IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    пич,
    за разлика от теб(!) проди не се крие.
    ?!?!?
    Понякога (доста често) не мога да разбера за какво говориш.

А Проди е добре да се замисли, може и да му се налижи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Може и да е само слух. Но пък сигурно и него го търсят много хора които излъга с "анализите" си, както и Пепи, за да им правят едни неща...

ПС
      Гаки, няма да гризат, щото не са останали зъби.
      Но пък могат да смучат...
      пич,
      за разлика от теб(!) проди не се крие.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
        Проди е аналитичен а Пепи е добродушен касметлия или карък в зависимост от ситуацията... На времето Фактс се разсърди за нещо на Инвестора и заради гордоста си се върна с нов.Стилът е един и същи и Форекс Майстора не е отричал когато съм го питал ...
        Може и да е само слух. Но пък сигурно и него го търсят много хора които излъга с "анализите" си, както и Пепи, за да им правят едни неща...

ПС
        Гаки, няма да гризат, щото не са останали зъби.
        Но пък могат да смучат...

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Откъде са сведенията?

Щото се носи слух, че Проди и Пепи са едно и също лице...
          Проди е аналитичен а Пепи е добродушен касметлия или карък в зависимост от ситуацията... На времето Фактс се разсърди за нещо на Инвестора и заради гордоста си се върна с нов.Стилът е един и същи и Форекс Майстора не е отричал когато съм го питал ...

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
            Само за сведение ...
            Фактс и Форекс майстер са едно и също лице...
            Откъде са сведенията?

Щото се носи слух, че Проди и Пепи са едно и също лице...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
              Добре,де,ноктите отдавна са изгризани.Бившите "герои" какво да гризят сега?
              Само за сведение ...
              Фактс и Форекс майстер са едно и също лице...

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts Разгледай мнение
                Хаха... Ех мечти, мечтииииии!... Само ще се потите и ще си гризете ноктите като иде на 3 лв.
                Добре,де,ноктите отдавна са изгризани.Бившите "герои" какво да гризят сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                  Абе това хубаво, ама кажи успя ли да сметнеш нещо, докато спасителната спам бригада те е отменяла снощи
                  Aз да смятам?!?
                  Да смята тези, за които

Когато цената стане безобразно ниска купувам и големи за мен количества, като такива нива бяха 7.2, 6.7, 6.5 лева

Сега, вярно е, че средната цена на някои е под 5 лева

Моята средна цена е под 5 лева, но от 7.2 на сам не съм спирал да допълвам, защото таргета ми е доста по-висок на база сегашния фундамент и преспективи пред холдинга.

Напомня ли ти на някой?

Та ето тези да четат. Защото ако бяха чели когато трябва, нямаше да плямпат постоянно врели-некопели.

ПС:
                  Всяка прилика или разлика проди е случайна.
                  Last edited by Факушкa; 25.09.2010, 14:28.

Коментар

• Пак си се объркал нещо, продават на печалба, нещо което не носи печалба в момента. За разлика от лихвите които осезаемо намаляват печалбата на автомобилното направление и на майката.

Изобщо за 7% от приходите и активите са се договорили за чисто 25 мил. Какво се опитваш да ни кажеш, че струват повече?

Ми, може, ти кажи колко треБе да струва и после кажи холдинга колко трябва да струва

7% = 25 мил.
                    100% = 357 мил. / 5.7 на акция
                    Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Е ама етропал работят на печалба май.
                    Абе това хубаво, ама кажи успя ли да сметнеш нещо, докато спасителната спам бригада те е отменяла снощи

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                      Амин!
                      пази боже ,да се даде власт на прецакан от Еврохолд !
                      Last edited by 4i4ko Pari4ko; 25.09.2010, 01:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ Разгледай мнение
                        уважаеми дами и господа, днес е 25 септември, днес е паметна дата за един от участниците във форума. днес се навършват цели 3 години от най-култовия коментар изписан в този форум, 3 години от едно самопризнание, 3 години от една фатална грешка, която доведе до непоправими сътресения в психиката на един човек. питате се кой е той ли? нека си припомним:

написано на 25.09.2007

нека склоним глава и помълчим за 1 минута.

п.п. порке, кажи сега, така като направиш равносметка, добри ли бяха последните 3 години за тебе? май успешно затвърди самоопределението си като Карък Каръков Каръков. ти си баси човека, кръстник на самия себе си. еваларка баце.
                        Амин!
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• уважаеми дами и господа, днес е 25 септември, днес е паметна дата за един от участниците във форума. днес се навършват цели 3 години от най-култовия коментар изписан в този форум, 3 години от едно самопризнание, 3 години от една фатална грешка, която доведе до непоправими сътресения в психиката на един човек. питате се кой е той ли? нека си припомним:

написано на 25.09.2007
                          Първоначално изпратено от polki
                          Преди година попаднах на този форум. Почти всичко изчетох - от акции и фондове , през жилища и FOREX , до “Какво да правя с .....хиляди левове или евро” и “Бисери и вицове” . Някоя и друга книга си купих, и ми станаха ясни доста неща. Миналата седмица реших и аз да се пльосна в този гьол /наречен БФБ/ и преведох една прилична сума на ДФ. Знам , че ще срещна неодобрение и пренебрежение на повечето то вас, че съм спал цяла година, и не съм инвестирал, и колко много съм изпуснал през тази година , и т.н. и т.н. Ще получа и укор , че съм се “заиграл” с ДФ , а не съм се “качил” на COBOS-а , при положение , че съм научил кои са читавите /с добър фундамент/ и кои са “избалончените” дружества.
                          Но каквото човек сам си надроби – ще си го сърба. Аз бих добавил само – ако е останало нещо за сърбане , де .
                          Проблемът при мене е другаде, а именно – казвам се Карък Каръков Каръков .
                          Където и да се “закача”, ако не до 3 , гарантирано до 6 месеца “далаверката” умира и следва здраво набутване. Абсолютно съм сигурен , че историята се повтаря за мене отново и отново. С отварянето на тази тема , искам да предупредя всички инвеститори на БФБ , че вече съм на пързалката, за да няма после “ама защо не каза...”.

И както обичате да се застраховате и подчертавате :
                          “Горното не е препоръка за купуване или продаване на акции, търгувани на БФБ.”
                          нека склоним глава и помълчим за 1 минута.

п.п. порке, кажи сега, така като направиш равносметка, добри ли бяха последните 3 години за тебе? май успешно затвърди самоопределението си като Карък Каръков Каръков. ти си баси човека, кръстник на самия себе си. еваларка баце.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                            ЧИЧКО, айде смени плочата - това си го писал поне 328 пъти...........Скучно е някак..........
                            Сори ,че ти е скучно ,мило момче !
                            Дано се развеселиш ,когато си спомниш :

cymru към чичко :

"......сори чичко влезнах в еврохолд ,но за съжаление хванах пустият му връх ...."

цитатът е по памет ,но хубавото на ивестора е ,че следите остават / около октомври 2008/
                            както и да е мило момче :
                            навремето те посъветвах настойчиво да не залагаш на БФБ парите от сватбата !
                            УВИ ! не ме послуша !
                            Стана голям читател на ОТЧЕТИ !
                            стана и голям лузар !

Всички момко замръзват ,като четат горните ми слова ! Почват да кроят планове . Само ти ,продигал и корк продължавате едно и също :
                            ама отчетите ,та отчетите !

ЕТО ВИ и новина :

еврохолд е сред най-бавно възтановяващите се компании на БФБ !!!!!

И всичко това при положение че :
                            " В България фондова борса НЕМА ...."
                            -Владимир КАРОЛЕВ

Т. .с вие сте лузъри на лузърите !
                            егати комбинацията !!!!!
                            Last edited by 4i4ko Pari4ko; 24.09.2010, 23:38.

Коментар

• ЧИЧКО, айде смени плочата - това си го писал поне 328 пъти...........Скучно е някак..........
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                                Глупости, дори и такива като теб не мразя, не съм нано работа все пак, та хубава вечер от мен
                                Аз ,също ,не съм на работа !

Това ,не пречи да споделя същото :

"В България ,фондова борса няма ! Има 5-6 печеливши предприятия ,намиращи се под тотален контрол на собствениците " -Владимир Каролев ,весник Труд !!!

"Преди време ми подшушнаха, че абревиатурата означава всъщност Бутафорна Фондова Борса... " -Факушка !

"Докато не се оправи free floate ,на БГ ,компаниите ,листвани на БФБ :
                                -оборотите ,ще си останат мижави !
                                -отчетите ще ги четат само отчаяните !
                                -а ликвидноста ще бъде нулева !"
                                -4i4ko Pari4ko"

какво означава оправяне на free floate :ЕМИ означава ,че дадената цървулска компания ,трябва да има свободен търгуем обем акции -поне 60% истински !

ЗАЩО ЛИ :
                                защото ,когато продигал ,дългосрочен кюмурчо и т.н. отидат на общо събрание на еврохолд да речем и разпалено си скъсат ризите доказвайки ,че политиката на компанията е неправилна ,то
                                елегантно ще бъдат изритани ,изритани ,защото дори и всички цървули да се обединят /невъзможно/,
                                то те ще имат 25% от акциите !!!!

ОПСС ! Май сгреших ,някой цървул може ли да ми каже колко е free floate
                                на тази многострадална компания !
                                Да ми каже ,защото на отчети се наслушах ,УМНИЦИ не чух !

Коментар

Working...
                                X