IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Кажи нещо по същество. Всеки може да се прави на интересен.

Мислиш ли че евроинс струва 109 054 104 лева. Мислиш че това е реалната цена на която могат да го продадат в момента.
    абе като някой даде 50 мил за 20% значи 100% струват 250 мил = P/S 1 към момента, или средното за сектора. Други сделки за сега реални няма!

Айде със здраве, ако не те кефи твоя си работа

Коментар

Мислиш ли че евроинс струва 109 054 104 лева. Мислиш че това е реалната цена на която могат да го продадат в момента.

Грешка - на толкова е оценен само дела на еврохолд, целия евроинс е на 160 373 682 лева
      A ти мислиш ли че цената на EUBG в момента е тази и го заслужава...
      Не се бъзи-кай !!!

Коментар

Грешка - на толкова е оценен само дела на еврохолд, целия евроинс е на 160 373 682 лева

Ти ако гледаш цените на БФБ да си вадиш изводите по-добре си търси ново хоби
        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Кажи нещо по същество. Всеки може да се прави на интересен.

Коментар

Влизате в търговския регистър, търсите евроинс иншурънс груп, отивате на досие от там заявление A5 вписване 20080222192401 след това на техническа експертиза - там са оценките на апортните вноски т.е. на евроинс и на румънския застраховател.

Ако след тези оценки още има някой да смята че не са си надули капитала значи проблема е лично в неговия телевизор
            Абе ти може и да твърдиш че след това Глобул не дадоха 50 мил за 20% от тези активи.
            Изобщо не знам какъв ти е проблема с тази позиция, ама след като отрече консолидираните отчети, че не ти хареса техния, ко да ти кажа

Сигурно и на Виена Груп и на Алианц Груп така ги смяташ..

Факт е че избиха рибата с тази сделка, пък кво ще каже някой дет не ги кльопа ме боли..

Коментар

• Влизате в търговския регистър, търсите евроинс иншурънс груп, отивате на досие от там заявление A5 вписване 20080222192401 след това на техническа експертиза - там са оценките на апортните вноски т.е. на евроинс и на румънския застраховател.

Ако след тези оценки още има някой да смята че не са си надули капитала значи проблема е лично в неговия телевизор

Коментар

Ами отговора е елементарен. Не са 7% от активите. А от надутите активи.
                Батя написа:
                Аз пък искам само ОК и равновесния да ми обяснят как така Еврохолд ще има 5,4 М печалба от тези сделки при положение, че според тях оценките на активите му са надути в отчета, по този начин е напомпена положителната репутация и видиш ли собствения капитал е изкуствено раздут. Как така аджеба хем са раздути оценките, хем все като продадат нещо прибират прилична печалба
                Да ми обясните и фокуса, как така се продават 7% от активите и приходите, а се получава като цена 50% от пазарната капитализация, според "експертната" оценка на родното БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                  Е те точно това май не им се смята

То Батя ги пита ама му отгворят за времето, за един приятел... и за международното положение
                  Ами отговора е елементарен. Не са 7% от активите. А от надутите активи.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                    Какво да му смятаме - 7% от активите се продават за 25 млн. лв. при капитализация 54 млн.лв. Екстрапулации не ми се правят - то е ясно.
                    Е те точно това май не им се смята

То Батя ги пита ама му отгворят за времето, за един приятел... и за международното положение

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                      това сам ли го измисли или ти помагаха двама трима даунъри (балалайки)?

Та нещо против ли и имаш - слушам....

Нямам претенции за точност, а за приближение спрямо информацията, която се пусна и отчетите, публикувани в търговския.
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                        Моята бакалска сметка.......
                        това сам ли го измисли или ти помагаха двама трима даунъри (балалайки)?

Коментар

• Първоначално изпратено от ikonomika.bg Разгледай мнение
                          Хайде, и аз съм туканка вече
                          Май ти си днес основният купувач навсякъде.

Коментар

• Хайде, и аз съм туканка вече

Коментар

• Значи,ако търговото за Етропал и Формопласт е средно с около 15-20% над цените които са в момента, дъщерните на Еврохолд ще вземат за пакетите си с 15-20% повече отколкото взима Еврохолд сега за големият пакет?

Коментар

• Моята бакалска сметка.......
                                Attached Files
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X