IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• До актьора с неясен талант

Този форум не е моето място за изява, но все пак ти си готин и ще ти отговоря:
    Не работя в Еврохолд, познавам много хора там;
    Не работя за 500 лева, а за себе си, това ми носи много повече;
    За съжаление рядко посещавам села, но се надявам като се пенсионирам да не живея в голям пренаселен град като сега;
    Да, трябва да се държи сметка, но за неща, които са истина и ги посочих, и то от точните хора, не от тези, които явно са лично засегнати и си губят работното време
    А сега мисля да не губя моето )

Коментар

• Две двуполюсни мнения. Къде е истината. Аз лично следя развитието на холдинга по-много критерии и от там си правя изводите. Тези две мнения са субективни и не мога да им обърна внимание, защото ще си наруша принципите.

Коментар

• Първоначално изпратено от viza1978
        За теб нямам време.
        Селтик, готов съм да се обзаложа, че ти не си от град.
        Отиваш от село и работиш в голяма фирма и взимаш 500лв. и обичаш да се подмазваш на шефовете, нали мушморок?

Тези селски мурафИети ги знаем ние вече.
        Понеже много глупости си изписал само да те светна, че твоя любим шеф, който е и собственик според теб, можеше да си прави глупостите и да си назначава любовниците да управляват компании, ако си беше 100% негов холдинга.
        Като го е направил публичен и е обрал на хиляди идиоти парите, вече ще му държат сметка. Защото има и други собственици и на тях не им харесва, малоумници като теб да взимат заплати, за да лижат задници.
        Схващаш ли разликата, селтик?

Айде сега като си идеш в петък на село за празниците им обясни там, в колко велика фирма работиш и какъв супер шеф имаш...

Коментар

• айде помиярите дето "ама хич не се интересуват от акции тука "
          се появиха веднага.

Коментар

• Явно стигнахме до етапа публична защита от "зложелатели" в медиите. Виновен винаги ще се намери. И най-лесно е да са тези, които не работели достатъчно.

Коментар

Колко българи, които не са били премиер или президент имат лично познанство с Президента на Израел? Как можеш да достигнеш до онова ниво хора, контактите с които са необходими за развитието на компанията, ако ти самия не си голям?
              Ах, ах... Тези връзки с Израел, които били тъй необходими за успеха на всеки български бизнес... Започва да смърди...
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• За теб нямам време.

Коментар

Хора като Асен Христов, Кирил Бошов, Илиян Динев(знаеш ли кои са те, познаваш ли ги изобщо?) могат да постигнат всичко.
                  Е тук вече яко послъгваш... Не знам точно какво могат, но е видно че основното което се иска от тях не го могат... Не могат да постигнат рентабилност на дружеството и вече години наред работи на загуба... и то увеличаваща се с всяка година!

Самият факт на милиони евро изпотрошени за "придобивки" в съседни страни В НАЧАЛОТО на кризата говори МНОООО зле за тези всеможещи и всезнаещи люде... Всички тези "придобивки" сега можеха да се придобият за жълти стотинки, а някои от тях сега и 1 ст. не струват! Но... как да погледнеш истината в очите? Иска се смелост!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• До този с ник Еврохолд

Като ми показаха познати какво си сътворил, реших да ти отговоря. Не защото си важен. Защото ще ми е по-спокойно да знам, че не се отнасям безучастно към несправедливи обвинения.
                    Първо, не ти е коректен ника. Трябва да е Avtounion. Оттам си, нали? В „добре подредената бизнес машина” си свикнал да получаваш пари, без да работиш, да имаш придобивки, и най-вече, да получаваш комисионни. И сега те боли. Защото на въпросната компания и беше време някой да я купи и да въведе ред. Да спре безконтролното харчене за охрана, тийм-билдинг, реклама, луксозни автомобили за ниско ниво мениджъри, безлимитни разходи за какво ли не.
                    Отговарям ти и защото знам, че никой от наречените от теб „съмишленици”, няма да се занимава с теб. Те са заети с друго – да работят. За да може такива като теб да получават заплати.
                    Аз не попадам в тяхната група. Но цялото развитие на Еврохолд е минало пред очите ми. И знам как работят. Хора като Асен Христов, Кирил Бошов, Илиян Динев(знаеш ли кои са те, познаваш ли ги изобщо?) могат да постигнат всичко. Защото мислят по-бързо от другите и имат куража да не се спират пред трудности. Защото изслушват хората, оценяват добрите идеи и имат таланта да ги реализират. Кой според теб е измислил добре подредения бизнесмодел? Знаеш ли по колко часа на ден работи, за да го реализира, докато такива като теб му пречат?
                    В едно си прав – подбора на кадри е грешен. Ако се стига до караници, за да може един служител да разбере задълженията си, не е добре. Това, че някой ти крещял – не е прав, трябвало е да те уволни. Явно отношението към теб е излишно добронамерено.
                    Смяташ, че „се крадат пари за баскетбол”? Виждал ли си няколкостотин деца, за които баскетбола е шанса, единствения, да получат развитие? Виждал ли си пълна зала? Или смяташ, че рекламата е само клипове, карета и билбордове, за които получаваш комисионна? Знаеш ли, че много от влиятелните хора по света се интересуват точно от баскетбол? И какви контакти дава това? Колко българи, които не са били премиер или президент имат лично познанство с Президента на Израел? Как можеш да достигнеш до онова ниво хора, контактите с които са необходими за развитието на компанията, ако ти самия не си голям? Да си голям не е да трупаш пачки под дюшека. Като си голям, трябва да даваш и помагаш. На когото и колкото можеш. И ако е възможно да помагаш и същевременно да получаваш реклама за това – какво по-добро. Наречения от теб „треторазреден” отбор има най-голямата детска школа в страната, откакто са създадени са първи или втори, представителния отбор е предимно от младежи от школата, бил е шампион на България, и в сегашните турнири има отлично класиране. Преди да плюеш, чети и знай - bulgarianbasket.com. Откъде знаеш, че парите не стигат до отбора? Питал ли си някого, видял ли си? Знаеш ли, че клеветата е подсъдна?

