IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
    Тук тезите явно са две:

1. Дружеството е супер, ама мажоритаря е нагъл и иска да намали дела на дребните акционери.
    2.Дружеството е зле и търси пари под дърво и камък.

При коя от двете тези акциите би трябвало да растат? При кофти мажоритар или при зле управлявано дружество?
    А не може ли и двете заедно ?! :

Коментар

• Тук тезите явно са две:

1. Дружеството е супер, ама мажоритаря е нагъл и иска да намали дела на дребните акционери.
      2.Дружеството е зле и търси пари под дърво и камък.

При коя от двете тези акциите би трябвало да растат? При кофти мажоритар или при зле управлявано дружество?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Щом толкова искаш да ги търся, ще се напъна малко... дай линк.
        Сладък си, но ако трябва да сме коректни ти трябва да ми дадеш %

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
          Факи, намери отчетите и ще ме питаш, темата за холда те интересува предимно теб и си в правото си да я вдигаш, ако можеш де
          Щом толкова искаш да ги търся, ще се напъна малко... дай линк.

Коментар

Не те разбирам, но важното е лаф да става, че глей къде се забутва темата за холдчето отвреме-навреме.

А я да те питам - навремето едни гърци се отърваха с доста прилична загуба, после ирландци едни също така, мож' ли познà кои са следващите които панически ще избягат, предизвиквайки мощен срив на акцията, със заплаха от фалит?
            Факи, намери отчетите и ще ме питаш, темата за холда те интересува предимно теб и си в правото си да я вдигаш, ако можеш де

Коментар

Факи, ти ли ме ме търсиш или аз теб
              Не те разбирам, но важното е лаф да става, че глей къде се забутва темата за холдчето отвреме-навреме.

А я да те питам - навремето едни гърци се отърваха с доста прилична загуба, после ирландци едни също така, мож' ли познà кои са следващите които панически ще избягат, предизвиквайки мощен срив на акцията, със заплаха от фалит?

Коментар

Че що са ми на мене? Който се е прекарал - той да си ги търси.

ПС
                Абе той и моста къртеше миФки на времето и глей, к'во станà...
                Факи, ти ли ме ме търсиш или аз теб

Коментар

Че как, къртят мивки хората, ти намери ли ги де са
                  Че що са ми на мене? Който се е прекарал - той да си ги търси.

ПС
                  Абе той и моста къртеше миФки на времето и глей, к'во станà...

Коментар

Проди, как са отчетите, добре ли са?
                    Че как, къртят мивки хората, ти намери ли ги де са

Коментар

• Проди, как са отчетите, добре ли са?

Коментар

• Кудкудяк, па те едни и същи картинките и малкото все с мръвка в човката, да не си объркал нещо

Коментар

• EUBG

Фото 1 - процес на обучение
                          Фото 2 - обучението е приключило
                          Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                            И тук има - така че .........
                            Така че какво?
                            Абе много 'лъзгаво тук бре!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Абе то има ама едното ще мине на сто % а другото кой знае.
                              На едното му размиват капитала за пореден път и бизнес модела му е от времето на баба ми, но се търгува над емисионна, точно по схемата - ако щеш, пара вече си дал.. Другото върна огромна камара дългове и въпреки че макар и с много добри продажби в секторите си, даже и при този сдух дето беше, има нужда от капитал спрямо конкуренцията се търгува под емисионна, а кой ли не реве как го обирали на 1 лев. Ми като станат много тарикатите, вземат че почнат да си пречат

Показателите всеки може да си сравни.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                                И тук има - така че .........
                                Абе то има ама едното ще мине на сто % а другото кой знае.

Коментар

Working...
                                X