If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Tук изобщо не коментирам акцията, просто които може да чете отчети и тълкува правилно новините на компанията си увеличава дела и това е...
Всичко друго е спам....
Ако някога си правил какъвто и да е бизнес, щеше да си наясно колко адекватен е един отчет (по принцип)
Аре да кажем, че не е препоръка все пак, за да не ни наскочат и останалите, които са си нямали хабер от тези неща
Tук изобщо не коментирам акцията, просто които може да чете отчети и тълкува правилно новините на компанията си увеличава дела и това е...
Всичко друго е спам....
ОК, готов ли си да заложиш пари на това си мнение. Знаем че си силен в приказките, можеш да си плюеш по всички акции защото нищо не ти струва, няма къси на БФБ. Аз твърдя че ганьовското "всички са маскари" не е вярно.
Да сложим по 1 000 лв.! Имаш ли топки?
Всички с големи топки тук ядоха, ядат, и ще ядат голямо междутопчие.
Пак си се объркал нещо, продават на печалба, нещо което не носи печалба в момента. За разлика от лихвите които осезаемо намаляват печалбата на автомобилното направление и на майката.
Изобщо за 7% от приходите и активите са се договорили за чисто 25 мил. Какво се опитваш да ни кажеш, че струват повече?
Ми, може, ти кажи колко треБе да струва и после кажи холдинга колко трябва да струва
Пак ще си говорим за приликите, по-скоро отколкото очакваш.
ОК, готов ли си да заложиш пари на това си мнение. Знаем че си силен в приказките, можеш да си плюеш по всички акции защото нищо не ти струва, няма къси на БФБ. Аз твърдя че ганьовското "всички са маскари" не е вярно.
Да сложим по 1 000 лв.! Имаш ли топки?
проди,
нема сми - факушката не може да прави толкова сложни сметки, а и отчети не може да чете както хората. Ако можеше нямаше да ги сънува тези печалби.
поздрави
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Е добре де, ама в момент на криза, да продаваш нещо което носи печалба, е малко странно, дге.
Пак си се объркал нещо, продават на печалба, нещо което не носи печалба в момента. За разлика от лихвите които осезаемо намаляват печалбата на автомобилното направление и на майката.
Изобщо за 7% от приходите и активите са се договорили за чисто 25 мил. Какво се опитваш да ни кажеш, че струват повече?
Ми, може, ти кажи колко треБе да струва и после кажи холдинга колко трябва да струва
Пошегувах се добронамерено като поисках картинката - има я на сайта на Холда.
Но пък да попитам - не ви ли се струва, че има известни прилики с патките?
С риск да стана досаден - не ми се струва.
Поради две причини:
1.Когато Евроинс имаше нужда от увеличаване на капитала, наляха 7 млн. срещу 1,75 млн .акции - по 4 лв. на акция, а можеха да си направят увеличението така че да запишат 3,5 млн. акции по 2 лв. - толкова беше борсовата цена тогава.
2. И сега когато продават производството - да ти се струват подценени активите спрямо цената на която ги пласират?
има прилики, че е холдинг. приликите са до там. не знам ходил ли си на срещи с инвеститорите, за да сравняваш мениджърите на холда с Божков.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Приликите започват и завършват с това, че и едното, и другото е холдинг.
Коментар