Една и една и една ........докога...???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Фори понеже си(сте) много нагазили в темата Еврохолд - какво ти(ви) е мнението за продажбата на Етропал. Има ли изгледи да стане скоро и за колко пари? Този еднократен ефект ще вкара доста пари в касата на холдинга. Остават старата им сграда(по-скоро парцела) и дяла във Формопласт-а. Това са доста пари и като се прибавят подобрените резултати на застраховането в Румния + кредитната линия от 10 милиона от ЕВБР за лизинга....нещата са добри.
Но кажи за продажбата на Етропала - не те бъзикам ...наистина ми е интересно какво ти е мнението. Време и Цена ? Нагазил съм в дълбокото там
не е препоръкатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Тъй и тъй тръгна приказката - та отдавна се каня да питам Фори-тода не би да е някой от тези корифеи?
http://www.deltastock.com/bulgaria/n...=2008-03-31-01Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от bertramПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от prodigalТи затова си тук де
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от prodigalТи затова си тук деСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от prodigalТи затова си тук деНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от bertramно остават стотици по които да се види 10000лв оборот е събитие.
Това - за срещата на интересите ИМ - е единствено условие за сделката с инсрумента.
Напр. - ако направя банков депозит - значи са се срещнали моите интереси на купувач, с тия на банката - продавач на супер-доходност..., нооо ако банката ми предложи други условия - мииииии - много ще й е трудно да реализира доходност, май...))
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от bertramно остават стотици по които да се види 10000лв оборот е събитие.
С една дума ЕУБГ шампион, оле
Ти затова си тук де
Коментар
-
Много ми е интересно вашата група (фирма) какви интереси точно гони?
Имам някакви догадки, но ще си останат за мен. Не е коректно към вас ако греша и ги споделя тук....налЕ.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex MasterПървоначално изпратено от bertramно остават стотици по които да се види 10000лв оборот е събитие.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramно остават стотици по които да се види 10000лв оборот е събитие.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар