Първоначално изпратено от kadem
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кремиковци (4KW / KREM) - архив до 01.09.11 (тема 2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
да не се казваш Янко Янакиев........не мога да разбира какво значи по 150 човека, когато парите се превеждат по банков път........Първоначално изпратено от kadem Разгледай мнениеАко наистина ще бьдат по 150 човека на ден-ще сьдя и осьдя всички маймуни от Белия дом!
Коментар
-
P.S. заминавам за три дни и отсега чувствам скуката и мъката, които ще ви налегнат. скъпи ми другари, в неделя след 18 ч съм на линия и веселбата продължава а дотогава се разтушавайте с обичайните си кремиковски простотии.
а сега - МИИРРРНО!!! НАЛЯЯЯЯВО!!! СВОБОДНО - аре бегайте.[/QUOTE]
Някоя парцуца ли ще вариш из селата,за да можеш да се утешаваш през студените зимни нощи,а те са дълги?
Да не забравиш да си вземеш хапчетата,че в провинцията точно твоите са на поръчка и е опасно да спреш лечението.
Иначе Апаспаханаиле,поздравления,внимателно следиш и четеш моите шегички!Та за каква рибка идеше дума?
Хайде и карай внимателно!И не се прибирай към 18h в неделя,голям е трафика и такива като теб създават големи предпоставки за ПТП.
ББ,Смешник,чакаме те,да се забавляваме с теб от сърце.Last edited by gk1991; 26.08.2011, 16:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от m_538 Разгледай мнениетова добре сега въпросът е кога ще започнат плащанията?
24.08.2011, 09:29
Начално
От достоверен източник тази сутрин се получи информация,че от 05.09.2011 г. започва изплащането на дължимите към работниците суми.Ще се изпращат уведомления ,и по 150 човека на ден ще получават парите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maci2410 Разгледай мнениеДобро утро колеги!
Колеги да не бързаме!
Достатъчно чакахме, да не бързаме! Да излезе решението на съда и всичко по реда си! Разбирасе, че не може да се раздават толкова много пари на ръка, но ще видим! Верпятно ще има карти за банкомат и вероятно ще се превеждат на части! Иначе ще изгърми банката! Да не спорим и да не бързаме! Важното е решението на съда! Мудна е работата на съда, но това е !
Коментар
-
яааааа рибката верка /gk1991-чо/ клъвнала кукичката още в ранни зори - явно си няма други радости, милата, и сън я не хваща. ама пък и пустия ми късмет, такава невзрачна рибка да хвана - скучновата и тъповата. така че драги ми "волен уили" ритни си сам един къч и да те няма - спирам с теб ... скучен си....
за всички останали да обобщим - СКЪПИ КРЕМИКОВСКИ ДРУГАРИ!!! /и по-точно - бивши герои на труда и настоящи безработни мрънкала/, не им берете грижа на банките. те ще ви плюнат в муцунките жалките 50 и кусур милиончета за 1/2 ден. проблема е друг - ще ви прецеждат на порции, защото ако се юрнете едновремено из софия ще хвърлите гражданството в потрес и почуда - "децата от могилино ли избягаха или са закрили клиниката в суходол" ХА ХА ХА.
P.S. заминавам за три дни и отсега чувствам скуката и мъката, които ще ви налегнат. скъпи ми другари, в неделя след 18 ч съм на линия и веселбата продължава а дотогава се разтушавайте с обичайните си кремиковски простотии.
а сега - МИИРРРНО!!! НАЛЯЯЯЯВО!!! СВОБОДНО - аре бегайте.
Коментар
-
Здравейте колеги,
Оптимист съм по природа.Толкова емоция и нерви изхабихме,че вече ми става смешно.Нека проявиме още малко търпение,то друго не ни остана.Няма да ни остави "пожарникарчето" без пари за изборите,я.Така че,споко.
Желая ви приятен ден!
Ей,Смешник,събуди ли се?
Ако може да ни светнеш за финансовите анализи дето си правил по "заводите"?
Коментар
Коментар