IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Прав си.
    Хикс игрек пресилва малко нещата.
    А и ти не си от хората които обиждат. Трябва да се прави разлика между тункия хумор, иронията и обидата.

Абе така и така пиша, кажи какво мислиш - дали е възможно тези акции на 40 стинки скоро да излязат на регулиран пазар?
    Понеже много задълбахте.... тука положението е следното ... Добро време за продавачите и този който го прави ако е от холдинга е за убиване....62 м на пазар като нашият е тотално разводняване и сепуку за акцията...
    Ще има милиони права за записване и такава гавра....с кеша за да качи акцията до 93-97 ст за да хване 5 човека за канарчета или да даде възможност на някой наш да излезе....
    Поздрави!

Коментар

Абе така и така пиша, кажи какво мислиш - дали е възможно тези акции на 40 стинки скоро да излязат на регулиран пазар?
      Факи, факт е че въпросите ти показват некомпетентност, ако на 21 февруари 2011 пак го питаш, да знаеш че няма да е случайно.

Предвид страните по сделката, дали и на колко лева, питай Колумб

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
        XY - някой ще си помисли, че съм ругал Факушката, което далеч не е така. Имаше само една хипотеза-въпрос в поста ми относно работното място на въпросния индивид. Ама то не беше обида. Моля да ми посочиш кое от правилата на форума съм нарушил?
        Прав си.
        Хикс игрек пресилва малко нещата.
        А и ти не си от хората които обиждат. Трябва да се прави разлика между тункия хумор, иронията и обидата.

Коментар

• XY - някой ще си помисли, че съм ругал Факушката, което далеч не е така. Имаше само една хипотеза-въпрос в поста ми относно работното място на въпросния индивид. Ама то не беше обида. Моля да ми посочиш кое от правилата на форума съм нарушил?
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
            Коментарът ти отново показва на показ тоталната ти некомпетентност.
            Tъй, тъй,
            Прави впечатление обаче, че най-"компетентните" най са се оакали.

Коментар

• Гаки ,

язък ти за висенето и постването. зе няколко хиляди излезе след 10 стинки горница и сега какво .. поредното флуудване на темата с глупости. По едно време си мислех, че е си оригинален, но вече ставаш банален.

тук интересното предстои.

поздрави и успех на всички !
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Но сделката показва, че все ще се намери някой Мюнхаузен готов да рискува тук.

Коментарът ти отново показва на показ тоталната ти некомпетентност.
                Last edited by X_Y; 27.12.2010, 15:54.
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Иначе - не ви ли прави впечатление, че едни от най- издуханите компании на бефебе имат най-голям ръст днес? Може би е така, защото и акционерите са им от най...
                  Може наистина акционерите на тези компании да са добри духачи,но няма да е лошо да се съобразяват с възможностите си.
                  Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                    OTC

Total -> Volume (lots): 5074060 Value (BGN): 2 115 503.00

Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                    Това, Факушката ще да е - пазари тънко, че му е почти таргета.

Голям мерак имате да ме набутате тук.
                    Само че - не сте познали!. Но сделката показва, че все ще се намери някой Мюнхаузен готов да рискува тук.

Иначе - не ви ли прави впечатление, че едни от най- издуханите компании на бефебе имат най-голям ръст днес? Може би е така, защото и акционерите са им от най...

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
                      Можеше да си спестим цялата хамалогия :-)
                      Ще се съглася с теб. Все пак, може още да държиш акции вместо профит, а не е етично, да ти развалям рахата
                      търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
                        Искаш ли да ти помогна
                        Можеше да си спестим цялата хамалогия :-)
                        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Не.
                          Искаш ли да ти помогна

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
                            Не можеш ли, да предположиш, големи ми инсайдерю !?
                            Не.
                            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              OTC

Total -> Volume (lots): 5074060 Value (BGN): 2 115 503.00
                              Това, Факушката ще да е - пазари тънко, че му е почти таргета.
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

Ти как мислиш, Малки ми Мук?
                                Не можеш ли, да предположиш, големи ми инсайдерю !?

Коментар

Working...
                                X