Първоначално изпратено от ОК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
ОК
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеако основния акционер вземе кредит, за да го налее в холда... това не значи, че холда е взел кредит..има голяма разлика.
а по отношение на оценката.. как ще коментираш продажба на застраховател .. относително близо до БГ http://www.aksigorta.com.tr/en/yatirimci_iliskileri.php
като параметри...
огледай ги добре и направи сметка дали ЕИГ струва колкото е по 'пазар' в момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеКакво не е на дневен ред като положителната репутация е повече от собствения капитал. Всеки знае за какво пудрене става въпрос в този случай. А новия капитал и да влезе ще е пак по някаква схема на взаимно задлъжняване между основен акционер, дружество и кредитори.
а по отношение на оценката.. как ще коментираш продажба на застраховател .. относително близо до БГ http://www.aksigorta.com.tr/en/yatirimci_iliskileri.php
като параметри...
огледай ги добре и направи сметка дали ЕИГ струва колкото е по 'пазар' в момента.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
ОК
Какво не е на дневен ред като положителната репутация е повече от собствения капитал. Всеки знае за какво пудрене става въпрос в този случай. А новия капитал и да влезе ще е пак по някаква схема на взаимно задлъжняване между основен акционер, дружество и кредитори.
Коментар
-
не си много прав...за 5-тях лева.
никой не съм обидил, че е продал.
а холда го приех като супер подценен под 1.50
ти като познавач - нясно ли си с дълговете на холда, че толкова смело ги фалираш...
то се е видяло, че тази акция няма да има фенове от рода на Алианц и тимаджииските пенсии, които да помпат, защото са решили така.
Устите на 'разбирачите' могат да бъдат затворени само със стабилни резултати и то постоянни. На този етап и в секторите, в които оперира холда това е много ясно, че трудно ще стане, НО при едно добро развитие на нещата за БГ икономиката очаквам холда най-накрая да започне да вади печалби от трите основни сектора - застраховане, коли , лизинг.
сега споровете са ще фалира или няма да фалира, което за мен не е на дневен ред, а след влзиането на 40+ милиона лева КАПИТАЛ (а не дълг) + намалените разходи за лихви... не знам за какво иде реч в приказките на колегата ОК и компания.
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
ОК
Берти, не ви ли омръзна да баламосвате хората. Ясно, че сте се набутали, ама стига толкова де. От 5 лева на акция твърдиш, че познаваш холда, а то цената само пада. И тогава тия дето продаваха или твърдяха, че ще пада бяха глупаци и малоумници. Стига с тая притча. Нещата са в лайната.
Коментар
-
като си толкова 'в час' - колко им беше средната на ДСК и на колко ги продадоха, че чак им честити....
продадени са! факт, но ако купят сега .. какво ще кажеш - пак честито..
я залегни малко над материята и не говори 'на изуст' защото от самолет се вижда, че не си наясно с холдинга.
нищо личнотова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеинтересно как ще коментираш ако се окаже , че ДСК са записали акции на увеличението ... ще им кажеш ли пак 'браво'
Това, че са продали уж купеното на 5 лв или това че са го купили на 1 лв
Каквито им феновете, такава им и позицията.Не е препоръка. Пък и за мен тук въпроса е: не дали, а кога ще се случи някаква по-интересна "случка". Време има, покрай свежи кинти, ако наберат, нека се забавляват играчорите
))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениесмешно е да честитиш на някой, че от 5 лв ги е направил на 1... ама нали са чужди пари и са си взели таксата...дреме им.
Разбирам да им честитиш ако са излезли на примерно на 3, а после са взели 3 пъти повече бройки около лев.... но сега да им честитиш...е наивно.. или може би се радваш, че сте от една порода 'прецакани'
нека мине увеличението и имам едно усещане, че ще се 'хапнат'
аз лично съм много доволен от техните продажби по холда и инса... защото можаха да се вземат добри бройки на 'промоционални цени' ...
не се заяждам, а ви се чудя на акъла
успехили се правите
И аз ви се чудя на акъла, защото вече уточних, че не съм сигурна дали е вярно твърдението че са били купени на 5 лв. Това че се е появил някой във форума и със 16-то си мнение го е написал, най-малкото би ме накарало, да ви се усмихна.
А другото, което имах предвид беше, че ако според анализите си са решили, че от акциите файда няма и са решили да се освободят от тях - ами пак го казвам "евалата" - за това се искат топки и то по-големи от тия които стискат безднадеждни позиции, "топки" - както обичате да казвате
И на никой не съм честитила, казала съм им "браво" за смелостта да си отстояват решенията.
Не е препоръка.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениенякой току що купи още 5,8 милиона права
Коментар
-
Що не коментирате бе?Айде лека нощ и утре да я видим тая акция къде ще иде. http://www.investor.bg/news/article/115005/339.html (И не е препоръка да търгувате по тая и други позиции.)
Коментар
Коментар