IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.x3news.com/displayCompany.jsp?bul=175187337

Ами на печалба това тримесечие.Браво!

Коментар

• Сценария май се спазва ,пари се печелят не със основната дейност а с финансови спекулации

Коментар

• А вероятността да стане 2-2,5лв в близките 1-2години е още по-голяма. И аз имам тук и смятам че имат потенциал.

Коментар

• Вероятноста тази акция да стане 4-5 лв след около 3-4 години е много голяма .
          Успех на всички инвеститори!

п.с. имам акции

Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Какво говориш хане. Не се подавай на балонизацията. )) Не е препоръка.
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Преди пишехте, че другите растат, а тази изостава. В следващите месеци е нормално да навакса. Каква балонизация?

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
              Не съм почитател на акцията, но това ми хареса...........което си е вярно, си е вярно...
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от La_Polo_Loco Разгледай мнение
                Както казва един съфорумец,тази акция ми носи тлъсти печалби,всеки ден
                Не съм почитател на акцията, но това ми хареса...........което си е вярно, си е вярно...

Коментар

• Както казва един съфорумец,тази акция ми носи тлъсти печалби,всеки ден
                  Last edited by La_Polo_Loco; 20.04.2011, 18:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                    Ей сега, който си е записал правата ще прави врътки
                    Те врътки се правеха от 9 лева та до 90 стинки... Сега е от единия джоб в другия, в очакване на някой балък да се подлъже и да остане с горещия картоф. Последни конвулсии възприемани от гледащите през розови очила като съживяване...
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      продавачите,

айде продавайте да не ви гоним по нанагорнището...
                      Да не се е разбрало купувача на 6 и 12 мил. права кой е?

Ей сега, който си е записал правата ще прави врътки
                      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Хехехе

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                        продавачите,

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• продавачите,

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                            мецанке, оценям усилията ти да ме утешиш, но не си права в случая

........... и аз мислех да купя 50 000 права , но гледаш, че не стигнаха за всички
                            Е и ? това съм го написала, като възможност - когато купувачите са повече - не стига за всички. Но не може да се продаде повече от теоретични максимум, които имат продавачите - колкото продадат - толкова. А те явно са се престарали и са предложили повече от което имат - защо. Ами би могло да се предположи, че всячески са искали да се отърват от правата. А това, че е имало много купувачи можем да го отдадем на тяхното неразбиране. Все пак вътрешнярите са продавачите, а не купувачите. Според мен, радвай се че не си се набутал. Не е препоръка
                            Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                              тц. Доста са били тези, които са се оляли с предлагането. На аукциона купувачите купуват само това, което им изшиткат продавачите. Ако купувачите са по-малко просто няма да се продадат всички бройки. Ако са повече, купуват класираните. Но не повече от теоретично съществуващите. В случая обаче, са предложени повече, отколкото теоретично е възможно. Както подсказа форекса - голям мерак за шиткане е имало. Не е препоръка, явно чудесата започват половин година преди коледа.
                              мецанке, оценям усилията ти да ме утешиш, но не си права в случая

........... и аз мислех да купя 50 000 права , но гледаш, че не стигнаха за всички

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                по-скоро е имало доста купувачи

всички предложени права на Еврохолд бяха купени на минимално възможната цена от 0,1 ст., като остана и незадоволено търсене в размер на 570 728 права

и аз очаквах голям интерес към увеличението на капитала на еврохолд и дори не си направих труда да се опитам да се включа ........... знаех, че мисията е невъзможна
                                тц. Доста са били тези, които са се оляли с предлагането. На аукциона купувачите купуват само това, което им изшиткат продавачите. Ако купувачите са по-малко просто няма да се продадат всички бройки. Ако са повече, купуват класираните. Но не повече от теоретично съществуващите. В случая обаче, са предложени повече, отколкото теоретично е възможно. Както подсказа форекса - голям мерак за шиткане е имало. Не е препоръка, явно чудесата започват половин година преди коледа.
                                Last edited by mechka uteshitelka; 18.04.2011, 21:49.
                                Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Working...
                                X