IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнение
    щом и спекулантите на които си представител, така виждат нещата ... май в балона има дупка, а ?
    Ми а дано надали ...както казва комшията, а затова кои е спкулант и кои не ...явно ти казва Ташунко щото тои говори със ГОЛЕМИЯТ дух
    Кои какъв е сам си знае ....и всеки си има хелуин материал на главата

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
      Eйй бъзикате се вие с горките хорица при пътя ...ама е за реване там ...само като видях процентният спад днес и графиката ми става лошо Опази боже че нямам артии там и ще спя спокойно уикенда ....тука някой споне април, май .....аз ще кажа Юни ...за откъм "изчистената" акция ...да видим дали ще да е така ....а дотогава ....успех на "пълначите"
      щом и спекулантите на които си представител, така виждат нещата ... май в балона има дупка, а ?

Коментар

• Eйй бъзикате се вие с горките хорица при пътя ...ама е за реване там ...само като видях процентният спад днес и графиката ми става лошо Опази боже че нямам артии там и ще спя спокойно уикенда ....тука някой споне април, май .....аз ще кажа Юни ...за откъм "изчистената" акция ...да видим дали ще да е така ....а дотогава ....успех на "пълначите"

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Tи си човекомразец...

Преди време ми подшушнаха, че абревиатурата означава всъщност Бутафорна Фондова Борса...
          Глупости, дори и такива като теб не мразя, но не съм на работа все пак, та хубава вечер от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
            Ще ти кажа някой ден

ПС инвестирай част от надницата на БФБ, препоръка е
            ти накрая ще се окажеш по-голям лузър и слепец и от поркито. за 3 години така и не съзря истината... тъжната истина за БФБ

Коментар

Абе това си е новия хдпат...
              Ъхъ... И един мармот завива шоколадите...

Коментар

Ще ти кажа някой ден

Tи си човекомразец...

Преди време ми подшушнаха, че абревиатурата означава всъщност Бутафорна Фондова Борса...

Коментар

Ами ти като чете отчети, докъде я докара?;
                  Ще ти кажа някой ден

Коментар

Две минути за отговор, а шефа ти вика че дремеш и си неподготвен...

Срамота, държи поста момчето, ако и да не чете отчети

Ами ти като чете отчети, докъде я докара?
                    От 8 лева, сега е 80 стинки...
                    Ама сигурно средната ти цена е 60 стинки...

Нищо де, и на пепитата купували навремето на 20-25 лева патки сега средната им е 80 стинки...

Коментар

• Ей малко да ме няма и то се У.. ха да ми репликират, за това кой как си знае че си приказваме подир някои друг отчет...

А иначе Плюваите си спокоино...
                      Не се бъзи-кай !!!

Коментар

Ами мисли, това може да се окаже новата чиста акция накъм април-май догодина.
                        Две минути за отговор, а шефа ти вика че дремеш и си неподготвен...

Срамота, държи поста момчето, ако и да не чете отчети

Коментар

Остави, че тези откачиха, ще им набичат по някоя допълнителна норма постове за уикенда, та и тях да ги мисля
                          Ами мисли, това може да се окаже новата чиста акция накъм април-май догодина.

Коментар

• Първоначално изпратено от marcy Разгледай мнение
                            Tук изобщо не коментирам акцията, просто които може да чете отчети и тълкува правилно новините на компанията си увеличава дела и това е...
                            Всичко друго е спам....
                            Остави, че тези откачиха, ще им набичат по някоя допълнителна норма постове за уикенда, та и тях да ги мисля

Коментар

Е че той/тя сам/а си го каза - дела т.е. да си купува хартии...
                              Нека си купува, кой й пречи ?
                              ne e preporykЪ
                              Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                                Какво да увеличава, Факън? за фрифлоута ли намекваш ?
                                Е че той/тя сам/а си го каза - дела т.е. да си купува хартии...

Първоначално изпратено от marcy
                                Тук изобщо не коментирам акцията, просто които може да чете отчети и тълкува правилно новините на компанията си увеличава дела и това е...
                                Всичко друго е спам....

Коментар

Working...
                                X