IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kadem Разгледай мнение
    Ако наистина ще бьдат по 150 човека на ден-ще сьдя и осьдя всички маймуни от Белия дом!
    Защо?На какво основание?

Коментар

• да не се казваш Янко Янакиев........не мога да разбира какво значи по 150 човека, когато парите се превеждат по банков път........
      Първоначално изпратено от kadem Разгледай мнение
      Ако наистина ще бьдат по 150 човека на ден-ще сьдя и осьдя всички маймуни от Белия дом!

Коментар

• искренно се надявам да приложат новите технологии за превод по банков път и да стане по бързо и цивилизовано

Коментар

• Ако наистина ще бьдат по 150 човека на ден-ще сьдя и осьдя всички маймуни от Белия дом!

Коментар

• P.S. заминавам за три дни и отсега чувствам скуката и мъката, които ще ви налегнат. скъпи ми другари, в неделя след 18 ч съм на линия и веселбата продължава а дотогава се разтушавайте с обичайните си кремиковски простотии.
            а сега - МИИРРРНО!!! НАЛЯЯЯЯВО!!! СВОБОДНО - аре бегайте.[/QUOTE]

Някоя парцуца ли ще вариш из селата,за да можеш да се утешаваш през студените зимни нощи,а те са дълги?
            Да не забравиш да си вземеш хапчетата,че в провинцията точно твоите са на поръчка и е опасно да спреш лечението.

Иначе Апаспаханаиле,поздравления,внимателно следиш и четеш моите шегички!Та за каква рибка идеше дума?
            Хайде и карай внимателно!И не се прибирай към 18h в неделя,голям е трафика и такива като теб създават големи предпоставки за ПТП.
            ББ,Смешник,чакаме те,да се забавляваме с теб от сърце.
            Last edited by gk1991; 26.08.2011, 16:16.

Коментар

• защото е така което значи че шансът да почнат от 05,09,11 да изплащат е 50/50

Коментар

• Защо си мисля, че сега имаше седемдневен срок за обжалване?

Коментар

• Първоначално изпратено от m_538 Разгледай мнение
                  това добре сега въпросът е кога ще започнат плащанията?
                  GOOD GOOD не е онлайн

24.08.2011, 09:29

Начално
                  От достоверен източник тази сутрин се получи информация,че от 05.09.2011 г. започва изплащането на дължимите към работниците суми.Ще се изпращат уведомления ,и по 150 човека на ден ще получават парите си.

Коментар

• Вчера Софийски градски съд одобри сметката за разпределение!

това добре сега въпросът е кога ще започнат плащанията?

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Разгледай мнение
                      Вчера Софийски градски съд одобри сметката за разпределение!
                      Ето това вече е новина!!

Коментар

• SHIBAI SE

Коментар

• Първоначално изпратено от maci2410 Разгледай мнение
                          Добро утро колеги!
                          Колеги да не бързаме!
                          Достатъчно чакахме, да не бързаме! Да излезе решението на съда и всичко по реда си! Разбирасе, че не може да се раздават толкова много пари на ръка, но ще видим! Верпятно ще има карти за банкомат и вероятно ще се превеждат на части! Иначе ще изгърми банката! Да не спорим и да не бързаме! Важното е решението на съда! Мудна е работата на съда, но това е !
                          Вчера Софийски градски съд одобри сметката за разпределение!

Коментар

• яааааа рибката верка /gk1991-чо/ клъвнала кукичката още в ранни зори - явно си няма други радости, милата, и сън я не хваща. ама пък и пустия ми късмет, такава невзрачна рибка да хвана - скучновата и тъповата. така че драги ми "волен уили" ритни си сам един къч и да те няма - спирам с теб ... скучен си....
                            за всички останали да обобщим - СКЪПИ КРЕМИКОВСКИ ДРУГАРИ!!! /и по-точно - бивши герои на труда и настоящи безработни мрънкала/, не им берете грижа на банките. те ще ви плюнат в муцунките жалките 50 и кусур милиончета за 1/2 ден. проблема е друг - ще ви прецеждат на порции, защото ако се юрнете едновремено из софия ще хвърлите гражданството в потрес и почуда - "децата от могилино ли избягаха или са закрили клиниката в суходол" ХА ХА ХА.
                            P.S. заминавам за три дни и отсега чувствам скуката и мъката, които ще ви налегнат. скъпи ми другари, в неделя след 18 ч съм на линия и веселбата продължава а дотогава се разтушавайте с обичайните си кремиковски простотии.
                            а сега - МИИРРРНО!!! НАЛЯЯЯЯВО!!! СВОБОДНО - аре бегайте.

Коментар

• Пусна се някакъв кьорфишек и живнахте!Майтапи,закачки,браво!
                              Колко сте лесни,бога ми!

Коментар

• Здравейте колеги,

Оптимист съм по природа.Толкова емоция и нерви изхабихме,че вече ми става смешно.Нека проявиме още малко търпение,то друго не ни остана.Няма да ни остави "пожарникарчето" без пари за изборите,я.Така че,споко.

Желая ви приятен ден!

Ей,Смешник,събуди ли се?
                                Ако може да ни светнеш за финансовите анализи дето си правил по "заводите"?

Коментар

Working...
                                X