Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Вероятноста тази акция да стане 4-5 лв след около 3-4 години е много голяма.
Успех на всички инвеститори!
п.с. имам акции
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКакво говориш хане. Не се подавай на балонизацията.)) Не е препоръка.
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКакво говориш хане. Не се подавай на балонизацията.)) Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеНе съм почитател на акцията, но това ми хареса...........което си е вярно, си е вярно...
)) Не е препоръка.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от La_Polo_Loco Разгледай мнениеКакто казва един съфорумец,тази акция ми носи тлъсти печалби,всеки ден......което си е вярно, си е вярно...
Коментар
-
Както казва един съфорумец,тази акция ми носи тлъсти печалби,всеки денLast edited by La_Polo_Loco; 20.04.2011, 18:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеЕй сега, който си е записал правата ще прави връткиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепродавачите,
айде продавайте да не ви гоним по нанагорнището...
Ей сега, който си е записал правата ще прави връткиНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Хехехе
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепродавачите,
айде продавайте да не ви гоним по нанагорнището...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемецанке, оценям усилията ти да ме утешиш, но не си права в случая
........... и аз мислех да купя 50 000 права , но гледаш, че не стигнаха за всичкиЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениетц. Доста са били тези, които са се оляли с предлагането. На аукциона купувачите купуват само това, което им изшиткат продавачите. Ако купувачите са по-малко просто няма да се продадат всички бройки. Ако са повече, купуват класираните. Но не повече от теоретично съществуващите. В случая обаче, са предложени повече, отколкото теоретично е възможно. Както подсказа форекса - голям мерак за шиткане е имало. Не е препоръка, явно чудесата започват половин година преди коледа.
........... и аз мислех да купя 50 000 права , но гледаш, че не стигнаха за всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепо-скоро е имало доста купувачи
всички предложени права на Еврохолд бяха купени на минимално възможната цена от 0,1 ст., като остана и незадоволено търсене в размер на 570 728 права
и аз очаквах голям интерес към увеличението на капитала на еврохолд и дори не си направих труда да се опитам да се включа ........... знаех, че мисията е невъзможнаLast edited by mechka uteshitelka; 18.04.2011, 21:49.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
Коментар