Един по един сектантите напускат тази позиция. Вероятно защото това, че Бошов е симпатичен, че Христов бил имал топки, или че след като едни гърци вече са се прецакали, може да има и други като тях, да е някаква аргументация (макар и ирационална), но и тя топли до време. Пожелавам на все по-оредяващите фенове на позицията да имат успех, макар че според мен едва ли резултата ще компенсира негативните емоции и пропуснатите ползи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеДа бе, да! Суперррррррр е! Перфектен е!
Разводняване на капитала!
Цена 83 стотинки при нова емисионна 1 лев.
да не споменаваме слизането на 64 стотинки преди 2-3 месеца...
Оф, както и да е! НЕ ми се обсъжда сега!
Успехи пожелавам на всички!
А щом толкова много го харесвате мажо и компяния тука - след някоя и друга сесия (когато се изпълни условието заради което още стискам зъби тук) с удоволствие ще ви направя собственици и на моя пакет тук! Обещавам че и след това ще ви желая само и единствено успехи!
Не защитавам Холда - от тук имам добри спомени, продавал съм и на 6,60 и на 5,50, купувал съм и на 6 кинта, де, но мениджмънта тук не се различава с нищо от останалите "сини чипове" с малки изключенияNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЗдравей,
вкара ли парички в холдинга....както смяташе ...
П.С. Не съм забравил за БТХ да питам в Сити, просто не съм ги виждал в последните 2 месеца.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз лично смятам, че Холда, поне на думи, си е супер, на фона на кризата, сравнен с останалите "ликвидни" на пазара.
Разводняване на капитала!
Цена 83 стотинки при нова емисионна 1 лев.
да не споменаваме слизането на 64 стотинки преди 2-3 месеца...
Оф, както и да е! НЕ ми се обсъжда сега!
Успехи пожелавам на всички!
А щом толкова много го харесвате мажо и компяния тука - след някоя и друга сесия (когато се изпълни условието заради което още стискам зъби тук) с удоволствие ще ви направя собственици и на моя пакет тук! Обещавам че и след това ще ви желая само и единствено успехи!
Коментар
-
Аз пък да споделя нещо ..... Ама въобще не е съвет за покупка или продажба на акции. Имам акции, ама туй дето споделям не ми е повлияло да купя още или да продам..... И въобще е нещо, дето случайно го чух на улицата.....
Та накратко казано, очаква се автомобилният холдинг да си подобри резултатите..... Защото мажоритарите в Еврохолда не пасат трева и наскоро са разкрили и пресекли некои недобри практики, осъществявани от среден мениджмънт, свързан с предишните собственици........
Ама пак повтарям - чух го на улицата и не е препоръка за нищо.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениене че съм защитник на Холда - напротив, много пъти съм ги критикувал, ама би ли ми казал с какво мениджмънтът тук е по-лош от този на ПИБ или ХИМ, от които народът е много доволен????? Или доволството и недоволството се разбират само като: Мажо помпа цената по различни канали - Мажо е супер, Мажо не помпа цената - Мениджмънта съкс.Аз лично смятам, че Холда, поне на думи, си е супер, на фона на кризата, сравнен с останалите "ликвидни" на пазара.
вкара ли парички в холдинга....както смяташе ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеЗа съжаление, Еврохолд се оказа най-голямото дърво на БФБ.... поне от ликвидните такива....
А чорбаджията - явно е един от най-големите тарикати/боклуци в кочината ни!
За мое съжаление - притежавам голям брой акции тук! Повярвах им навремето, после сгреших и ги задържах, после увеличих бройката!!!! Без значение е, че средната ми е много ниска - и вероятно ще изляза бързо на нула или с малък минус!
ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАМ НИТО НА МЕНИДЖМЪНТА, НИТО В КОМПЯНИЯТА!
СЛАБ 2 е моята оценка за тях!
СЛАБ 2 е моята оценка за мен самия, като инвеститор, предвид учатието ми в тази "компания".Аз лично смятам, че Холда, поне на думи, си е супер, на фона на кризата, сравнен с останалите "ликвидни" на пазара.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
И аз от няколко месеца съм аут отук, откак Лански Банк взеха да натискат и поне до 08-09. 2011г. не ме интерисуват и си признавам че и аз гризнах дръвцето 2008г тук.
Когато видя резултати реални, ще си помисля поне 3 пъти ще плюя през рамо и тогава може би.
Ликвидно дърво, ама хоризонтално.Не се бъзи-кай !!!
Коментар
-
За съжаление, Еврохолд се оказа най-голямото дърво на БФБ.... поне от ликвидните такива....
А чорбаджията - явно е един от най-големите тарикати/боклуци в кочината ни!
За мое съжаление - притежавам голям брой акции тук! Повярвах им навремето, после сгреших и ги задържах, после увеличих бройката!!!! Без значение е, че средната ми е много ниска - и вероятно ще изляза бързо на нула или с малък минус!
ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАМ НИТО НА МЕНИДЖМЪНТА, НИТО В КОМПЯНИЯТА!
СЛАБ 2 е моята оценка за тях!
СЛАБ 2 е моята оценка за мен самия, като инвеститор, предвид учатието ми в тази "компания".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хосе Разгледай мнениеКогато си прав, прав си
Засега тук е затворена страница за мен. След 5-6 месеца... ще видимИ без това с жената имаме бас от преди години за билборд и еубг и наливаш в нейната воденица…
Майтапа на страна, както виждаме, увеличение на капитала на по-високи нива е трудно да се случи от масовката, а който ще го вдига не иска да е спонсор, тоест как да го направят по друг начин.
Зле ни е пазара, но интересен чат пат
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеТук тезите явно са две:
1. Дружеството е супер, ама мажоритаря е нагъл и иска да намали дела на дребните акционери.
2.Дружеството е зле и търси пари под дърво и камък.
При коя от двете тези акциите би трябвало да растат? При кофти мажоритар или при зле управлявано дружество?
Засега тук е затворена страница за мен. След 5-6 месеца... ще видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеТук тезите явно са две:
1. Дружеството е супер, ама мажоритаря е нагъл и иска да намали дела на дребните акционери.
2.Дружеството е зле и търси пари под дърво и камък.
При коя от двете тези акциите би трябвало да растат? При кофти мажоритар или при зле управлявано дружество?
Незнам какво си пострадал от тези хора, но белега ти е доста дълбок.МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар