IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Успокойте се, дами и господа!
    Не се карайте.

Тук нещата плавно ще се спуснат надоле.
    Ще има време за излизане с минимални загуби.

Факушка,

какво стана? Да не те смачка бика тук?

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
      да бе кво стана тука, уж чакахме да фалирва пък то изхвърча и почнаха да се бутат с лакти някои
      Ами някои се приготвят за поредното стръскване на крушата.
      Нищо ново под слънцето...

Коментар

• да бе кво стана тука, уж чакахме да фалирва пък то изхвърча и почнаха да се бутат с лакти някои

Коментар

• купуват ги като топъл хляб

Коментар

• тъз новина иззад големата локва ще дойде и тук некой ден на нашта улица :
            http://www.investor.bg/news/article/103660/337.html

Не е препоръка за покупко продажба на артии

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
              Abe с тез снимки вече ставате смешни ...верно ..земете се на сериозно ..то ако само със снимки като във фотокръжок трябваше да си говорим ...мани
              Ами да си говорим - ама колко четат там дето трябва. Хората толкова подробна информация са предоставили в ТР, че просто ми падна шапката да чета. Ама пусти мързел.

Например един въпрос за ОК-ито и аз да го пробвам. Къде са отишли около 1,2 млн от аквизиционните разходи на Евроинс за 2009?
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Abe с тез снимки вече ставате смешни ...верно ..земете се на сериозно ..то ако само със снимки като във фотокръжок трябваше да си говорим ...мани

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                  Ми, държиш се като малко дете, дето пречи на големите да си говорят.., само дето не си сладък
                  не съм съгласен с теб, че факушка не е сладка ......... поне от тази снимка дето си е сложила в профила

кой я знай какъв крокодил е на живо

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Проди,
                    земи изръси нещо мъдро...
                    Ми, държиш се като малко дете, дето пречи на големите да си говорят.., само дето не си сладък

Коментар

• Проди,
                      земи изръси нещо мъдро...

Коментар

• Хехе, долната съм я пускал преди 2 години, до там да я докараме.

Иначе по тази логика другите на групата трябва да излетят, че вече са бутикови и инвеститорите са симпатяги понастоящем, конкретно при инса са все олд скул.

Погледни нещата и отвътре

Коментар

• Еврохолд

При толкова накачулени маймуни,докъде ли ще ги извози влака.

Коментар

....тука е форум за артията ......трипластова
                            и три-перфорирана
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4ko Разгледай мнение
                              "Пиянство на един народ "-Иван Вазов ,Под игото "
                              п.п. без коментар
                              Абе чиче ти си бил голем литературовед бе ...ходи в литературните форуми ..кво правиш тука ....тука е форум за артията ......трипластова

Коментар

Абе Чиче пак се излагаш ....ма то ти си за 4 ти километър ....кат немаш артии тука кво чиниш да плюеш, кои бил сървул кои не ! Ти дан си месията бе ?! Я си погледни постовете една година назад ....като на пълен невротик на транквиланти .....са ! Никои не те напада тъй както ти ?! Айде бъди добър и спазвай добрият тон тука ....че света е малък ....и понякога ни поднася такива шегички ...че ум да ти зайде !
                                "Пиянство на един народ "-Иван Вазов ,Под игото "
                                п.п. без коментар

Коментар

Working...
                                X