IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ейй, юнациии ...!!!
    Всички пишете за продажба около леФчето, а аз не мога да си продам моите на ниското
    Що ли така - да не би едно да баете, а друго да ваете, мискини такива ...

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      Не става въпрос за морални съдници а за наглост на можоритара....
      Нямам нищо против поради различни причини ,мажоритара ,Индексният ,ПФ или ИП да вдигнат цената ... но мажоритар излиза на пазара да търси 62 м лева и понеже цената е 20 % по ниска да я вдига с цел да хване повече баламурняци и да излезе някой наш човек...
      Знаеш ли какво размиване на капитала е това за старите акционери особено когато е увеличението в такива размери и при такава цена........
      Според мен е точно казано. евалата

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Важното е мажоритаря да извади пари и да си плати неговите акции на 1.00 лв. По-добър сигнал за миноритарите от това здраве му кажи!
        Пълни глупости!...
        1. Когато купувам едно нещо от самия себе си мога да го платя по каквато цена искаш. Стига да имам пачката да я извадя от единия джоб, да ти я покажа, и да я прибера в другия!
        2. Най-добрият сигнал за акционерите е когато една компания започне да печели от основната си дейност. Когато обаче, започне да търси допълнителен капитал от акционерите за да покрива оперативни загуби, това е възможно най-лошият сигнал за миноритарите!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
          Точно така.Няма да си единствен.А размиването на капитала би трябвало да смъкне цената някъде около 0.50.Приказките за нов могъщ играч се пробутват доста настойчиво и по други позиции.Но чудеса стават само по Коледа.
          Не мога да се съглася, че при "пазарна цена" от 0.85 лв. плащането на акции на 1.00 лв. от страна на мажоритаря може да се брои като "размиване", но това си е мое мнение!
          Истината е че в момента в България все се оправя сам и наистина е малко вероятно някои друг да запише акции от увеличението!

Коментар

Аз ще продам моите на 0.99!
            Но не защото не мисля че холдинга върви зле, а защото цената ще се задържи около леФчето! Това показва историята на БФБ при увеличения на капитала напоследък!
            Е това е честен отговор...от моят пък опит смятам ,че цената няма да стигне за големи количества 99 ст а някъде 0.95-0.97. .... така че там бягай...
            Поздрави!

Коментар

Точно така.Няма да си единствен.А размиването на капитала би трябвало да смъкне цената някъде около 0.50.Приказките за нов могъщ играч се пробутват доста настойчиво и по други позиции.Но чудеса стават само по Коледа.

Коментар

А ти....
                Но не защото не мисля че холдинга върви зле, а защото цената ще се задържи около леФчето! Това показва историята на БФБ при увеличения на капитала напоследък!

Коментар

Важното е мажоритаря да извади пари и да си плати неговите акции на 1.00 лв. По-добър сигнал за миноритарите от това здраве му кажи!
                  А ти....

Коментар

Именно!!!

Коментар

Нямам нищо против поради различни причини ,мажоритара ,Индексният ,ПФ или ИП да вдигнат цената ... но мажоритар излиза на пазара да търси 62 м лева и понеже цената е 20 % по ниска да я вдига с цел да хване повече баламурняци и да излезе някой наш човек...
                      Знаеш ли какво размиване на капитала е това за старите акционери особено когато е увеличението в такива размери и при такава цена........

Коментар

• Първоначално изпратено от Gleneken Разгледай мнение
                        Честно казано не мога да ви разбера някои хора! Както тук, така и при Каучук, Холдинг Варна, Меком, Свилоза и т.н. ... толкова ли е трудно да се разбере, че няма добри и лоши акции и мажоритари ... печели се от правилни прогнози за движение на цена ... вие морални съдници ли сте или искате да правите пари, защото двете неща са взаимоизключващи се .... който твърди че мажоритарният собственик на която и да е компания го е грижа за някой с инвестиция до 100к не е в час ...

Коментар

• Честно казано не мога да ви разбера някои хора! Както тук, така и при Каучук, Холдинг Варна, Меком, Свилоза и т.н. ... толкова ли е трудно да се разбере, че няма добри и лоши акции и мажоритари ... печели се от правилни прогнози за движение на цена ... вие морални съдници ли сте или искате да правите пари, защото двете неща са взаимоизключващи се .... който твърди че мажоритарният собственик на която и да е компания го е грижа за някой с инвестиция до 100к не е в час ...
                          Last edited by Gleneken; 28.12.2010, 12:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
                            аз вече съм на сносна печалба, а наздраве за тримата храбреци
                            Поздравления!Но за да си на печалба означава,че си продавал.Защо не чакаш цената да достигне заветното леФче.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                              Преди време английските туристи,посетили организирано р-т "Меча поляна" на "Зл.пясъци",ги забавляваха с един номер,Извикваха на сцената трима храбри мъже.Винаги се намираха желаещи да покажат храбростта си.Първият храбрец сервираше 100 грама водка,вторият я изпиваше на екс,а третият трябваше да плаща сметката.Най-много се забавляваха ногобройните зрители и подгряващият настроението оркестър.
                              аз вече съм на сносна печалба, а наздраве за тримата храбреци

Коментар

• EUBG,днес и утре

Преди време английските туристи,посетили организирано р-т "Меча поляна" на "Зл.пясъци",ги забавляваха с един номер,Извикваха на сцената трима храбри мъже.Винаги се намираха желаещи да покажат храбростта си.Първият храбрец сервираше 100 грама водка,вторият я изпиваше на екс,а третият трябваше да плаща сметката.Най-много се забавляваха ногобройните зрители и подгряващият настроението оркестър.

Коментар

Working...
                                X