IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
    Бертрам ,
    не ти се мешам но при този мини пазар и идващият спад на западните маркети по задължение беше да развържеш една трета .... на 15 %
    бай-н холд
    холд-н бай

поне още година две

после ще се види ще яде ли хасан баница с евро-късмети
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      добре мислиш, но се плъзгаш само по повърхността. Не са само дребни риби тук има и такива, които не намират място в анализа ти..

за какво излизане ми говориш - та аз още не съм направил и 50% от желания пакет.

успех
      Бертрам ,
      не ти се мешам но при този мини пазар и идващият спад на западните маркети по задължение беше да развържеш една трета .... на 15 %

Коментар

• Успех в набирането на пакетчето Мое и да помогнем малко ....

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен Разгледай мнение
          Берт интусиазма тук се поизчерпа, сега ако продадеш твоите акции вероятно ще си покриеш инвестицията, но ще свалиш цената с около 7 %. При това положение ти ще си останеш фен тук, но купилите последните два дни ще отчетат загуба и вероятно ще се оттеглят от позицията. Вероятността да започне омагьосания кръг е много голяма. Това е лошото на "добрите" компании, разочарованите са много повече от спечелилите и позицията постепенно губи доверието на инвеститорите.
          добре мислиш, но се плъзгаш само по повърхността. Не са само дребни риби тук има и такива, които не намират място в анализа ти..

за какво излизане ми говориш - та аз още не съм направил и 50% от желания пакет.

успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
            Добри сметки и още по-добри разсъждения.В други позиции е по-зле.Като например BOARD.Не е добре и при CHIM,CCB,FIB,MOSTS,HDPAT,TRACE....С това списъка не се изчерпва.
            Ами и аз да помогна с изреждането.....
            ВАСВ , ЗХБГ , ИХБГ, Синергон , София БТ , Петрол ....

Коментар

Добри сметки и още по-добри разсъждения.В други позиции е по-зле.Като например BOARD.Не е добре и при CHIM,CCB,FIB,MOSTS,HDPAT,TRACE....С това списъка не се изчерпва.
              chkakai, chakai, board-a ne go gledai, movje oste da se izbushi. toi e druga kategoriq, sprqmo CHIM, CCB FIB... t.n
              Ne e preporyka i mnogo sajaliavam za kirilicata. Pisha ot vse oste nekiriliziran unix v momenta http://www.investor.bg/forum/images/smilies/frown.gif
              търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                Ще има леко връщане ..да това е нормално ...но след него ...следва според мене една друга кота ...на левче ..
                Не е препоръка ...
                Абе както казва народа - гладна кокошка просо сънува...
                Не че е невъзможно, но дори и да стане, ще си е част от онова движение навътре, навън...

Коментар

• Ще има леко връщане ..да това е нормално ...но след него ...следва според мене една друга кота ...на левче ..
                  Не е препоръка ...

Коментар

Тук съм съгласен - поради липса на участници и пари в пазара повечето акции трябва да паднат като Еврохолда или повече, за да си намерят нови фенове...
                    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                      интересни първи напъни за психо анализ на пазара от дългосрочния. тук там вече имаш верни попадения, повечето е плява все още. споко всички сме минали от там в началото
                      Интересно че в компании където няма акции има точни попадения а там където има , ги брани както квачката ,малките си....
                      Ще се оправи ,като получи някой шут от някои от мажоритарите от новите апъл или майкросоФ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                        интересни първи напъни за психо анализ на пазара от дългосрочния. тук там вече имаш верни попадения, повечето е плява все още. споко всички сме минали от там в началото
                        + 100

Коментар

Берт интусиазма тук се поизчерпа, сега ако продадеш твоите акции вероятно ще си покриеш инвестицията, но ще свалиш цената с около 7 %. При това положение ти ще си останеш фен тук, но купилите последните два дни ще отчетат загуба и вероятно ще се оттеглят от позицията. Вероятността да започне омагьосания кръг е много голяма. Това е лошото на "добрите" компании, разочарованите са много повече от спечелилите и позицията постепенно губи доверието на инвеститорите.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              10x
                              а аз смятам и се чудя, бях решил, че отразяват сключените сделки за деня!

тук влизаме в зоната на надлъгването.
                              едни търсят изход над 0.85, други търсят вход под 0.80 и става малко патова ситуация.
                              Нашата борса не е NYSE и такива врътки стават трудно.

бай'н холд
                              това ми е стратегията за момента

не, че не искам по едни бързи 10% да си връткам на месец, но с тази ликвидност е много трудно да се завърти приличен оборот.

успех

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                                T+2
                                10x
                                а аз смятам и се чудя, бях решил, че отразяват сключените сделки за деня!

тук влизаме в зоната на надлъгването.
                                едни търсят изход над 0.85, други търсят вход под 0.80 и става малко патова ситуация.
                                Нашата борса не е NYSE и такива врътки стават трудно.

бай'н холд
                                това ми е стратегията за момента

не, че не искам по едни бързи 10% да си връткам на месец, но с тази ликвидност е много трудно да се завърти приличен оборот.

успех

Коментар

Working...
                                X