If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Напротив. Цената ще се закара на 50 ст. за да имат хората все пак някакви стимули да дадат някакви пари за нещо с етикетче 1 лев. Ако цената е "закарана" на 1 лев те си знаят че и една кьорава нова акция не могат да продадат! Само ще помогнат на опашката от хора чакащи да разкешат на 1 лев!
На форекс може да си добър, или при депозирането, но имаш ли доблестта да си признеш че напоследък на тема, търгуване на БФБ, си гола вода??
Парите ще се използват за увеличение на капитала на застрахователните дружества от структурата, на "Евролийз ауто", както и за нови придобивания, каза пред "Дневник" Асен Христов, председател на надзорния съвет на холдинга. Той подчерта, че с набраните средства няма да се погасяват дългове, тъй като холдингът реално има само едно задължение по мецанин финансиране от 15 млн. евро. Останалите дългове в холдинга са на лизинговата компания, срещу които стоят текущи вземания от клиенти, стана ясно от думите на Христов.
"Еврохолд България премества централата си в Рим, след като делът на българските му операции намалява до 10%, а продажбата на застраховки в Испания и Италия вземат връх"
ха да видим таз прогноза на инвестора дали ще се сбъдне
Нека да видим какво пише в проспекта...
Ако ще купуват нещо в горно туткаво или Афганистан е едно, но ако ще заздравяват бизнеса и го листнат на варшавската борса е друго.
От мене пари за увеличение на капитала, без гарантирани дивиденти, няма да видят !!!!
Както се казва - нищо лично, въпрос на принципи...
Правилно чичо. Усетил си се овреме. ... ч***джийсдка история. Не е препоръка
Нека да видим какво пише в проспекта...
Ако ще купуват нещо в горно туткаво или Афганистан е едно, но ако ще заздравяват бизнеса и го листнат на варшавската борса е друго.
От мене пари за увеличение на капитала, без гарантирани дивиденти, няма да видят !!!!
Както се казва - нищо лично, въпрос на принципи...
"Еврохолд България премества централата си в Рим, след като делът на българските му операции намалява до 10%, а продажбата на застраховки в Испания и Италия вземат връх"
ха да видим таз прогноза на инвестора дали ще се сбъдне
мерси Груьо, наистина не са добри в ПР, но ако назначат жена ми вероятно ще се оправят нещата в това отношение.
Всъщност не мога да преценя дали наистина смяташ че с кимру имаме нещо общо с холдинга, освен скромните ни инвестиции там, разбира се. Доста народ тук ни познава и може да ти потвърди, че не така.
Това което „снасяме”, е което сме решили да споделим от публично достъпна та информация, която си правим труда да проучваме, често дори и да не е в наш интерес. Приеми го като хоби, а и рядко го правим по други позиции. Първо това е само форум, второ ненужно се полага голямо старание всичко което става за четене да иде на не знам коя си страница и няма сми. Цитират се интервюта, прескачат се мажоретки и артисти.. , детска градина.
Да сме живи и здрави, все някога ще има пазар и на БФБ.
Сорка, не те познавам (а може пък и да те познавам, знам ли) и ако си го сметнал за нападка - извинявам се. Радвам се, че има мнения като твоето, а дали си вътрешен или не - твоя си работа, макар че обичам да знам с кой си пиша и анонимността из форумите понякога ме дразни (това си е мое мнение).
Не смятам, че съм разводнил темата - само постнах едно интервю, което спред мен е интересно. Аз също се интересувам от Холда и бях приготвил не лоша сума на цена под 60 стинки, ама от Управата се оказаха по-умни от мен
Успех догодина на БФБ-то, аз също се оглеждам, ама засега златните ми инвестиции са ми достатъчни
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Здравей,
Този вариант го имам в предвид но....
Дребните няма да запишат... едните ще продадат и ще избягат а тези който мислят да купуват ще продадат и ще чакат нови рекорди...
Така че ръководството не знам дали ще го приеме за изпълнение защото основното което можуе да се получи вместо да получи парички да излезнат парички....
Емисията е много голяма и след незаписването над 25 % тук ще е лошо....
Поздрави и дано има крупен инвеститор да запише цялата емисия защото всичко друго е прекарване на сегашните и бъдещи акционери а те са свестни хора....
Аз пък смятам, че ако са договорили с големите (т.е. маляките) да не съсипват пазара, то с едни 100-200К спокойно ще го направят леФче - не мисля, че тези дет си взеха от прИмоцийката, вече не са разкеширали, а пък другите - е, те са дългосрочни , т.е.при липсата на спекуланти тук, мисля, че не е проблем да се качи на леФче за кратко време, т.е. докато трае записването на новите акции.
Също така смятам, че голяма част от дребосъка ще си купи акции и то повечето ще се наредят още сега на опашката (т.е. на 80-85 стинки), защото иначе ще им разводнят собствеността тук (смятам, че увеличението ще е успешно поне с 25% записани, реално може би ще са около 30-35%), защото нямат врътка да купуват на лев, ако могат да купят 20% по-евтинджос.
Аз ще изчакам да мине новата година и тогава ще реша, но много ми се иска да се включа - успех на холда
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар