IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Наистина новината е добра
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• поздравления за холда и за ДВИ
      подобна информация ако се публикува всеки месец ще е много добре
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• За месец януари 2011г. автомобилният холдинг от групата на Еврохолд България –
        Авто Юнион реализира продажби на 162 броя нови автомобили, което е с 32.8%
        повече спрямо месец януари 2010, когато броят продадени автомобили е 122.
        Пазарният дял на компанията за първия месец на настоящата година се е повишил до
        11.1% спрямо 10.5% за месец януари на миналата година.
        Общо за пазара на нови автомобили в България продажбите за месец януари
        2011година възлизат на 1464 броя. Продажбите са се увеличили с 26.2% в сравнение с
        реализираните 1160 продажби през съпоставимия период на 2010 година. За трети
        пореден месец автомобилният пазар в страната регистрира ръст на продажбите на нови
        автомобили спрямо съответния месец на предходната година. Данните показват
        устойчива тенденция за постепенно възстановяване на пазара на нови автомобили в
        страната след продължителните спадове, регистрирани през последните две години

Коментар

• Мда, фактът че не освобождават от отговорност освободените, говори много .....
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Аз пък да споделя нещо ..... Ама въобще не е съвет за покупка или продажба на акции. Имам акции, ама туй дето споделям не ми е повлияло да купя още или да продам..... И въобще е нещо, дето случайно го чух на улицата.....

Та накратко казано, очаква се автомобилният холдинг да си подобри резултатите..... Защото мажоритарите в Еврохолда не пасат трева и наскоро са разкрили и пресекли некои недобри практики, осъществявани от среден мениджмънт, свързан с предишните собственици........

Ама пак повтарям - чух го на улицата и не е препоръка за нищо.
            https://public.brra.bg/Documents/Ret...587572ed7a1c0c

https://public.brra.bg/Documents/Ret...0ab41c9ce7638e
            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              пичове,

като ви чета повечето и се хващам за главата. в момента тук съм на изчаквателна позиция, но прочета ли толкова негативни коментари от заклети оптимисти...направо ми иде да избухам сичкото кеш е холда. Може да звучи тъпо, но този негативизъм з амен е индикатор за дъно (няма да издребняваме за няколко стотинки)

поздрави и успех

Може и дъно да е, но е важно и какъв е потенциала и времевия хоризонт от това дъно.
              Както писах, не ми се иска парите ми да стоят мъртви следващите 5-6 месеца. След това... ще видим!

Коментар

• Да си в играта ...да си в играта ...колко да си в играта ....мислим до 92 стинки най много

Коментар

• Аз вчера си купих 1500 акции на 85 ст. колкото да съм в играта, а пък да видим

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  пичове,

като ви чета повечето и се хващам за главата. в момента тук съм на изчаквателна позиция, но прочета ли толкова негативни коментари от заклети оптимисти...направо ми иде да избухам сичкото кеш е холда. Може да звучи тъпо, но този негативизъм з амен е индикатор за дъно (няма да издребняваме за няколко стотинки)

поздрави и успех
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• пичове,

поздрави и успех
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Аз предлагам на мениджмънта" с новите идеи "една съвсем нова и безплатна идея и тя е : да увеличат вноските на клиентите по лизинговите автомобили с 100 % за да си запазят дела в автомобилите . Даже на тези закупили автомобили в брой на 100% да им се разясни че трябва да внесат още толкова за да си запазят инвестицията и това да обхване период от 5 год. назад . Тогава да видите какви печалби ще отчете холдинга .

Коментар

• Когато си купил акции да кажем по 3 лв. и вече се търгуват да кажем по 0,80 лв. виновен е:

1) пазара - над 50% от случаите
                        2) мажоритаря - над 40% от случаите
                        3) ти - до 10% от случаите

Когато си купил акции по 0,80 лв. и станат по 3 лв. "виновен" е:

1) пазара - до 10% от случаите
                        2) мажоритаря - до 5% от случаите
                        3) ти - над 85% от случаите

МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          Че на кой ли му пука за инвестициите ти?
                          Спокойно можеш да излизаш, на никой няма да му се развърже пъпа.

ПС
                          Че откога взе и кафе да пиеш?
                          Не беше ли ти дето разправяше,, че на такава тънка цена от 7 лева даже и кафе си спрял да пиеш, за да си купиш еФтини акции?
                          ...
                          Абе може и да не си бил ти...
                          Ами аз си влизам ти си брой постовете и всеки според интереса

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                            Ти я напусна доста отдавна като и целия пазар го чакаш от септември залудо, аз лично ще напусна ако никой не се притеснява за инвестициите ми

До тогава с кафето всяка сутрин
                            Че на кой ли му пука за инвестициите ти?
                            Спокойно можеш да излизаш, на никой няма да му се развърже пъпа.

ПС
                            Че откога взе и кафе да пиеш?
                            Не беше ли ти дето разправяше,, че на такава тънка цена от 7 лева даже и кафе си спрял да пиеш, за да си купиш еФтини акции?
                            ...
                            Абе може и да не си бил ти...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              не, скъпо ми е при този сантимент. Като/ако слезе пак към 70 стинки мога да се включа. Сега се чудя дали да не взема БАКБ някоя акцийка - няма как ЦКС-то и ПИБ-а да растат, а БАКБ да пада, ама не ми се влиза в дълги обяснения тази вечер
                              П.С. Не съм забравил за БТХ да питам в Сити, просто не съм ги виждал в последните 2 месеца.
                              За ВАСВ сме на еднакво мнение....
                              За тютюните ...вземи ги питай тези от СИТИ ,че Борисовите хора колкото и да са бързи като охлюви току виж измислили нещо....

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
                                Един по един сектантите напускат тази позиция. Вероятно защото това, че Бошов е симпатичен, че Христов бил имал топки, или че след като едни гърци вече са се прецакали, може да има и други като тях, да е някаква аргументация (макар и ирационална), но и тя топли до време. Пожелавам на все по-оредяващите фенове на позицията да имат успех, макар че според мен едва ли резултата ще компенсира негативните емоции и пропуснатите ползи.
                                Ти я напусна доста отдавна като и целия пазар го чакаш от септември залудо, аз лично ще напусна ако никой не се притеснява за инвестициите ми

До тогава с кафето всяка сутрин

Коментар

Working...
                                X