колата, след това не иска и да чуе за Евроидиотите...
        Точно за 4-5 месеца ще му сменят маслото...
        Ако има и нещичко за ремонт, може направо като си вземе Мазератито, то да е станало антика...

Хахаха, седем минути за отговор в събота следобед, маслото ти е в кръвта

Хабиш се с тези полици дето така и не ти вървят

Я ги питай да се върнеш, сега сервизи имат бол, все ще си паднеш на мястото.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
          Май да, сигурно на Форекса, нали се замогна от депозити

Жалко че Звездата се преквалифицира на брокер при конкуренцията, щеше да му го поддържа в новите сервизи.
          Нищо, може да го пратите в онзи хубавия им сервиз до околовръстното, където който си е оставил колата, след това не иска и да чуе за Евроидиотите...
          Точно за 4-5 месеца ще му сменят маслото...
          Ако има и нещичко за ремонт, може направо като си вземе Мазератито, то да е станало антика...

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza Разгледай мнение
            Да няма някое продадено Мазерати?
            Май да, сигурно на Форекса, нали се замогна от депозити

Жалко че Звездата се преквалифицира на брокер при конкуренцията, щеше да му го поддържа в новите сервизи.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              на първо четене е ДОБРЕ!
              Да няма някое продадено Мазерати?

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                ГОДИШЕН ОДИТИРАН КОНСОЛИДИРА-А-А-А-Н
                вярваш ли му

Коментар

• на първо четене е ДОБРЕ!
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• ГОДИШЕН ОДИТИРАН КОНСОЛИДИРА-А-А-А-Н
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                      Не съм ....намери го и го постни тука ако си сигурен ! Дори и да съм си купил на 5 ...важното е че средната ми цена в момента е 1.25 ......но ти си стискай депозита де .....това дан та плуаши
                      Супер си!
                      На другите спонсори също им е 1.25лв. средната цена.
                      Кой купуваше от 10 до 3лв. нямам идея.
                      Вие всички сте със средна цена под 1.50лв.
                      Смешници...

Коментар

• Ми ще падне ама като стигне акцията опредлена цена тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                          Не съм ....намери го и го постни тука ако си сигурен ! Дори и да съм си купил на 5 ...важното е че средната ми цена в момента е 1.25 ......но ти си стискай депозита де .....това дан та плуаши
                          Висока ти е средната цена. Трябва да падне още надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Абсолютно същото разправяше като беше 5 лева!

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka Разгледай мнение
                              Къде е чичото, обикновено по това време пише, разконцпирирайки измамниците ?
                              лалке, 4и4ката пише само в петък вечер -> на дюлгерите им плащат в петък , след което до като се напие гледа шоуто "комиците", вдъхновява се от него и започва неговия час пик тук във форума

Коментар

• Къде е чичото, обикновено по това време пише, разконцпирирайки измамниците ?

Коментар

Working...
                                X