IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Може да е имал впредвид порочен карък...
    ....или капитан Кърк от Стар Трек

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      далече съм цвети, далече съм
      дребна риба но настървена
      Няма едра ,дребна .... важното сухото да расте. Ти да знаеш тигровата акула каква е красавица като малка.....
      Ако съм на твое място вече ония 5 К да съм продал на 82,3 стотинки..... ама затова аз ще си остана винаги дребна риба....

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
        Да, ще стане порочен кръК като Монбат дето не може да отлепи вече половин година....Шефа ти знае ли че в работно време зяпаш форуми ?
        Може да е имал впредвид порочен карък...

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
          Честито на купилите около 0,75 лева. Внимавайте да не започнете осребряване на 5-те стотинки, защото ще се завърти порочен крък и се сещате какво ще стане.
          Да, ще стане порочен кръК като Монбат дето не може да отлепи вече половин година....Шефа ти знае ли че в работно време зяпаш форуми ?

Коментар

• Честито на купилите около 0,75 лева. Внимавайте да не започнете осребряване на 5-те стотинки, защото ще се завърти порочен крък и се сещате какво ще стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
              Е смятам че и ти си станал вече сериозен фактор ... в еврогрупата.Шега да не вземеш да се обидиш....
              далече съм цвети, далече съм
              дребна риба но настървена
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                продавачите са 1-2-3 и правят 95% от продажбите. Едното бяха репа, а другите са едри риби, но неизвестни за мен.

ако са пакети по няколко стотин хиляди не минават 2% бариера, но си остават сериозен фактор.

успех
                Е смятам че и ти си станал вече сериозен фактор ... в еврогрупата.Шега да не вземеш да се обидиш....

Коментар

е какви малки продават като всеки ден минават средно 50-60К акции...големи продават и големи купуват.
                  продавачите са 1-2-3 и правят 95% от продажбите. Едното бяха репа, а другите са едри риби, но неизвестни за мен.

ако са пакети по няколко стотин хиляди не минават 2% бариера, но си остават сериозен фактор.

успех

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                    Чини ми се че май обаче че дребните са доста по малко ..някой сам каза че си купуват тук сега големите ....а малките продават
                    е какви малки продават като всеки ден минават средно 50-60К акции...големи продават и големи купуват.

Коментар

• Чини ми се че май обаче че дребните са доста по малко ..някой сам каза че си купуват тук сега големите ....а малките продават

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнение
                        хаха, Защо не отлепя ракетата, обратното броене не стигна ли до 0 ?
                        имам акциЙ, нямам препоръка
                        скоростта на излитане на ракетата е обратнопропорционална на броя дребни спекуланти купували в крайна фаза на пада.

след излитането най-трудното е докато набере известна височина и преодолее надлъгването на дребните.

после вече става красива работата

Коментар

абе глупости, от това "крепене" на цена последните дни сигурно са минали милион акции....крепене крепене колко да е крепене, пълнят си хората

Може

Коментар

• хаха, Защо не отлепя ракетата, обратното броене не стигна ли до 0 ?
                            имам акциЙ, нямам препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
                              Не се знае на колко им е margin-call-a
                              абе глупости, от това "крепене" на цена последните дни сигурно са минали милион акции....крепене крепене колко да е крепене, пълнят си хората

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе Разгледай мнение
                                Аха, а защо продължават да купуват и над 75 ст., няма смисъл, нали вече е закрепена? Само се набутват!?
                                Не се знае на колко им е margin-call-a

Коментар

Working...
                                X