Първоначално изпратено от maci2410
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от maci2410 Разгледай мнениеВерпятно ще има карти за банкомат и вероятно ще се превеждат на части! Иначе ще изгърми банката! Да не спорим и да не бързаме! Важното е решението на съда! Мудна е работата на съда, но това е !
Коментар
-
Добро утро колеги!
Колеги да не бързаме!
Достатъчно чакахме, да не бързаме! Да излезе решението на съда и всичко по реда си! Разбирасе, че не може да се раздават толкова много пари на ръка, но ще видим! Верпятно ще има карти за банкомат и вероятно ще се превеждат на части! Иначе ще изгърми банката! Да не спорим и да не бързаме! Важното е решението на съда! Мудна е работата на съда, но това е !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tzano Разгледай мнение"на недоволните и възмутени от мен, но съпричастни към форума другари предлагам да създадат гражданско движение... ХА ХА ХА"
Айде със здраве!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Разгледай мнениеИ защо няма име Емилия Каназирева в списъка на кредиторите?
Защото името по документи е Лютова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tzano Разгледай мнениевикторчо - не знам колко е взимал. такова чудо не съм срещал никъде /а съм правил финансов анализ на много заводи/
Коментар
-
Първоначално изпратено от tzano Разгледай мнение/не дълбай сърцето ми с длетото тънко - както се пее в една песен/ХА/.
Не дълбай с длетото тънко-о моето сърце-е-е.
Остави таз рана-а, нек' да зарасте-е-е...
Само бръчки-и–и по дупето-о-о - тъй живе-е-йме ниий,
търа търа търа търа-а-а, чуй върни-и се-е тиий.
М-да!
Коментар
-
до GOOD
ей ,GOOD, това за ОТРЗ-то ви дето го пишеш си е точно така. изкефи ме - поздравявам те!!!! и аз бях втрещен ама това е - метода на работа в отрз е следния - разнасят картоните на ръка /с моливчета/, после смятат на ЕЛКА-та /малко архивна ама върши работа/, после въвеждат данни в машината на ЕИЦ /едни допотопни IBM-ми/ и то внимателно - с изплезен език - щото чудовището от с.студена - пернишко всичко вижда, после пак на елката проверяват и т.н и т.н. и СТРАШНО МНОГО РАБОТЕЛИ / милите/. имаше един лори ореховски - "голям работяга" все си мислех - дали му не расте морков в задника та е толкова кисел. заплатите им ги биваше бяха неприлично високи на фона средната работна заплата /вземаха колкото директорите на заводи/ за любимата на "gk1991" - викторчо - не знам колко е взимал. такова чудо не съм срещал никъде /а съм правил финансов анализ на много заводи/
Коментар
-
Първоначално изпратено от GOOD Разгледай мнениеТака, за изплащането си дойдохме на думата, но има още инфо:
Ще трябва да се изчака и Апелативния съд някъде до към 10 септември, да се произнесе.След което ще има командировани от ОТРЗ в банката която, както казах преди време ще изплаща на по 120 човека на ден парите.
И за какьв дявол ще ходят от ОТРЗ в банката?Да им покажат,как се работи?Та там нямат сметала,нямат купища картони,имат просто компютри!А нашите аборигени са скарани с тях,гледат ги,като лъв кюфте и ги ползват единствено да четат инвестора ,и за пишещи машини.О и Викторчо ще е много полезен там.
Коментар
-
Някой пише и не знам с какво мисли.Как така 120 човечета на ден?Та нали има компютри-всичко става за минути.А и ще хвьрлят боб на кой да платят пьрво ли?За три години би трябвало да са готови сьс всякакви списьци,списьчета и т.н.Това е несериозно-на всички ни трябва да се плати в рамките на ден-два.Иначе ще бьде ли честно?Честно казано ми писна от всичко това-днес ще се разбере,утре ще се уточни,после пак от начало.А ние си чакаме-да ни оправят по качествено.С две думи-таратата и на дьржавата,и на политиците и на цялата паплач която ни управлява.Извинявам се за тона,но ми идва в повече.
Коментар
-
Така, за изплащането си дойдохме на думата, но има още инфо:
Ще трябва да се изчака и Апелативния съд някъде до към 10 септември, да се произнесе.След което ще има командировани от ОТРЗ в банката която, както казах преди време ще изплаща на по 120 човека на ден парите.
И за какьв дявол ще ходят от ОТРЗ в банката?Да им покажат,как се работи?Та там нямат сметала,нямат купища картони,имат просто компютри!А нашите аборигени са скарани с тях,гледат ги,като лъв кюфте и ги ползват единствено да четат инвестора ,и за пишещи машини.О и Викторчо ще е много полезен там.Всичко виждам!Бавя,но не забравям!Идва момент,когато ще се отчиташ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
След което ще има командировани от ОТРЗ в банката която, както казах преди време ще изплаща на по 120 човека на ден парите.
Септември ще бъде интересен месец и по отношение на нов собственик или оператор в Кремиковци
Кажи за последните заплати,де.На юнско уволнените!
Коментар
-
за недоволните
на недоволните и възмутени от мен, но съпричастни към форума другари предлагам да създадат гражданско движение "недоволни и освирепели към tzano". само да не издигнете за лидер gk1991-чо че ще ви помислят за гей парад. ХА ХА ХА
/лично към vmankov - подобрих ли троленето и какво още липсва- моля, дай обективно мнение/Last edited by tzano; 24.08.2011, 19:56.
Коментар
-
по темата
темата е нискобюджетна и незначителна, но пък забавна /да му се не види/. не се възгордявам ама досега беше доста еднообразно - паритеееее!!!, лихвитеееее!, паричкитеееее!!!!!!, МАМООООООО УАААААААААА ПАРИТЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!.
бъдете оптимисти бе хора. паричките ви чакат в ПИБ и е почти сигурно че ще си ги гушнете /дай боже всекиму/Last edited by tzano; 24.08.2011, 19:52.
Коментар
Коментар