Много ми е интересно и как така се надписвали сметки за телефони. Имаш договори и сравняваш ли? Или досега си получавал нещо от мобилен оператор, а трябва да преминеш на друг? И да говориш безплатно? Това ли е проблем?
                    Какво ти пречи централизирането на разходите за реклама и сключването на директни договори с медиите без посредничеството на агенции? Това, че вече не получаваш комисионни или че никой не те пита за ценно мнение? Известно ли ти е, че въпросната Кремена работи в маркетинга и просто изпълнява задълженията си?
                    Като се позоваваш на „служителите си говорят”, знаеш ли колко деца има в семейството на Асен Христов? Пет. Дай боже на всеки. Колко хора в България носят отговорност за толкова деца? В какво един мъж на 45 да ги отгледа - в колиба или гарсониера ли? Понеже ги познавам, ще ти кажа, че и двамата не си падат по „пищни подаръци и вечери и луксозни дизайнерски мебели”. Освен това, ако си добре информиран ще знаеш, че си строят къща с банков кредит, имат бебе и нямат време за екскурзии.
                    GPS – Контрол е това, което спасява Евроинс от кражби на автомобили. Вземи си справка от МВР и виж колко коли са върнати. И виж още колко застрахователи изискват или препоръчват поставянето на устройствата. Като има нужда от тях, по-добре ли е да се дават пари на друг? Ако не знаеш, фирмата има и друга дейност. Прочети в сайта. Трябва да знаеш какво е FIXY!
                    Ако някой управлява една компания и същевременно е собственик, няма защо да я източва, тя си е негова. Ако иска просто ще я продаде. Ти знаеш ли кой е създал Еврохолд? Асен Христов. С всичките си предимства и недостатъци (според теб). С мислите си, емоциите си, труда си. Знаеш ли за колко хора носи отговорност? Сигурно не е съвършен, но уверявам те, е най-почтеният и добър човек, когото познаваш, но не си опознал
                    Мисля, че имаш проблем. Той не е само в неинформираност и нарушени лични интереси. Той е в това, че ти липсва доблест, кураж, компетентност и още много неща. Затова не се справяш с работата си и не получаваш повишение или удовлетворение. Показателно е това, че в работно време вместо да работиш това, за което ти плащат, или даже да напишеш гневен мейл на ръководството, ти отделяш поне 2 часа да пишеш лъжи. Като толкова знаеш, защо не застанеш пред ръководството и не кажеш ясно какво мислиш? Защото е по-лесно да се скриеш и да плюеш работодателя си. Постъпката ти е некоректна и към всички хора, които влагат повече от работно време в тази компания. Те са много, повярвай ми. Едва ли имат желание да те срещат в коридора. Все някога ще се разбере кой си. Мисля, че ако ти е останала капка достойнство, трябва да си подадеш оставката. Хората в компанията не заслужават такива колеги и Асен Христов не заслужава такъв служител. Да се замисли за HR изобщо, сигурно в Avtounion има и други като теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
                      Първоначално изпратено от korker
                      Браво, ето че вече сме на 1.33лв. и може да погледнем нагоре.
                      Добре сме на +2,31% за днес, успех.
                      Много бързаш. Тази акция скоро няма да отлепи от 1,300 лева.
                      Ти пък... Как ше бърза? Той Корков още от 8 лева е започнал да си я пълни тая акцийка... с цел 14 лева!

Коментар

• Първоначално изпратено от korker
                        Браво, ето че вече сме на 1.33лв. и може да погледнем нагоре.
                        Много бързаш. Тази акция скоро няма да отлепи от 1,300 лева.

Коментар

• Браво, ето че вече сме на 1.33лв. и може да погледнем нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro
                            Сега очакваме лузърите да започнат да гадаят, кой с колко ника пише.
                            И че всички, които им казват истината са всъщност един и същи уволнен служител...

Няма да се пУашите , холдинга е супер стабилен . Докато Ви има Вас да го спонсорирате и да покривате загубите , всичко ще е точно....
                            Звезди, няма да се пУашиш, никой няма да заподозре че си ти
                            Така де, да не си единственият неграмотен циркаджия на който холдинга нещо му пречи

Коментар

• Утре, след следващата статия, акцията пак нагоре !!!
                              Сигурен признак , че ДВИ чете и докладва...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                                Според мен е нормално ДВИ на Еврохолд да драсва по няколко изречения тук от време на време...
                                мъка, мъка ... да видим какво ли ще кажат други "съкратени" при следващата вълна (ако има такива) ))
                                Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X