If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Купувачите взеха да се ръгат с лакти. Слагат се айсберги, сочни бидове, всякакви приоми за да се лапнат последните евтини пакетчета
Знаем си аз че когато борсовите тролове почнат да си мечтаят за мизерни цени, палачинката се обръща и им остава само плюнченето
мене вече ме е яд , че докачих само 10К на нива под и около 80ст.
правех си сметката за още да им се незнае и в продавачите постни. Сипете още
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Купувачите взеха да се ръгат с лакти. Слагат се айсберги, сочни бидове, всякакви приоми за да се лапнат последните евтини пакетчета
Знам си аз че когато борсовите тролове почнат да си мечтаят за мизерни цени, палачинката се обръща и им остава само плюнченето
Хосе, би ли дал насока къде точно са го поместили тоя фрий-флоут?
Мерси предварително!
писах по-долу
на сайта на БФБ в новини, ежедневно след края на сесията
14-07-2010 - Инструменти, отговарящи на изискванията на чл. 8 от наредба № 16 на КФН
Във връзка с разпоредбата на чл. 8 от Наредба № 16 на КФН, на сесията от 15.07.2010 следните емисии финансови инструменти могат да служат за обезпечение при извършване на маржин покупки и къси продажби, респективно с тях могат да се извършват къси продажби:
Код Име Среден обем Бр. дни Ср.брoй сделки Free float
4EH Еврохолд България АД-София 63076.30 20 50.90 24.02
Новите данни на сайта на БФБ - фри флота намалява с още 0,09% за ден. Някой от 4-те големи е лапнал още към 56Т акцийки.
Докъде ли ще я докарат крепейки така
Хосе, би ли дал насока къде точно са го поместили тоя фрий-флоут?
Честито на купилите около 0,75 лева. Внимавайте да не започнете осребряване на 5-те стотинки, защото ще се завърти порочен крък и се сещате какво ще стане.
тоя дългосрочния, отначало ме дразнеше, но вече почна да ме кефи.
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Няма едра ,дребна .... важното сухото да расте. Ти да знаеш тигровата акула каква е красавица като малка.....
Ако съм на твое място вече ония 5 К да съм продал на 82,3 стотинки..... ама затова аз ще си остана винаги дребна риба....
Новите данни на сайта на БФБ - фри флота намалява с още 0,09% за ден. Някой от 4-те големи е лапнал още към 56Т акцийки.
Докъде ли ще я докарат крепейки така
Коментар