If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Не те разбирам, но важното е лаф да става, че глей къде се забутва темата за холдчето отвреме-навреме.
А я да те питам - навремето едни гърци се отърваха с доста прилична загуба, после ирландци едни също така, мож' ли познà кои са следващите които панически ще избягат, предизвиквайки мощен срив на акцията, със заплаха от фалит?
Факи, намери отчетите и ще ме питаш, темата за холда те интересува предимно теб и си в правото си да я вдигаш, ако можеш де
Не те разбирам, но важното е лаф да става, че глей къде се забутва темата за холдчето отвреме-навреме.
А я да те питам - навремето едни гърци се отърваха с доста прилична загуба, после ирландци едни също така, мож' ли познà кои са следващите които панически ще избягат, предизвиквайки мощен срив на акцията, със заплаха от фалит?
Абе то има ама едното ще мине на сто % а другото кой знае.
На едното му размиват капитала за пореден път и бизнес модела му е от времето на баба ми, но се търгува над емисионна, точно по схемата - ако щеш, пара вече си дал.. Другото върна огромна камара дългове и въпреки че макар и с много добри продажби в секторите си, даже и при този сдух дето беше, има нужда от капитал спрямо конкуренцията се търгува под емисионна, а кой ли не реве как го обирали на 1 лев. Ми като станат много тарикатите, вземат че почнат да си пречат
Коментар