If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
OK, нещо лично си го взел, че ти обръщат внимание да не се изказваш неподготвен.
Хубавото е, че като нервничиш после цената скача.
Без коментар.
Ми то, вие и двамата сте без коментар.., преброихте ли на другите хора парите , че тежка досада сте, а и едва ли лични за броене имате :)
Да не говорим че изпълзя от дупката след 10 дни да излаеш, болонка нинджа, един вид..
Мислете позитивно, хич не се шегувам, полезно е при всякакви случаи, особено при тежки депресии
Иначе дерзайте, пък ще се види на кой във воденицата наливате
АЗ ,обаче имам ,
та затова пак питам ,разпитвам :
-колко е free float на тази печално известна компания ?
- колко е free float на другите актуални на БФБ компании ?
-защо се крие така усърдно този free float ?????
-колко е free float на МАЙКРОСОФТ ???/ 95 %ли е ?/
-колко е free float на ГУГЪЛ ????/ 90 % ли е ?/
има ли някаква взаимновръзка на free float на дадена компания и честноста на нейното управление ,респ .дивиденти ???
и накрая за по-тъпите : цитат : " това ,че България има 33% от енергоразпределителните дружества като МИНОТАР ,означава ,
че България има 0% от тях " -Бойко Борисов ,премиер на Р България !!!!
/по данни на агентите МИНОТАРИТЕ имат по-малко от 25% в еврохолд /
- сетете се сами вие в какви дружества имате акции/като free float /
-сетете се сами ,щом ДЪРЖАВАТА ,не може да си вземе дивидента ,кои сте ВИЕ ???
-сетете се и за друго ,казвайки високопарно :
"ние сме дългосрочни инвеститори ,НИЕ вярваме във фундамента ит.н. и т.н !!
просто приемете : ВИЕ сте дребни независими спекуланти ,толкова независими ,че от ВАС нищо не зависи !!!!!
п.п. дребен спекулант е също достойно понятие ,макар и в случая използван като мюре /изкуствена патица / !!
De Niro, мисли позитивно , какво толкова като са ти били шута.
Няма да продадеш и полица повече като плещиш лъжи!
Пробвай да убедиш клиента с какво предлагания от теб продукт е добър, а не им разправяй колко недалновидно е постъпил бившият ти работодател като не те е дооценил..
П.С Едва ли има акционер на Евроинс който да иска тип като теб да бачка за компанията, така че се замисли къде ти не си ОК
Дори и чуството за хумор ти е глупаво
М/у другото скоро ще трябва да финансирате, ако искате да отложите с още няколко месеца фалита
А и лято идва, някой може да поиска я кабрио, я яхта... Знаете как е
Инвеститорите трябва да се грижат за спокойния живот на господарите си....
Ми, то това ти е проблема, имаш господари.
Не ни замесвай нас, скромните инвеститори
Спонсори колега !!!, не инвеститори !!!
Вие купувате къщи и яхти и не получавате нищо в замяна
Пробвай да убедиш клиента с какво предлагания от теб продукт е добър, а не им разправяй колко недалновидно е постъпил бившият ти работодател като не те е дооценил..
П.С Едва ли има акционер на Евроинс който да иска тип като теб да бачка за компанията, така че се замисли къде ти не си ОК
М/у другото скоро ще трябва да финансирате, ако искате да отложите с още няколко месеца фалита
как бихте се чуствали ако играете 6 месеца баскетбол без да ви плащат.Да коментираме и факта че има все още не изплатени премии и за второ място миналата година...
Знаете ли каква е връзката на Варчев Финанс и Еврохолд?
скоти, ако нещо не са ти платили се обърни към адвокат да ти разясни българското трудово-правно законодателство
Аз ако фалирам преди Евроинс ти обещавам да се самоубия
Казах ти, ще видим кой бърка, скоро ще се разбере...
Само не знам какво ще говориш след това, защото аз не съм го решил това като гледам отчета...
На теб не отчета, а звездите ти го говорят :-)
Съчувствам ти, но не се самоубивай - живей на пук на живота свой
Кой щеще да фалира? :-)
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
А че мразя всички помиари е факт, ако това те успокоява!
За съжаление в Бг има много като теб и като тях...
Кой щял да фалира?
"....ще фалира Евроинс ....."
Вече казах, че мисля не е мястото тук на психично болни индивиди.
Или ти си просто сляп?
Айде сега Помагам ти да го повториш 100 пъти! Вждам, че бъркаш желаното с действителност Гледай ти да не фалираш през това време :-)
Няма ли да коментираш факта, че на дъното на кризата "любимият ти" застраховател вече печели пазарен дял и трупа печалби?
Аз ако фалирам преди Евроинс ти обещавам да се самоубия
Казах ти, ще видим кой бърка, скоро ще се разбере...
Само не знам какво ще говориш след това, защото аз не съм го решил това като гледам отчета... Схващаш ли разликата...?
как бихте се чуствали ако играете 6 месеца баскетбол без да ви плащат.Да коментираме и факта че има все още не изплатени премии и за второ място миналата година...
Знаете ли каква е връзката на Варчев Финанс и Еврохолд?
Коментар