IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (4EH / EUBG) - архив 1 до 08.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Също така премийния приход на Евроинс пада с над 15% за първите два месеца на 2010. Това също ми е интересно как ще се коментира

Коментар

• Сега пада цената на всички, та даже на GAGBT, ELHIM, MONBAT i CCB. Наистина холдинга се справя мнмого добре и цените са атрактивни. Не е препоръка за покупка..

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК
        ... Кажи ми, къде бъркат инвеститорите, че не дооценяват тази компания. Акъла ли им липсва, всички ли са тотално заблудени...
        Парички им липсват, парички...

Коментар

• Проди, ти винаги си приятно изненадан и цената все пада. Кажи ми, къде бъркат инвеститорите, че не дооценяват тази компания. Акъла ли им липсва, всички ли са тотално заблудени. Защото ако реалната цена тук е много по-висока, всеки нормален човек би купувал Еврохолд, за да направи сносна печалба.

Коментар

• kostadinat, всеки си знае, аз лично хич не го виждам зле и съм приятно изненадан от развитието на дружеството, пък за оптимист като мен не е малко. За всичко на което им се смееха при листването го преизпълниха дори и при много яка криза.

Както и да е, мнението ми е известно и е все по-позитивно, да не се повтарям, просто коментара ти на неконсолидиран отчет показва незнание или тенденциозност.

В тримесечие без сделки по придобиване или продажба на дружества, какво да коментираш на неконсолидирания ?!

Ако следиш Холдинга и имаш знания да споделиш нещо, е едно, ама след всеки неконсолидиран да се явява някой дето ги ръси подобни и да си обясняваме А и Б..

Да са се навъдили паралии дето не знаят какво търгуват, ясно за какво се прави, ама нямам такива впечатления за пазара засега, несериозно е

Я кажи в консолидирания какво не ти харесва, при яка криза, драстично намаления дълг, повишението на продажбите и печалбата или сделките през годината.
            Айде лека

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
              Първоначално изпратено от cymru
              Първоначално изпратено от Хосе
              дългосрочен, доста си наивен във възгледите си в какав бизнес и кога трябва да се инвестира. Не ти ли идва на ум че нещо което е във временно затруднение е логично да е подценено и неглижирано от стадото. То е ясно че като почнат яките ръстове на приходи и продажби всеки ще иска да влезе в инвестиция. И какво става когато има блъсканица на входа, сещаш ли се?
              Успешното инвестиране в акции не е чак толкова елементарен процес, след известно време ще се убедиш!
              Изпревари ме, но аз нямаше да бъда толкова търпелив да се обяснявам подробно. Човекът търси фундамент, ама не може да вдене, че това не е достатъчно понякога - да живее риска!!!
              да оставим на страна, къде го търси този фундамент и представата му за такъв...
              Апропо, аз съм по фундамента, и затова съм тук.

Kostadinat, не изглеждаш да си толкова не в час, че да изтърсиш подобно нещо за неконсолидиран отчет, еле пък на финансов холдинг и конкретно тук.

На всеки неконсолидиран ли някой трябва да се прави на луд и да му се обяснява бавно
              Да бъдем обективни, положението не е розово, който не го вижда сигурно е сляп. Добрите времена идват, който не го вижда си е за него. Аз съм оптимист и предубеден, имам акции в холдинга.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                Първоначално изпратено от Хосе
                дългосрочен, доста си наивен във възгледите си в какав бизнес и кога трябва да се инвестира. Не ти ли идва на ум че нещо което е във временно затруднение е логично да е подценено и неглижирано от стадото. То е ясно че като почнат яките ръстове на приходи и продажби всеки ще иска да влезе в инвестиция. И какво става когато има блъсканица на входа, сещаш ли се?
                Успешното инвестиране в акции не е чак толкова елементарен процес, след известно време ще се убедиш!
                Изпревари ме, но аз нямаше да бъда толкова търпелив да се обяснявам подробно. Човекът търси фундамент, ама не може да вдене, че това не е достатъчно понякога - да живее риска!!!
                да оставим на страна, къде го търси този фундамент и представата му за такъв...
                Апропо, аз съм по фундамента, и затова съм тук.

Kostadinat, не изглеждаш да си толкова не в час, че да изтърсиш подобно нещо за неконсолидиран отчет, еле пък на финансов холдинг и конкретно тук.

На всеки неконсолидиран ли някой трябва да се прави на луд и да му се обяснява бавно

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
                  Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009
                    Този холдинг не е по лош от другите и е един от малкото които имат положителен ръст в кризата
                    Да прав си, както четем по долу "Еврохолд България АД отчита нетна загуба в размер на 1.662 млн. лв. за първите три месеца на годината, като тя пада с 41% спрямо година по-рано, когато е била 2.857 млн. лв., сочи публикувания отчет на дружеството. "

Т.е. загубата намалява значително, само 1.662 мил. лв е за 3 месеца. Положението е да живее международното положение. Полелавам още по-малка загуба следващото тримесечие. Успех на холдинга за напред.

Коментар

• дългосрочен, доста си наивен във възгледите си в какав бизнес и кога трябва да се инвестира. Не ти ли идва на ум че нещо което е във временно затруднение е логично да е подценено и неглижирано от стадото. То е ясно че като почнат яките ръстове на приходи и продажби всеки ще иска да влезе в инвестиция. И какво става когато има блъсканица на входа, сещаш ли се?

Коментар

• Този холдинг не е по лош от другите и е един от малкото които имат положителен ръст в кризата

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki
                          гърчолята излизат на всяка цена -> разбира се това е възможност за други инвеститори да влезнат на по-добри цени - и до колко би могла да падне цената според вас ?

левче ще удари ли - някакви предположения

бивши служители на холдинга да не се изказват
                          Колкото и да падне има защо и това се оценя от инвеститорите. Бизнеса, в който е холдинга за момента не бих инвестирал и левче.

Коментар

• гърчолята излизат на всяка цена -> разбира се това е възможност за други инвеститори да влезнат на по-добри цени - и до колко би могла да падне цената според вас ?

левче ще удари ли - някакви предположения

бивши служители на холдинга да не се изказват

Коментар

• Първоначално изпратено от дългосрочен
                              И това е успех. Ще чакаме консолидирания.

Прогноза - движение на югоизток.
                              Да не намекваш, че почваме офанзивата в Турция............?

По-добре си гледай Северозапада.
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• И това е успех. Ще чакаме консолидирания.

Прогноза - движение на югоизток.

Коментар

Working...
                                X